Jaké mléko - problém s kakáním

1139
9.5.12 13:43

poraďte mi, prosím, jaké mléko

Dobrý den, maminky, mám takový problém a chtěla bych vědět vaše názory, než udělám zas nějakou blbost. :D Máme skoro rok a půl starou holčičku a v poslední době má problém s kakáním. Už jsme byli u doktorky, dostala duphalac a nic…Ráno má Sunar, pak jogurt, dáváme švestky, vařenou kedlubnu, hodně jablek, prostě všechno co by jí mělo prohnat a nic. Břicho má jak buben, ale nestěžuje si. Hodně pije, na radu doktorky dávám heřmánkový čaj ze švestkovou štávou, takže pitím to taky nebude. Jedině, co mě napadlo, že to může být tím Sunarem, ale je mi divný, že u takhle velkýho dítěte? Kdyby byla jen na mlíku, tak to bych pochopila. Prosím vás, doporučte mi nějaký jiný mlíko, jestli Hami nebo Bebu nebo i to DMkový? A je to možný že by Sunar takhle betonoval? Děkuji všem za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
9.5.12 13:45

ahoj a jak dlouho dáváě sunar?Vyzkoušej jinou značku a uvidíš,mi máme Hami a bez problémů,ale každý dítě je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
9.5.12 13:51

My zase naopak máme Sunar od narození a nikdy jsme s ním problémy neměli. Ale jak píše Slonikova, každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
9.5.12 13:52

On je asi Sunar a Sunar ten lepší ne? Já už si to moc nepamatuju. Vím že ten lepší je s prebiotiky a děti po něm chodí na vlekou lépe. Nebo zkusit jiné mlíčko s prebiotiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.5.12 13:52

Zkusila bych zrušit umělé mléko, v tomhle věku už dle mého nemá velký přínos pro dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
9.5.12 13:53

Malýho zabetonoval Nutrilon,tak jsem ve 3 měs.přešla na Bebu. Po té to bylo v pohodě,ale Beba 4 už je dražší,tehdy nebylo moc slev a tak jsme přešli na babylove a doteď dělá krásný bobky 1× denně/21.měs. Možná by změna nauškodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
9.5.12 13:58

ahoj,já malé dávám Hami, kaká dobře, dá se říct, že každý den, jsem za to moc ráda, protože já měla problémy od miminka a i teď chodím špatně na záchod. Vše dděláš správně, tak zkus změni nebo vysadit ten sunar a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.5.12 13:59

Vlákninu bych dodala i rozmíchanou ve vodě, nejen v podobě ovoce, u nás stačí jedna dávka vlákniny s probiotiky (kupuju v DM, je to od 6m) a syn teda rozhodně jde, pokud pije dost, tak do ní stačí naládovat podle návodu to množství, syn to pít nechce, tak lžičkuju, a dobrý.
Ještě mě napadají laktobacílky od Swissu, pak jestli zkrátka nemá moc bílkovin? :nevim: Některé děti jsou masožrouti a ve chvíli, kdy snědl syn celé kuřecí prso, tak nešel na záchod dva dny a byl to šílený problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.5.12 14:01

bych umele mleko klidne zrusila, treba i par dni nedat a pridat jogurty nebo kysany a i bych zkusila obyc tucne mleko…dcera uz ho taky obcas pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.5.12 14:01

A to babylove se dělá pro děti od jednoho roku? Asi vyrazim do města a koupim Hami nebo Babylove. Už na to nemám nervy. A kaší to být nemůže? Děláme Hipp, Nestlé, Babylove. Ten Sunar jsem dávala Complex 3. Na ceně mi ani tak nezáleží, pije jen ráno, tak cena mi je jedno, hlavně aby to bylo tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
9.5.12 14:02

a co do ni nacpat co nejvic svestkoveho kompotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.5.12 14:05

Laktobacílky od Swissu dávám od dvou měsíců. Asi to bude fakt tim Sunarem, jen mi je divný u takhle velkýho dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.5.12 14:07

švestky jsem mixla, protože je madam moc nechtěla a dala do jogurtu, myslela jsem kdoví co a byly jen bobky. Sunar dávám asi tři měsíce a poslední měsíc jsou tyhle problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
9.5.12 14:16

+9Malej měl zácpu po Nutrilonu a Sunar mu vyhovuje je to těžký musíš vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.5.12 15:07
@bessy píše:
A to babylove se dělá pro děti od jednoho roku? Asi vyrazim do města a koupim Hami nebo Babylove. Už na to nemám nervy. A kaší to být nemůže? Děláme Hipp, Nestlé, Babylove. Ten Sunar jsem dávala Complex 3. Na ceně mi ani tak nezáleží, pije jen ráno, tak cena mi je jedno, hlavně aby to bylo tim.

a vynecháváte teda stavící věci? Já bych fakt mlíko vypustila úplně, stejně tak kaši, vždyť ta může betonovat slušně, vynechat na pár dnů maso, rýži, banány, mrkev, zkrátka všechno, co se dává při průjmech, taky sladké může stavět, krmila bych polévkami, zeleninou, ovocem, jogurtem a při takové dietě mít přeci zácpu nemůže. A pak bych postupně vracela do jídelníčku jednotlivé vyřazené potraviny a sledovala, jak na to zareaguje, jako když zavádíš po jednom druhu příkrmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová