Kašel a umělé mléko

94
10.5.12 21:41

kašel a umělé mléko

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti..
Syn má docela často kašel, hlenovitý.. A když jde o hlen (kašel i rýma), tak by se neměli podávat mléčné výrobky, protože tam ten hlen drží.. jak to tedy je?? Syn pije mléko 2×denně 240ml. Jogurty a smetánky ted nedávám.. :roll:
Díky za rady a názory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
10.5.12 21:47

syn má to samý. Po jogurtu a teď i po UM mu dávám ještě napít hodně šťávy (hipp džus + voda), aby se to pěkně spláchlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
10.5.12 22:08

Malej měl kašel a antibiotika a UM mohl bez problémů to bylo taky jediný co nevyblil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
10.5.12 22:17

V tom případě nevim, z čeho by byly živy děti mladší půl roku :mrgreen:
Jo ale něco na tom asi bude :think:
Ale na druhou stranu, slyšela jsem, že stejně tak drží hlen i banán :?: :?: je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
10.5.12 22:21

mléčné výrobky podporují tvorbu bakterií v krku… jenže působí lokálně - tzn. přímo v místě. Takže proto je dobrý dát děcku po UM trochu vody, čaje apod. Jednak do velké míry spláchne to mlíko z krku a druhak dostatek tekutin při nachlazení je více než žádoucí.

o banánu nic nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
10.5.12 23:18

@Florena malicky ma ted to same - kasel a rymu. UM a kasi z nej udelanou mi zvracel. Cely vcerejsek jsem vynechala veskere mleko (davala jsem silny kureci vyvar) a dnes rano uz byl kasel lepsi, bylo slyset, ze odkaslava. Dnes odpoledne uz mel mleko ze 120ml (vybral si ho sam mezi vyvarem, cajem a UM). S obavou jsem ho dala a vydatne ublinkl az po 4 hodinach, tak jsem byla rada, ze opet nezvraci.
Vecer si opet „rekl“ o mleko, dala jsem ze 150ml.

Vidis, o bananu jsem neslysela a nas mlady ho take nemusi a ani mlekem neni obvykle nadseny.

@Black_Orchids diky za tip, hned mu jdu dat caj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová