Mléko, které zasytí

192
12.5.12 18:17

Mléko které zasytí

Tak zase mám další dotaz :lol: chci se zeptat na vaše zkušnosti.Málá má 3 měsíce a asi od 2 měsíce ji dávám Sunar nutra defense ha,ale přijde mi že ma hlad hrozně často přez deb ji dávám každé 2 hodiny cca 120ml v noci spí většinou tak 4 až 5 hodin v kuse.Myslím si že za ty 2 hodiny to nemůže ani pořádně strávit a protoo možná taky dost blindí nevím, teď budu kupovat sunar complex tak uvidím jestli zasytí víc jestli je to tou um nebo že je prostě jedlík :lol: Jak dlouho vydrží vám po um??A jak často krmíte???A jestli vám vydrží dýl, tak jakou máte um?Děkuju moc za odpově :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14367
12.5.12 18:24

Ahoj.Viktorce budou 3 měsíce za týden,pije Nutrilon a vypije kolem 200ml.Přes den jí většinou po 3 hodinách,pokud zrovna nezaspí v kočárku a v noci spí celou noc.Chodí spát kolem 8 večer a budí se mezi 6-7 ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
12.5.12 18:27

My bastime babylove a ji mi cca po 3-4 hodinach a vecer ji naposled v 19 hod a pak si rekne az kolem 2-3 rano. A to nam je 5 mesicu a ma 150ml.

• Citovat
  • Upravit
192
12.5.12 18:47

závist :lol: :lol: :lol: a myslíte si že je to tím mlíkem že je hladový,nebo že je prostě ta moje kočka hladová :think: :think: ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
12.5.12 18:52

A co jí udělat větší dávku než těch 120ml?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
12.5.12 18:53

Také jsem zkoušela Sunar Nutradefense HA a jak píšeš ty, pořád byl malej hladový. Jedl by snad každou hodinu, i když jsem stále zvyšovala dávky. Vyměnila jsem ho za Bebu HA, dlabe po 4 hodinách a celou noc prospí (cca od 20h do cca 5h). Je nám 2,5měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.5.12 19:16
@maraida píše:
A co jí udělat větší dávku než těch 120ml?

:palec: určutě zvyš dávku 120ml je asi už málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.5.12 19:24

no ja ji dávam kolik chce,ale ona po těch dvouch hodinách ani tu 120 nevypije,ani vnoci nevypije 150 po 4 hodinách to před dvěma týdny vypila vnoci dvakrát 150 a jednou přez den ted ji nevypije ani nahodou nevím proč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
12.5.12 19:27

Ale nešidím ji :D když má málo přidělám,ale to už se dlouho nestalo.Spíš pořád vylévám co nechá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.5.12 19:40

Tak pokud vím tak Nutrilon dělá 1 Extra ta víc zasytí dávala jsem jí kolem 4m na noc. Pak kolem 6m jsem přidávala do UM trochu rýžové instanatní kaše asi dvě malé lžyčky na 180ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4157
12.5.12 19:45

u nás to bylo podobné, jedli jsme po dvou až třech hodinách přes den, a blindili jsme hodně, ale když jsem udělala mléka víc tak stejně nechtěl…takže blíkem to být může ale taky ne, zkus dát víc a uvidíš…mi blijeme i ted a to je nám už 6měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.5.12 20:02

Teď řeším to samé.Malý pije co 2 hoďky 120ml máme obyč Nutrilon 1.Pořád řve hlady,po tom extra měl bolení.Tak jsem dnes letěla pro Sunar ND extra,tak uvidím co to s ním udělá.Spí celou noc od 20ho do 6 do rána,ale přez den nespí,je nevrlý a řve hladem.Jsou mu 2 a půl měsíce.

• Citovat
  • Upravit
192
12.5.12 20:17

uvidím ja koupím obyč sunar comlex ten je prý sytější a uvidím no,protože mi přijde divný že ublinkává a za chvilku má hlad za ty dvě hodky to nemuze mit ani pořádně strávený :( a ten sunar ND extra ten je jako sytější? :think: a ten se dává normálně nebo jen na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.5.12 20:19

Já mu ho dám i přez den pokud nebude mít bolení a vydrží 3-4 hod bez mléka.Jo je sytější.

• Citovat
  • Upravit
192
13.5.12 08:57

tak uvidím no dneska koupím ten sunar complex a když po něm nevydrží dýl tak pak ještě skusím ten extra,alespoň že dneska vnoci dala zase dvakrát 150ku měla asi jen nějakou jídelní krizi :lol: :lol: Jo a ještě jsem se chtěla zeptat,když budu přecházet na to jiný mlíko to ho můžu normálně začít dávat nebo se to má nějak postupně??? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová