Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak zase mám další dotaz
chci se zeptat na vaše zkušnosti.Málá má 3 měsíce a asi od 2 měsíce ji dávám Sunar nutra defense ha,ale přijde mi že ma hlad hrozně často přez deb ji dávám každé 2 hodiny cca 120ml v noci spí většinou tak 4 až 5 hodin v kuse.Myslím si že za ty 2 hodiny to nemůže ani pořádně strávit a protoo možná taky dost blindí nevím, teď budu kupovat sunar complex tak uvidím jestli zasytí víc jestli je to tou um nebo že je prostě jedlík
Jak dlouho vydrží vám po um??A jak často krmíte???A jestli vám vydrží dýl, tak jakou máte um?Děkuju moc za odpově ![]()
Ahoj.Viktorce budou 3 měsíce za týden,pije Nutrilon a vypije kolem 200ml.Přes den jí většinou po 3 hodinách,pokud zrovna nezaspí v kočárku a v noci spí celou noc.Chodí spát kolem 8 večer a budí se mezi 6-7 ráno ![]()
My bastime babylove a ji mi cca po 3-4 hodinach a vecer ji naposled v 19 hod a pak si rekne az kolem 2-3 rano. A to nam je 5 mesicu a ma 150ml.
závist
a myslíte si že je to tím mlíkem že je hladový,nebo že je prostě ta moje kočka hladová
???
Také jsem zkoušela Sunar Nutradefense HA a jak píšeš ty, pořád byl malej hladový. Jedl by snad každou hodinu, i když jsem stále zvyšovala dávky. Vyměnila jsem ho za Bebu HA, dlabe po 4 hodinách a celou noc prospí (cca od 20h do cca 5h). Je nám 2,5měsíce.
@maraida píše:
A co jí udělat větší dávku než těch 120ml?
určutě zvyš dávku 120ml je asi už málo.
no ja ji dávam kolik chce,ale ona po těch dvouch hodinách ani tu 120 nevypije,ani vnoci nevypije 150 po 4 hodinách to před dvěma týdny vypila vnoci dvakrát 150 a jednou přez den ted ji nevypije ani nahodou nevím proč ![]()
Ale nešidím ji
když má málo přidělám,ale to už se dlouho nestalo.Spíš pořád vylévám co nechá
Tak pokud vím tak Nutrilon dělá 1 Extra ta víc zasytí dávala jsem jí kolem 4m na noc. Pak kolem 6m jsem přidávala do UM trochu rýžové instanatní kaše asi dvě malé lžyčky na 180ml
u nás to bylo podobné, jedli jsme po dvou až třech hodinách přes den, a blindili jsme hodně, ale když jsem udělala mléka víc tak stejně nechtěl…takže blíkem to být může ale taky ne, zkus dát víc a uvidíš…mi blijeme i ted a to je nám už 6měsíců
Teď řeším to samé.Malý pije co 2 hoďky 120ml máme obyč Nutrilon 1.Pořád řve hlady,po tom extra měl bolení.Tak jsem dnes letěla pro Sunar ND extra,tak uvidím co to s ním udělá.Spí celou noc od 20ho do 6 do rána,ale přez den nespí,je nevrlý a řve hladem.Jsou mu 2 a půl měsíce.
uvidím ja koupím obyč sunar comlex ten je prý sytější a uvidím no,protože mi přijde divný že ublinkává a za chvilku má hlad za ty dvě hodky to nemuze mit ani pořádně strávený
a ten sunar ND extra ten je jako sytější?
a ten se dává normálně nebo jen na noc?
Já mu ho dám i přez den pokud nebude mít bolení a vydrží 3-4 hod bez mléka.Jo je sytější.
tak uvidím no dneska koupím ten sunar complex a když po něm nevydrží dýl tak pak ještě skusím ten extra,alespoň že dneska vnoci dala zase dvakrát 150ku měla asi jen nějakou jídelní krizi
Jo a ještě jsem se chtěla zeptat,když budu přecházet na to jiný mlíko to ho můžu normálně začít dávat nebo se to má nějak postupně???
![]()