Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti se Sunarem premium nebo kendamilem? Slyšela jsem že kendamil je docela řídký :/ tak zda mi dokáže někdo poradit ![]()
@Market34444 my davali taky kendamil. Neobsahoval palmovy tuk a soji, zatímco sunar ano. Proto je taky sunar levnější, ale my jsme moc neviděli smysl detem cpat tyhle nesmysly..hladoví kluci určitě nebyli..
@suzka1 píše: Více
A čím bys krmila třeba dvouměsíční dítě když ne tímto nesmyslem?
@ludmilaadamkova píše: Více
Myslela to ale na ten palmovej olej atd, ne na UM celkove, ne? Tak to chapu na.
Zakladatelko, davali jsme Kendamil, presne jak pise @suzka1 .
Kendamil je drahý. Byla jsem s nim docela spokojená asi jediné um co se blížilo normálnímu mléku. A přišel mi teda hustší. Kvůli ceně jsem zůstala u sunaru. I když možná ne, je ho myslím 800 kdežto sunasu 600. Nechtělo se mi dávat tisíce za měsícni balení. My ale neměli problém s žádným um. Po roce a půl jsme přesedlali na hamy. Bylo to cenově ještě výhodnější.
@suzka1 píše: Více
Sunar premium palmac nema, to si mozna pletes s Hipp
@Atisia aha všichni píšou ze kendamil je dost řídký. Nevíte jak je na tom sunar? Zda je hustší.?
@Market34444 píše: Více
Za mě sunar nebo bebelo chutný, cenově taky dobrý. Jiné um mi děti blinkali. Kámoška dávála dětem BEBU a oba jsou obézní ![]()
Ahoj,
pokud byste měli zájem, budeme rádi, když se přihlásíte do našeho testování https://www.emimino.cz/…a-comfort-2/
Krásný den
Diana ![]()