Sunar, nebo Nutrilon?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rose-k
13.12.10 20:23
Misula.vdf píše:
christy, no vidíš jak to není pravda :lol:

Jj u nás teda fakt ne :lol:

• Citovat
  • Upravit
23033
13.12.10 20:28

ja teda naopak, jsem zastance nutrilonu, kdyz ho ma dite od narozeni, proc menit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.12.10 20:33

Tím samozřejmě nemyslím, že sunar je top. Nejlepší je to, co miminku sedne nejlépe a pokud nenastane žádný problém, není důvod UM měnit. Ba naopak měnit druhy UM není příliš dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.12.10 20:35

Nj když vám vyhovuje a malý šmakuje tak proč ne?Ale neznám moc dětí co by na něm vydržely dlouho,pak už ty děti chtěj ochutnat i jinou chuť :wink:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
13.12.10 20:39
Misula.vdf píše:
Tím samozřejmě nemyslím, že sunar je top. Nejlepší je to, co miminku sedne nejlépe a pokud nenastane žádný problém, není důvod UM měnit. Ba naopak měnit druhy UM není příliš dobré :wink:

Já myslím,když jsou děti velký třeba po druhým roce tak,častějc měnit UM až tak nevadí ,jako u malýho mimi :wink:

• Citovat
  • Upravit
5394
13.12.10 20:41

Christy, jo jo, myslela jsem tím, že měnit UM u novorozenců, či těch nejmenších miminek dělá neplechu, pak už to určitě nevadí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.12.10 21:03
Misula.vdf píše:
Christy, jo jo, myslela jsem tím, že měnit UM u novorozenců, či těch nejmenších miminek dělá neplechu, pak už to určitě nevadí… :wink:

JJ my jsme měnily Nutrilon na 6m,ale taky to bylo něco :roll: A Bebu nevzala teda ani omylem,zvítězil prostě Sunar,každýmu sedne prostě něco jinýho :wink: Pak už to bylo v poho… :-D

• Citovat
  • Upravit
23033
13.12.10 21:36

U nas nutrilon, ja bych zas nesla do sunaru ani omylem, nema tak vymakanou radu jako Nutrilon a pokud je diteti 4tydny a resit zmenu UM bez pediatra jen s lekarnici no nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.12.10 22:26

Monjie, každý je spokojený s něčím jiným, to je jasná věc, konkurence je veliká, ale nejít do sunaru z důvodu že nemá tak vymakanou radu o tom to není.
Ve směs musí obsahovat to samé všechny druhy, každý tam má pak něco navíc, něco jiného…atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.12.10 22:49

A co ten Sunar Defence nebo jak se ta novinka jmenuje?Ten myslím bude už vymakanej jako Nutrilon a sedl by i takovýmu mrnousovi :wink:

• Citovat
  • Upravit
3200
14.12.10 00:17

ahoj,my teda byli na Nutrilonu,Bebě a nakonec jsme zůstali u Sunaru,po Nutrilonu měl zácpu,Sunar mě přijde jako ze všech UM nejlepší,voní krásně mléčně,kdežto Nutrilon smrdí umělinou,tak mi to přijde,ale je to jen můj názor,na tom asi tak nezáleží,je důležité aby to mimču vyhovovalo,poradila bych se určitě s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
14.12.10 00:28

Holky, připadá to jen mě a nebo Sunar pění jak prase ( oproti Nutrilonu)?. Chuťově je sunar dle mě lepší, ale mi pijeme Nutroš, nebo nám vadí ta pěna v sunaru.

Zakladatelko, prober to s lékařkou a ne s lékárnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
14.12.10 00:48
JančaK píše:
Holky, připadá to jen mě a nebo Sunar pění jak prase ( oproti Nutrilonu)?. Chuťově je sunar dle mě lepší, ale mi pijeme Nutroš, nebo nám vadí ta pěna v sunaru.Zakladatelko, prober to s lékařkou a ne s lékárnicí.

Joo,Sunar pění,to je fakt,ale nám pěnil i Nutrilon? 8-o Nepěnila nám Beba. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
14.12.10 09:11

jo, sunar pění, ale to vůbec nevadí, nemá to vliv na chut a ani to nevadí při pití. a je pravda že voní po mléce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
14.12.10 10:13
kecačka píše:
JančaK píše:
Holky, připadá to jen mě a nebo Sunar pění jak prase ( oproti Nutrilonu)?. Chuťově je sunar dle mě lepší, ale mi pijeme Nutroš, nebo nám vadí ta pěna v sunaru.Zakladatelko, prober to s lékařkou a ne s lékárnicí.
Joo,Sunar pění,to je fakt,ale nám pěnil i Nutrilon? 8-o Nepěnila nám Beba. :-)

Jj přesně nám pěnil i Nutrilon,jen ta Beba ne.Ale ta pěna Sunaru neškodí má výbornou chuť :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová