Sunar, nebo Nutrilon?

143
13.12.10 17:50

sunar nebo nutrilon

:think: Ahoj holky maminy potřebovala bych poradit mam doma chlapečka 4 tydny od narozeni nekojim už v nemocnici jsme dostavali nutrilon 1 zelený vše bylo v pohodě jenom že doma jsem po 3 dnech zjistila že malemu to asi nestačí jelikož po 1 hodině mse mi budil se řevem a měl opět hlad tak mi v lekarně poradili nutrilon 1 ale oranžoví spokojene břiško ale opět bez uspechu malí třeba přiklad v 8 ráno vypije 120ml a za hodinu opět řve zase hladi a tak nas to trapi po celý den a noc a tak se trapime všíchni a hlavně mali je večně hladovi a ja už jsem stoho zoufala dneska jsem si už i poplakala že je věčně hladovi a ja už nevím co dělat a tak jsem se chtěla zeptat mužu mu změnit mličko třeba místo nutrilonu sunar a když mu to změnim nezatvrdne mi nedostane zacpu děkuji za radu a odpověd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
325
13.12.10 17:57

Mojí malé také na dokrmení začali dávat nutrilon, bohužel jsme u toho také museli zůstat, neboť nutrilon je sladší než sunar, tudíž mi sunar razantně odmítala.
Zkusit to můžeš, třeba uspěješ :) Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.12.10 17:57

Poradila bych se s pediatrem. :nevim: Koukam,ze uz jste zmenili jen s lekarnici nikoliv s pediatrem, to je spatne.U takhle maleho ditete, bych konzultovala s pediatrem ne s nejakou lekarniciSpis bych nez sunar, zkusila zustat na nutrilonu a dala mu treba HA, nebo jiny druh z nabizenych.

Nemusi byt problem v tom ze je stale hladovy, to se mi nezda, kdyz neni kojeny ale spis asi bude problem v UM, treba ma alergii, nesedi mu kravske mleko nevim, poradila bych se opravdu s pediatrem a mezi jidlem davala i fenyklovy caj, kvuli prdikum

A jakou ma stolici?a pocet pomocenych plen za den?

Příspěvek upraven 13.12.10 v 18:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.12.10 18:19

Já musím říct, že mi dáváme teď v pátém měsíci jen večer na dokrmení Sunar a zácpa nás rozhodně netrápí :-D Docela mne překvapilo, že Sunar je hutnější než Nutrilon.....hodně maminek asi řeší to, že Sunar se dával, když jsme byli mi malí, ale teď už je to všechno zase dál a výrobci si dávají záležet, aby ta strava pro ty mrňata byla
co možná nejpřijatelnější…Ale o tom zda Sunar nebo Nutrilon bych se poradila s doktorkou

Příspěvek upraven 13.12.10 v 18:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.12.10 18:20

no, ono to opravdu nemusí být hladem… Jestli pije plus mínus jako průměrné miminko, přibývá, tak bych hledala příčinu v něčem jiném. Určitě bych to konzultovala s pediatrem. Třeba chce šidítko, uklidnit se, pomazlit se, pochovat, stáhnout, třeba má prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
13.12.10 19:10

ahoj, poradila bych se z doktorkou, já začala UM ve 4 měsící, taky Nutrilon. Ale taky mě přišlo že málo zasytí, po domluvě s mudr jsem v 5 měsíci přešla na sunar a pohoda. A zácpu teda něměla a nemá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.12.10 19:11

Jak říkají holky, raději to nejdříve probrat s dr.,
ale já jsem malého taky bohužel nekojila a začala jsem ze sunarem, naprosto žádný problém a to s ničím…
Má ho dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
13.12.10 19:32

Sunar - je bezesporu chutnější než Nutrilon. V nutrilonu jsem cítila jakoby umělinu nebo co, Sunar je prostě lepší. Ale to je můj názor. Já dceři rovnou na začátku koupila Sunar, sice ze začátku byl problém s kajděnim, ale pak se to srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
13.12.10 19:39
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.12.10 19:41

Taky bych se poradila s dr.ale už jsem krom jinýho hodně slyšela,že Nutrilon některý děti málo zasytí.Malá ho pila od narození apak ho zničehonic odmítala a uspěl až Sunar :-D Zácpu měla,ale podle dr.kvůli těm přechodům a jak si zvykla bylo to v pohodě :-)
A ještě k Nutrilonu comfort,taky není vždycky řešení některý děti dost zabetonuje :-? uvidíš co ti dr.poradí u takhle malýho mimi bych sama nic neměnila.

• Citovat
  • Upravit
1906
13.12.10 19:44

Taky si myslím, že pokud vypije doporučenou dávku, prospívá, dostatečně čůrá a kakání je žluté, tak asi nepláče hlady. Je ještě hodně malý, můžou ho trápit ty prdíky, nebo si málo odříhává. Zkusila bych i dudu, třeba se opravdu potřebuje uklidnit. A o tom UM bych se taky tedy poradila s pediatrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
13.12.10 19:59

Jinak, jak říkám jsem se sunarem spokojená, ale zlé jazyky tvrdí nebo je to přežitek z dob, kdy nebylo nic jiného, ale prý se po sunaru více přibírá.
No Kubík opravdu rychle přibýval, je to chlapák, ale žádnej špekounek…
Já jsem také nekojené dítě, jako malá baculka (ale ne špekounek), ale cca od nástupu do školy jsem byla štíhlé dítě a vydrželo mi to do teď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
13.12.10 20:02

Já jsem od 6 týdne dávala Bebu a zůstala jsem u ní až do půl roka a teď přecházím na sunar. Myslím si, že jídlem to nebude, spíš ho bolí bříško a má prdíky- prý to bývá po nutrilonu. Šla bych za lékařkou, aby se na něj podívala jestli je vše v pořádku a zeptala bych se jí na jiné um.

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
13.12.10 20:11
Hehe tak u nás je to naopak
Misula.vdf píše:
Jinak, jak říkám jsem se sunarem spokojená, ale zlé jazyky tvrdí nebo je to přežitek z dob, kdy nebylo nic jiného, ale prý se po sunaru více přibírá.
No Kubík opravdu rychle přibýval, je to chlapák, ale žádnej špekounek…
Já jsem také nekojené dítě, jako malá baculka (ale ne špekounek), ale cca od nástupu do školy jsem byla štíhlé dítě a vydrželo mi to do teď :palec:

Hehe u nás je to naopak,malá byla po Nutrilonu pěkná cvalda,a po sunaru bych řekla,že jde spíš do délky(výšky) :-D a nemá žádnej faldík.

• Citovat
  • Upravit
5394
13.12.10 20:18

christy, no vidíš jak to není pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat