Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Prosím máte někdo zkušenost…máme 4 týdny a bohužel nemáme mlíčko
Máme tento sunar a malej je po něm šíleně hladový budí se už po dvou hodinách a řve a hledá
,máte to někdo taky tak…Co s tím mám dělat??Mám změnit mlíko? ![]()
A jak ho máte dlouho? Malý měl ze začátku taky toto mlíko a vyhovovalo mu, jen jsem mu musela dávat jídlo po dvou hodinách a ne po třech. Z finančních důvodů jsme pak přešli na Bio combiotic od Hippu.
My také používáme sunar nutradefense ha 1. Dcera je na něm zhruba od 1 měsíce, předtím beba ha 1 ale po té jí bolelo bříško. Já nevím jak vy ale dcera zhruba v tom měsíci vypila tak 120 ml a to každé 2-3 hodiny. Teď jí je 5 měsíců a každé 4 hodiny vypije 210 ml. Zkus přidat jednu odměru nebo jen půlku na lahvičku, mlíčko bude sytivější. Moc to ale nepřeháněj aby neměl zácpu. Já osobně už bych tedy na jiné mlíčko nepřecházelam ten sunar nám opravdu vyhovuje. Vyzkoušeli jsme hipp, nutrilon, bebu a jen po sunary bylo bolení bříška tak nějak zvládnutelné.
No on právě vypije tak těch 120 někdy i míň a víc nechce ale stejně je do 2 hodin vzhůru a má hroznej hlad…máme ho týden
Vydržela bych
bříšku trvá tak 14 dní než si zvykne ![]()
my jsme teda problém neměli a malému vyhovoval ![]()
jinak teoreticky vás mohl postuhnout růstový spurt, který je kolem 3tího týdne ![]()
Ahoj, sice nemáme HA, ale máme stejný problém. Dělám mu 120ml jenže syn nevypije víc jak 100ml. Za 2hodiny už má hlad. Zkusila jsem koupit ten ND extra, ale po tom se nemohl vykakat, tak jsme se vrátili zpět. Máme ho 10dní, tak
a ještě počkáme.