Sunar Plus vs Sunar Complex 2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
5.2.11 21:00

Sunar Plus vs Sunar Complex 2

Hezký večer, dnes jsem byla v lékárně a lékárnice mi nedokázala pořádně odpovědět jaký je rozdíl mezi modrým Sunarem plus a oranžovým pokračovacím mlékem Sunar Complex 2. Mám syna 6 měsíců a prý mu můžu dávat obě dvě, ale každé má trošku jiné složení. V čem tak podstatném se liší? Jinak Sunar zatím používám jen na noc…jinak jíme příkrmy a ovocné přesnídávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
5.2.11 21:45

No na to jsem sse taky ptala v lékárně a bylo mi vysvětleno, že ten oranžový je novější, obohacený například o prebiotika a ten modrý byl původní ale prodává se dál a je namaminkách co si vyberou, jestli inovaci nebo klasiku. Ted začli ještě s tím Nutradefenses, nevím ted jak se to píše, to je taky sunar, ale zase vylepšený a prý ještě s podobnějším složením MM. Holt vývoj jde dopředu, tak se snaží nabízet lepší a lepší výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
5.2.11 22:22

Díky za odpověď…já se v těch výrobcích ztrácím. Ale koupila jsem Complex 2, tak uvidíme jestli bude nějaký rozdíl. Třeba, že bychom konečně spali celou noc? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.2.11 08:00
certicexyz píše:
Díky za odpověď…já se v těch výrobcích ztrácím. Ale koupila jsem Complex 2, tak uvidíme jestli bude nějaký rozdíl. Třeba, že bychom konečně spali celou noc? :-)

Tak jestli chcete aby malej spinkal celou noc, tak mu mlíčko na noc zkuste zahustit kaší! U nás to zabralo, a ted co malá papá k večeři jenom kaši, tak mlíčko na spaní nechce. Ale je nám už rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.2.11 19:24

Kaši jsem zkusila a zatím ho moc nenadchla…ale doufám, že její čas ještě přijde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
6.2.11 21:13
certicexyz píše:
Kaši jsem zkusila a zatím ho moc nenadchla…ale doufám, že její čas ještě přijde :-)

Tak nedávat přímo hustou kaši, ale jen trochu zahustit mlíčko, aby byl více syt.A nebo v noci když se vzbudí dát čaj, třeba mu to bude stačit, možná se budí jen žízní a né hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.2.11 21:45

Ten čaj bych zkusit mohla. Mám tu bylinkový dětský. Kolik ho tak můžu dát a můžu i studený? Běžně mi vypije 2× 230ml Sunaru večer…je to takový nenažránek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.2.14 10:21

Maminky jaký je prosím Vás rozdíl mezi Sunarem Original v modré krabici a Sunarem complex v oranžové krabici? Teď mají mít v LÍDLU právě ten modrej za 149,– a my většinou bráváme ten oranžovej complex. Je v tom nějakej rozdíl??? :think: Dekuji za odpovědi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
25.2.14 10:27

@Ivulka88
je v tom rozdíl, jinak by to mohlo být v jedné krabici… ;)
ve složení, koukni na to, v tom Complex jsou nějaké látky navíc..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
25.2.14 10:34

Complex ma neco navic. Ale ja jsem kupovala vetsinou Complex a kdyz byla joo dobra akce na normalni Sunar, tak jsem ho vzala a maly.ani rozdil nepoznal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.2.14 11:22

@jakuve Ok díky, tak bude chvílu papat modrej sunar.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vikinka 1
25.2.14 13:18

Sunar complex je novější a obsahuje Prebioiika gos.pak Beta -Palmitát pomáhá, aby děti neměli zácpu. Také Nuklleotidy, ty se podílejí na tvorbě buněk v organismu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová