Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hezký večer, dnes jsem byla v lékárně a lékárnice mi nedokázala pořádně odpovědět jaký je rozdíl mezi modrým Sunarem plus a oranžovým pokračovacím mlékem Sunar Complex 2. Mám syna 6 měsíců a prý mu můžu dávat obě dvě, ale každé má trošku jiné složení. V čem tak podstatném se liší? Jinak Sunar zatím používám jen na noc…jinak jíme příkrmy a ovocné přesnídávky.
No na to jsem sse taky ptala v lékárně a bylo mi vysvětleno, že ten oranžový je novější, obohacený například o prebiotika a ten modrý byl původní ale prodává se dál a je namaminkách co si vyberou, jestli inovaci nebo klasiku. Ted začli ještě s tím Nutradefenses, nevím ted jak se to píše, to je taky sunar, ale zase vylepšený a prý ještě s podobnějším složením MM. Holt vývoj jde dopředu, tak se snaží nabízet lepší a lepší výrobky.
Díky za odpověď…já se v těch výrobcích ztrácím. Ale koupila jsem Complex 2, tak uvidíme jestli bude nějaký rozdíl. Třeba, že bychom konečně spali celou noc? ![]()
certicexyz píše:
Díky za odpověď…já se v těch výrobcích ztrácím. Ale koupila jsem Complex 2, tak uvidíme jestli bude nějaký rozdíl. Třeba, že bychom konečně spali celou noc?
Tak jestli chcete aby malej spinkal celou noc, tak mu mlíčko na noc zkuste zahustit kaší! U nás to zabralo, a ted co malá papá k večeři jenom kaši, tak mlíčko na spaní nechce. Ale je nám už rok.
Kaši jsem zkusila a zatím ho moc nenadchla…ale doufám, že její čas ještě přijde ![]()
certicexyz píše:
Kaši jsem zkusila a zatím ho moc nenadchla…ale doufám, že její čas ještě přijde
Tak nedávat přímo hustou kaši, ale jen trochu zahustit mlíčko, aby byl více syt.A nebo v noci když se vzbudí dát čaj, třeba mu to bude stačit, možná se budí jen žízní a né hlady.
Ten čaj bych zkusit mohla. Mám tu bylinkový dětský. Kolik ho tak můžu dát a můžu i studený? Běžně mi vypije 2× 230ml Sunaru večer…je to takový nenažránek ![]()
Maminky jaký je prosím Vás rozdíl mezi Sunarem Original v modré krabici a Sunarem complex v oranžové krabici? Teď mají mít v LÍDLU právě ten modrej za 149,– a my většinou bráváme ten oranžovej complex. Je v tom nějakej rozdíl???
Dekuji za odpovědi.. ![]()
@Ivulka88
je v tom rozdíl, jinak by to mohlo být v jedné krabici… ![]()
ve složení, koukni na to, v tom Complex jsou nějaké látky navíc..:)
Complex ma neco navic. Ale ja jsem kupovala vetsinou Complex a kdyz byla joo dobra akce na normalni Sunar, tak jsem ho vzala a maly.ani rozdil nepoznal.
Sunar complex je novější a obsahuje Prebioiika gos.pak Beta -Palmitát pomáhá, aby děti neměli zácpu. Také Nuklleotidy, ty se podílejí na tvorbě buněk v organismu.