Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hele mně zase na kendamilu přijdou ty děti nějaký hodně baculaty, ale asi je to jen náhoda. Ačkoli se teda říká, že zrovna ten Hipp je hladovejsi oproti jiným značkám. Sunar je prý docela sladký.
@Janadel píše:
Obe deti na Sunaru Premium a ani jedno rozhodne neni vetsi
@Janadel A taky na UM od narození? Prosím pokud máte chlapce mohla byste mi napsat jeho/jejich míry na 6 měsíční prohlídce? Vím, že je samozřejmě každé dítě jiné, ale aspoň tak pro přehled, nikdo jiný se zde neozval. Moc Vám děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
@Janadel A taky na UM od narození? Prosím pokud máte chlapce mohla byste mi napsat jeho/jejich míry na 6 měsíční prohlídce? Vím, že je samozřejmě každé dítě jiné, ale aspoň tak pro přehled, nikdo jiný se zde neozval. Moc Vám děkuji.
Na UM od 5.tydne, Sunar o neco pozdeji, nejdriv jsem zkousela jine znacky, az nakonec Sunar P. sednul konecne vez problemu.
V 6 mesicich mel kluk 7 730 g, 66 cm, hlava 38,7
Syn se narodil velký a velký je pořád.
Heleď kdyby to bylo tím, že se tím cpe, protože je sladký, jak tady zaznělo, tak je jen tlustčí.
Délka, ani obvod hlavy nemá nic společného se značkou UM.
Taky na sunar premium, od 7. týdne um, nejdriv na babylove potom sunar a je spíš menší podle doktorky. V 6 měsících necelých 8 kg a 69 cm. Teď jsme těsně před 8m prohlídkou tak nevím, ale syn mi přijde celkem hubený, není malý, kojene děti bývají menší, ale nemá vůbec faldicky a bříško mi přijde hubené vyloženě. Ji pěkně podle tabulek, naopak pije pořád hodně mléka v noci.
Dobrý večer, ráda bych se zeptala maminek, které mají či měly děti na Sunaru Premium, zda miminka nebyly oproti jiným dětem či nějakému průměru větší? První syn měl od narození Hipp, v 6 měsících měl 70 cm a 7,4 kg a druhý syn od narození Sunar Premium a v 6 měsících 73 cm a 9,1 kg, i obvod hlavičky o 2 cm větší.
Přemýšlíme, zda to může být právě díky tomu Sunaru Premium. Děkuji.