Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Vím, že na sunar complex 1, nesmí být akce, když se jedná o počáteční mléko, ale stojí všude stejně? Stojí za to oběhat víc lékáren a drogerii a srovnat ceny?
Na MALL.cz mají nejlevnější, vychází tam krabice na 199,– pak Globus-215,– a lékárna dr. Max-219,– (ty podražili, jdeště min. týden stál 213,–) ![]()
V lékárnách se cena lišit nejspíš bude. To samé v různých drogeriích. Já tedy kupovala jinou značku. Někde se lišila o pár korun, někde dokonce až o 50.
No stojí všude různě, ale je to prá korun, tak na otázku, zda se vyplatí běhat a hledat, tak za mě ne ![]()
Nestojí všudes stejně. U nás v lékárnách je rozdíl 50 Kč na krabici. Vyplatí se oběhat lékárny a zjistit si ceny.
Já u nás v lékárně kupuji za 199kč a ještě jsem za 5 krabic dostala poukázku na slevu dřevěných hraček v částce 300kč.
Tak jsem hned nakoupila 15 krabic, když je to za tuto cenu a ještě objednala hračky se slevou 900 Kč.
Určitě si oběhni víc obchodů. u nás ve městě v jedné lékarně je Sunar za 249Kč a v druhé za 198Kč. máme 2letá dvojčátka takže spotřeba fakt velká bereme 10 krabic najednou a to už je pak ten rozdíl v ceně opravdu poznat ![]()
Holky že všeho nej je kupovat po netu. Sehnala jsem před 14 dny krabici za 163, ještě spí nákupu nad určitou částku poštovné zdarma, přijde to až domů, doporučuju
@corvusenka kde jsi to objednala? Já koukala na jakýsi stránky, ale není to v korunách, ale ve zlotých ![]()
Nekupujem sunar ale objednavam na mall a nemusim nikde nis shanet…
@goldenka je to taková místní maloměstská lékárna na Královéhradecku, a právě tu mají tuto akci na sunar. Internetové stránky nemají.
@corvusenka a to je za tuto cenu ten klasický sunar 600g oranžový, protože pak jsou ještě modrý a ty jsou menší.
Rossmann měl celý podzim akci 179,–
Zrovna sunar bývá v akci dost často.
Sledujte to na www.akcniceny.cz