Sunar vs Hipp (tuky)

4289
5.8.15 17:27

Sunar vs Hipp (tuky)

Přeji pěkné odpoledne.. :kytka:
Potřebovala bych poradit ohledně UM. Máme chlapečka (18 měsíců) a od 4 měsíců pije Hipp. Vyhovuje nám ve všech směrech, ale poslední dobou mi hodně zhubnul, jelikož mu rostou zuby a nechce mi skoro nic jíst. UM pije dvakrát denně. Jednou před spaním a jednou v noci. Dnes jsem byla koupit Hipp a sáhla jsem vedle pro Sunar a zarazilo mě, že Sunar má na 100ml zhruba o 25g víc tuku než Hipp. Přijde mi to tedy docela velký rozdíl a tak se Vás chci zeptat, zda máte zkušenost s tím, že by děti po Sunaru víc přibíraly. Snažím se ze všech sil, aby malej alespoň trochu přibral, tak mě napadlo, jestli nebude dobré vyměnit Hipp za Sunar. Myslíte, že to má cenu? Je pravděpodobné, že by mi po Sunaru víc přibral? Samozřejmě mě logicky napadlo, když má v sobě víc tuků, že by to tak mělo být, ale i tak se chci zeptat, jestli s tím nemá některá z Vás zkušenost…
Děkuji za případné odpovědi.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
5.8.15 17:39

Tak 25g tuku na 100ml tam rozdíl určitě není..ale jen pro zajímavost jsem mrkla na kalorickou hodnotu, a fakt, že batolecí sunar má na 100ml víc kalorií, než batolecí Hpp..takže klidně bych to vyměnila, aspn ušetříš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.8.15 18:30

@slavuska1 : neusetri. Protože Hipp ma odmerku 3,2 nez to sunar okolo 5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
5.8.15 18:32

Obě moje děti jeli ( jedou ) na sunaru a žádné nebribírá nějak extra.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.8.15 18:33
@kattkka píše:
@slavuska1 : neusetri. Protože Hipp ma odmerku 3,2 nez to sunar okolo 5 ;)

u sunaru je jedna odměrka na 30ml vody..dávám 210ml vody a 7 odměrek ( 9m )

• Citovat
  • Upravit
24320
5.8.15 18:37
@smurfka píše:
u sunaru je jedna odměrka na 30ml vody..dávám 210ml vody a 7 odměrek ( 9m )

To je všude stejne. Ale každa odmerka ej jinak velika. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.8.15 18:40

Nekomplikovala bych to. U tak velkých dětí je UM jen zlomek a určitě to nevytrhne. Pokud to chceš zkusit, tak to zkus. Ale osobně bych spíš zařadila smetanové jogurty a zkoušela další jídla. No a pokud mu chutná UM, tak co mléčné koktejly s ovocem - borůvky, jahody, banán, maliny…? To jsem dávala staršímu jednu dobu na svačinu a měl to rád.

@smurfka píše:
u sunaru je jedna odměrka na 30ml vody..dávám 210ml vody a 7 odměrek ( 9m )

Skoro u všech UM je 1 odměrka na 30 ml vody. Ale u Sunaru má 5 g a u Hippu 3,2 g, takže u Hippu se udělá ze stejného množství prášku více mlíka než se stejného množství Sunaru.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
5.8.15 18:44

@Billi
aha tak to nevim..ja používám na sunar odměrku z nutroše, tak to se musím kouknout jestli není menší nebo větší, abych malé neubírala nebo nedávala moc.. :think:

• Citovat
  • Upravit
4289
5.8.15 19:44

Děluju za reakce holky… :kytka:
Koktejly mu zkouším dělat, docela mu i chutnají, ale když mu rostou zuby, nejí prakticky nic :zed: dělám i ty nepečené smetanové dorty s piškotem, ale taky nechce… Tak asi zůstanu u Hippu a budu doufat, že začne zase papat a nabírat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová