Sunya HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.1.13 22:17

Teda, vy mi ale dáváte :D Asi se co nejdřív nechám gynekologem ujistit, že při správném a pravidelném braní nic nehrozí :D

• Citovat
  • Upravit
529
19.1.13 00:01

Taky jsem jí měla, měla mít míň hormonů než ta moje předešlá, to byl Marvelon. Ale moc mi nevyhovovala, necítila jsem se dobře. Už si jí napsat nedám, ale zas vím o člověku, který je po ní v pohodě. Nezbývá než jí zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
19.1.13 08:16
@Anonymní píše:
Teda, vy mi ale dáváte :D Asi se co nejdřív nechám gynekologem ujistit, že při správném a pravidelném braní nic nehrozí :D

Zeptej se a dej nám vědět. Taky by mne to zajímalo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
19.1.13 08:17
@Haninac píše:
a ja Honzika :pankac: (trochu mi pres den litaly casy)EDIT pro uklidneni: taky jsem brala leky :think:
:mrgreen: nu co, hlavně, že to všechno dobře dopadlo. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.5.18 15:14

Ahojky, :mavam: chci se zeptat mám předepsanou HA SUNYA. Ještě jsem jí nezačala brát, jelikož se bojím že přiberu. Už 4 měsíc se snažím chodit do posilovny a zhubnout aspoň 5kg kvůli příteli, ale také mít HA kvůli svému pohodlí a ochraně. Když to tu tak čtu, jsem trochu na pochybách :nevim:… tak se chci ještě zeptat, když začnu brát HA a přiberu nějaké kilo… půjde to dolů když jí vysadím? a je tu někdo kdo by po ní zhubnul? Moje mamka prej po antikoncepcích zhubla. Děkuji za odpovědi. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.19 15:03

Antiko Sunya

Poprosím o zachování anonymity, je to pro mě citlivé téma.
Zdravím, nechala jsem si od gynekologa předepsat svou první antikoncepci, čekám na menstruaci, abych ji mohla začít brát, ale čím déle ji mám doma, tím větší z ní mám obavu.
Nechala jsem si ji předepsat, protože nám před několika měsíci praskl kondom a já si pro jistotu zašla pro Postinor. Jsem ještě studentka (VŠ), tak jsme si s přítelem řekli, že bychom mohli zkusit antikoncepci. Nějak jí ale nevěřím a bála bych se, že i kdyby se neudělal do mě, i tak by mohla selhat, ačkoliv bych ji brala přesně tak, jak se má. Pan doktor mi udělal i jaterní testy a testy na dědičnost trombozy a oba vyšli bez jakýchkoli problémů.
Takže mé otázky zní… Má antikoncepce stejnou účinnost ať už na začátku blistru, tak i na konci? Popřípadě je vhodný nápad brát to jedno balení na zkoušku, jestli mi bude vyhovovat, a pak si ji kdyžtak už nenechávat předepisovat?
Díky :oops:

• Citovat
  • Upravit
75963
16.6.19 15:35

Jedno balení na zkoušku není dobrý nápad, já jsem ji brala, při braní prvních platíček jsem měla hrozně silnou menstruaci a i jsem krvácela mimo, doktorka na telefonický dotaz řekla, že se to musí vydržet, že to tak zpočátku stává
tak jsem to vydržela a pak už to bylo dobré, brala jsem ji 6 let
a když antikoncepci začneš užívat 1. den menstruace, tak je účinná za 7 dní, pak už účinkuje pořád i v těch dnech, kdy ji neužíváš- ten týden kdy se vynechává kvůli krvácení
takže prvních 7 dní používat ještě kondom současně a pak už antikoncepce funguje pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.6.19 15:35

Brala jsem ji víc jak deset let. Ve většině případů jsem měla nechráněný styk, a že jsme ho s přítelem a pak už manželem provozovali dost. Nic se nestalo. Ale už bych do HA nešla, protože je to hormonální humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
16.6.19 17:07

@stinga Když začneš první den MS, tak je účinná hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí