Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Do měsíce prý jde platbu vzít zpátky, že si ji poslala omylem, ale já sama sem to nezkoušela, a co se s někým spojit koho taky okradly? a podat to na PČR hromadně
A když pojedes do Prahy tak máš vízum do 24hodin(muž kvůli práci měl asi za 2 hodiny)
@matkabagristy píše:
Pas za 600 na 5 let. Nechapu
Přítel asi není z EU a proto potřebuje vízum.
No spíše penízky už neuvidíš ![]()
Příspěvek upraven 22.08.22 v 22:33
@punkerka89 píše:
Do měsíce prý jde platbu vzít zpátky, že si ji poslala omylem, ale já sama sem to nezkoušela, a co se s někým spojit koho taky okradly? a podat to na PČR hromadně
A když pojedes do Prahy tak máš vízum do 24hodin(muž kvůli práci měl asi za 2 hodiny)
Platba omylom znamená ze banka za poplatok vyzve druhu stranu aby platbu vrátila.. podvodníci budú určite ochotní ![]()
@punkerka89 píše:
A myslím že pas do 24 hod stojí píše: Více
Myslím, že 6000. ![]()
@punkerka89 píše:Platba omylom znamená ze banka za poplatok vyzve druhu stranu aby platbu vrátila.. podvodníci budú určite ochotní
@punkerka89 píše:
A myslím že pas do 24 hod stojí píše: Více
Keby mal možnosť pasu, nevybavoval by vízum, nie?
@Nika079 píše:
Přítel asi není z EU a proto potřebuje vízum.
Ahaaaaa ![]()
Snáď skúsiť podať hromadné oznámenie, len to bude viac prace zohnať ostatných oklamanych. Získať vízum už nestihne? Tak zrušiť zájazd, kruté, ale poučenie pre budúcnosť.
Jak jsem psala ať dojede do Prahy na to vízum, bude to teda neco stát no
@ekira5 aha díky za objasnění ![]()
Úplně v pohodě jdi do banky že se stalo to a to. Sepíšete papíry a oni vyzvou k vrácení peněz. Pokud ti peníze nevrátí tak ti je vrátí banka. Řešili jsme podvod cca. 6 měsíců zpátky u Monety, platba šla na Slovensko, že je to podvod se ukázalo po 2 měsících. Peníze se nám vrátili v plné výši.
Velvyslanectví Turecké republiky
Na Ořechovce 733/69, 162 00 Praha 6
224 311 402
Dobry vecer vsem,
No neco nam asi nepralo jet..
Koupili jsme zajezd do Turecka, pritel nema Eu pas a tak potreboval vizum. Parkrat jsem ho uz vytvorila v minulosti ale na notebooku a v klidu. Dnes to bylo ve spechu na mobilu, otevrela jsem prvni webovku co tam na me vyjela. V zivote by me nenapadlo, ze bude podvodna.. Byla nam divna cena, ale rekli jsme ze se zdrazuje.. A jeste kdyz neprislo v ten cas co proste jindy uz jsme ho meli zacala jsem byt nervni a hledat na netu.. Nasla jsem jen same diskuze scam!!! proste podvodnici.. 🥺 🥺
Vizum nemame a 3200,–kč v haji. Poradte co delat? Banka nemuze bez policiie zastavit platbu pry a Policie rika jak to neni nad 10k tak se to zamete pod koberec.. Ze to nema cenu..
Pozitri mame letet, zajez je koupeny.. Samozdrejme doma je ticha domacnost, vsichni jsou na me nastvany ale delali jsme to s pritelem spolu. Dokonce on tam zadaval sve platebni udaje ale chyba je jen ma, nemluvi doma semnou ani pavouci na stene.. Prosim poradte co delat a je nejaka sance dostat penizky zpet.. Dekuji a hezky vecer..