**Super dovolena..**

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28490
22.8.22 22:41
@punkerka89 píše:
Jak jsem psala ať dojede do Prahy na to vízum, bude to teda neco stát no
@ekira5 aha díky za objasnění :palec:

Aspoň by nestratili i sumu za zájazd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28490
22.8.22 22:43
@Le_lenaz píše: Úplně v pohodě jdi do banky že se stalo to a to. Sepíšete papíry a oni vyzvou k vrácení peněz. Pokud ti peníze nevrátí tak ti je vrátí banka. Řešili jsme podvod cca. 6 měsíců zpátky u Monety, platba šla na Slovensko, že je to podvod se ukázalo po 2 měsících. Peníze se nám vrátili v plné výši.

Tak to vidím prvý krát že to banka vrátila zo svojho. Čo poznám prípady, pošlú výzvu, ale ak sa druhá strana nezľakne a nevráti, banka s tým nič nerobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.8.22 23:12

@ekira5 také to slyším poprvé, já přišla do té své (také jsem naletěla, na inzerát na vintedu :roll: ) a poslali mě na polici, že oni s tím prý nic udělat nemůžou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 23:18

Mockrat Vam vsem dekuji za rady, ani bych takovy ohlas necekala.. Jste zlate 🌹
@Anetaa120 jinak ano, u me to bylo stejne jako u Anet, banka me odeslala na policii a ty mi narovinu rekli, ze pokud je to do ciziny a jen „3200,–“ takze se to jako muze sepsat ale zamete se to pod koberec.. a zase rikali ze to muze jedine banka.. Hazi si me jak bramboru.. Chapete tu bezmoc.. No pouceni pro priste.. Neni to pro nas zrovna mala castka.. 🥺 🤯 🤯 Banku mam KB, kamaradka co ma CSOB tak ji taky pomohli a penize vratili.. KB me zacina uz docela vytacet.. Asi ji zmenime..

• Citovat
  • Upravit
1113
23.8.22 16:35
@ekira5 píše:
Tak to vidím prvý krát že to banka vrátila zo svojho. Čo poznám prípady, pošlú výzvu, ale ak sa druhá strana nezľakne a nevráti, banka s tým nič nerobí.

Já netvrdím že to vrátili ze svého ale nejspíš to stáhli prostě z účtu toho dotyčného. :nevim: Jinak netuším vůbec jak to funguje, každopádně můžu odpřísáhnout že nám to opravdu vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28490
23.8.22 18:02
@Le_lenaz píše:
Já netvrdím že to vrátili ze svého ale nejspíš to stáhli prostě z účtu toho dotyčného. :nevim: Jinak netuším vůbec jak to funguje, každopádně můžu odpřísáhnout že nám to opravdu vrátili.

Tak to zrejme vrátil dobrovoľne ten druhy. Banka nemá právo sťahovať peniaze druhému z účtu. To by mohol niekto niečo kupovať, poslať peniaze, potom by banka peniaze vrátila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
24.8.22 00:01
@ekira5 píše:
Tak to zrejme vrátil dobrovoľne ten druhy. Banka nemá právo sťahovať peniaze druhému z účtu. To by mohol niekto niečo kupovať, poslať peniaze, potom by banka peniaze vrátila :nevim:

To je pravda. Taky je to možné. Žádné oficiální vyjádření jsme nedostali. Možná se ten dotyčný lekl že se to řeší a raději peníze vydal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí