Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosim o vaše názory. Poohlížím se po sporťáku do terénu. Moje požadavky jsou : dobré odpružení, hluboko sklopná stříška, sezení po i proti směru jizdy a top by byla ruční brzda. Jestli 3kol nebo 4kol nevim, názory na to, kolik kol je do terénu lepší se dost liší:-(( takže to ještě nejsem rozhodnutá…
No já se zamilovala do peg perégo gt3 a už bych ho byla měla kdybych nezjistila, ze nelze otáčet sezení a je jen po směru jízdy. To mě fakt dost štve.
Ale racha byla, ze má 3typy odpruzení, k tomu jsem se upíchla.
Jaký sporták byste mi doporučili hm? Cena tak do 15tis
Děkuji:-))
Příspěvek upraven 25.03.15 v 13:34
A uplně top by bylo, kdyby se dala ma adaptéry cvaknout maxi cosi autosedačka:-))))
@Vanocnikarolinka mě napadá jen bugaboo buffalo, ale to se do 15ctky nevejdeš ani s bazarovým:-/ Jinak splnuje vše.
Já jsem si pro tyhle účely vybrala Gesslein F10. Jen cena s ruční brzdou je do 20tis., bez ní myslím do 17tis.
@Vanocnikarolinka Nebo se oprosti od toho otáčení a jdi to té GT3, já v ní odvozila 2 děti (místy i najednou) a nedám na ni dopustit.
Sice má menší odpružení, ale za mě jízdní vlastnosti skvělé-maxi cosi mura4
a autosedačka maxi cosi je logické že jde nacvaknout
máme celou trojkombinaci, takže jsme po obchoďácích taky často jezdili s autosedačkou nacvaklou na podvozku a super
Kočárek je to sice těžší, ale na ovladatelnost to nemá vliv ![]()
Nad tím také přemýšlím, jestli opravdu potřebuju to otáčení sezení… bugaboo je pékný, ale nevidim to odpružení, bojim se aby to nebylo jako muj mutsy evo all terain ccc cc ani za boha:-))) malá je naklepaná jak řízek
My máme čtyřkolku, je krásně stabilní, s trojkolkou nemám zkušenost, ale obecně k nim nemám moc důvěru, i když každému může vyhovovat něco jiného ![]()
Já jsem uvažovala i o tříkolce, ale pak mi jedna kamarádka řekla, abych si představila jízdu s tříkolkou po svažitém terénu, kdy máš pravou nápravu níž než levou. A logicky tříkolku musíš vyvažovat daleko víc než čtyřkolku, tak jsem tříkolku nakonec zavrhla. ![]()
Ten gesslein má dobrou výbavu, ale vzhledově je nehezkej:-)))