Kdy vám přišlo vyrozumění o schválení či zamítnutí superdávky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
32
16.4.26 16:53

Superdavka rada

Zdravím, chtěla bych se zeptat na dvě věci, kdy vám přišlo vyrozumění o schválení či zamítnutí superdávky? Já si žadala 24.11. 2025 a doteď mi nic nepřišlo a ta druhá věc je že jsem dokládala příjmy za srpen, září, říjen v te době jsem pobírala podporu v nezaměstnanosti od března letošního roku pracuji na dpč 80h měsíčně, musím jim tohle jít říct nebo je zajima jen to čtvrtletí co jsem dokládala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.4.26 18:21

Já žádala 10.3. a už mám první peníze na účtě. Někde budete mít chybu pokud nemáte ani vyrozumnění. Všechno jsem dělala v aplikaci Jenda. Nárok mám teda jen na složku dítě. Nevím jestli je to nějak složitější když je nárok i na další dávky. Ale v té aplikaci to jasně navede co je potřeba.

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.26 18:43
@Anonymní píše: Více

Pardon ale jak můžete mit peníze na účtu, když se má první dávka vyplácet v srpnu za červenec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37116
16.4.26 18:54

@Kristy1245 to je jen pro ty, kteří předtím nepobirali žádné dávky. Ten kdo předtím něco bral dostane superdavku až v červnu, zbytek ji má hned.
Nicméně je to hrozný voser, já žádala přes jendu a neustále chtěli dokládat dokola další a další dokumenty, že sem se na to vybodla. Si radši vezmu šichtu navíc, než kvůli tomu pořád obíhat úřady a něco řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.26 19:07

Vás nové odbavují dřív ;)
My, co jsme už něco pobírali, tak budeme mít superdávku až od 1.7.
A být zakladatelkou, tak jsem zatím v klidu, protože jsem žádala začátkem listopadu a rozhodnutí mám sotva týden.

• Citovat
  • Upravit
32
16.4.26 19:17

Můžu se zeptat jestli vám přilepšili nebo ubrali? Mám z toho celkem nervy když čtu všude možně, že jim ubrali o x tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.26 19:28
@Kristy1245 píše: Více

Přilepšili, ale jednak jsme měli jen přídavky na děti a hodně dělá to ten pracovní bonus. Samotná „dávka“ na dítě je slušně zkrouhnutá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat