Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat, jsem 14+3tt
Byla jsem u svého ženského lékaře na kontrole ten mi dal žádanku na superkonziliární vyšetření kvůli špatně vyhynutím mozkových komor chci se zeptat má někdo nějakou zkušenost s tím? Mám docela strach ![]()
@Nikca203 píše:
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat, jsem 14+3tt
Byla jsem u svého ženského lékaře na kontrole ten mi dal žádanku na superkonziliární vyšetření kvůli špatně vyhynutím mozkových komor chci se zeptat má někdo nějakou zkušenost s tím? Mám docela strach
Tak to ti těžko někdo řekne. Stresovat s ebudeš stejně. Může to být problém, na druhou stranu,– obvodní gyndaři mají v ambulancích UZ taková šumítka, zkušeností s patologiemi moc nemají… Je fajn, že tě pošle na vyšší pracoviště. Můj harant měla velkou kebuli, taky mi poslali do fakultky. Tam se mi profesor zeptal, jaký obvod hlavy mají moji rodiče a rodiče partnera- a když jsem to zjistila, tak řekl, že není co řešit, pro jistotu udělal UZ a vše OK. Velká kebule mu zůstala. až na tu pubertu se jeví vcelku normální
Mockrát děkuji právě setře taky řekl že má malej nevyvinutou hlavičku ale přitom se narodil úplně zdravej tak taky nevím jestli mám věřit nebo ne ale uvidím v úterý co a jak