Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás dnes měli plnej koš různých plyšáků. Česneka jsem ukořistila:-)
U nás nic, je to jen na obědnání a obědnávat se mělo před Vánoci. Taky super zpráva.
Odkud jsi? Já bych potřebovala třešně a mrkev, ale počítám, že budu mít smůlu. Nevíte jestli někde v brně budou?
U nás je mají taky na objednání, ale když jsem tam byla v prosinci aby mi je objednali, tak na mě pokladní koukala, že to objednaný být nemusí, že jich přijde dost, tak jsem tam volala v lednu a to na mě pro změnu koukali, že to nemám objednaný, no ale nakonec mi je ještě doobjednali..je to srozumitelný? ![]()
Jo tak přesně toto se stalo i mně. Tak uvidím, zda je mít pro mě budou nebo ne.
Tak snad jo, držím palce
každá prodavačka ti řekne něco jinýho, ani samy pořádně neví jak to je nebo nevím ![]()
@Kote5 píše:
U nás nic, je to jen na obědnání a obědnávat se mělo před Vánoci. Taky super zpráva.
Odkud jsi? Já bych potřebovala třešně a mrkev, ale počítám, že budu mít smůlu. Nevíte jestli někde v brně budou?
Dobřichovice. Měla jsem avízo, že včera dovezli. Do Billy v sousedním městečku (Černošice) dovezou prý v pátek. Mrkev měli, třešně nevím, zas tak jsem to neprohlížela.
Ahoj, nemáte ještě někdo kartu na lepení a k tomu nějaký jahůdky? ![]()
Ahojka, mam jeste doma kartu s 10 jahodama, uz to urco nepouziju, klidne prenecham. Jsem z Brna. Kam to mam poslat? ![]()
@martinka28 píše:
Ahoj, nemáte ještě někdo kartu na lepení a k tomu nějaký jahůdky?
Tak uz jsem se aji zaregistrovala, jaka ja su chytra
Moje nabidka stale plati ![]()
Tak pokud to nikdo nechce, já bych kartu s jahůdky brala. Mám doma ještě nějaké, tak bych to doplnila a vzala švagrové. JSem taky z Brna.
@Kote5 píše:
Tak pokud to nikdo nechce, já bych kartu s jahůdky brala. Mám doma ještě nějaké, tak bych to doplnila a vzala švagrové. JSem taky z Brna.
Ahojka, nalepky uz jsou na ceste za Martinou
Poslala jsem je dnes rano ![]()