Superosma z Billy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6759
25.9.14 16:25
@martinka28 píše:
Za 250 Kč máš jednu nálepku, potřebuješ buď 10 nálepek, to si ho pak můžeš koupit za 199,90 a když nasbíráš 20 nálepek, tak ho máš za 19,90 Kč.Je to holky neuvěřitelný, ale my jsme si dneska byli pro mandarinku :D tím asi končíme :D

Tak to gratuluju. Kde jste to tak rychle sehnali? Tímhle tempem máte do prosince všechny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
25.9.14 21:39

@martinka28 Díky, tak to bude chvíli trvat než nasbírám. Jak se ti to podařilo tak rychle? To byl teda velký nákup :D

• Citovat
  • Upravit
678
26.9.14 13:57

Ani mi nemluvte :D jak říkám naše malá ty plyšáky miluje, chce je nejlíp všechny, takže kdykoli jsem pro ní mazala do školy, tak jsme to při cestě musely vzít kolem billy :D nákupy ani tak velký nebyly, spíš jsem vždycky vzala to co bylo za nálepku navíc, takže máme v ledničce asi milion pribiňáčků :D a pak ty sýry no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
28.9.14 08:12

Nabízím nálepky na Šmouly z Alberta nebo i figurky a sháním nálepky z Billy.
Nemáte někdo prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
1.10.14 11:48

výměna všeho možného za bodíky na superosmu 2

Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny - naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert - hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar - obyčejný RIO 2 kartičky, obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš - animal kingdoom.
Sháníme-samolepky z billy na superosmu 2 a samolepky animal kingdoom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
9.10.14 09:36

Mám celou sadu šmoulů, lesklé rio a křídla a vyměním za billa body nebo stikeez z lidlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
9.10.14 10:06

Dobrý den, chodíte někdo p, rosím do Billy a nebudete sbírat bodíky na šmoulíky a mohli by jste je prosím věnovat mým dvěma dcerkám na jednoho plyšáčka prosím?
kravička, samolepky animal kingdoom.
Děkujeme za každý věnovaný bodík pro dcerky.

Příspěvek upraven 08.11.14 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.10.14 00:06

Sháním billa bodiky na Superosmu 2

Nabizim: karticky, samolepky, magnetky z minulych akcich dale nabizim i STIKEEZ a mozna najfu i nejake ty smouly

Piste sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.10.14 08:26

Ahoj holky, chybí nám pořád ještě 9 stikeez z lidlu, kdo by je měl a nechtěl, ať napíše :) na výměnu nabízím 9 nalepených bodů na plyšáky z billy nebo ještě 3 body na utěrky nebo ručníky z tesca. Pište SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.10.14 21:44

Teda holky, tady to snad nikdo nesbírá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
25.10.14 22:03

@martinka28
Sbíráme, ale máme teprve zelené jablíčko a 11 nálepek na hříbka. Víc jsme zatím nedali dohromady.
Za nákup máme vždycky s bídou 2 nálepky, bonusové výrobky jsou k ničemu, takže to jde pomalu :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
25.10.14 22:04

@martinka28
Jo a do Lidlu nechodíme, takže Stikeez nemáme. Ani pořádně nevím, co to je a jak to vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
25.10.14 22:14

No nám už z lidlu chybí poslední paňdulák, tak doufám, že to tady ještě nějak vyčenžuju :) kdybych nesehnala zbytek těch nálepek na plyšáky, chtěla byste ty co mám? Mám jich 9 nalepených a asi ještě 5 slíbených, takže to je pořád málo :) a sušit to tady nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
25.10.14 22:55

@martinka28
To vám jich moc nechybí a ještě je přes měsíc čas, to určitě dáte dohromady ještě aspoň na jednoho.
Jako určitě bychom za nálepky byli rádi, ale za co byste je případně vyměnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
29.10.14 09:12

@IvaB Dobrý den, pošlete mi adresu, já vám pošlu ty nálepky :) jestli teda chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí