Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@martinka28 píše:
Za 250 Kč máš jednu nálepku, potřebuješ buď 10 nálepek, to si ho pak můžeš koupit za 199,90 a když nasbíráš 20 nálepek, tak ho máš za 19,90 Kč.Je to holky neuvěřitelný, ale my jsme si dneska byli pro mandarinkutím asi končíme
Tak to gratuluju. Kde jste to tak rychle sehnali? Tímhle tempem máte do prosince všechny ![]()
@martinka28 Díky, tak to bude chvíli trvat než nasbírám. Jak se ti to podařilo tak rychle? To byl teda velký nákup ![]()
Ani mi nemluvte
jak říkám naše malá ty plyšáky miluje, chce je nejlíp všechny, takže kdykoli jsem pro ní mazala do školy, tak jsme to při cestě musely vzít kolem billy
nákupy ani tak velký nebyly, spíš jsem vždycky vzala to co bylo za nálepku navíc, takže máme v ledničce asi milion pribiňáčků
a pak ty sýry no ![]()
Nabízím nálepky na Šmouly z Alberta nebo i figurky a sháním nálepky z Billy.
Nemáte někdo prosím?
Nabízíme plná alba včetně kartiček z penny, z billy, z albertu, dále i samostatné kartičky a samolepky, penny - naše země, za zvířaty kolem světa, simpsny, máme rádi Česko, billa- fascinující pravěk, rekordy z říše zvířat, albert - hrátky a mluvení se zvířátky, prázdniny v jednom kole, obyčejný figurky zvířátek-Ředitelem zoo, samolepky animal kingdoom, tesco obyčejný disney kartičky, interspar - obyčejný RIO 2 kartičky, obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš - animal kingdoom.
Sháníme-samolepky z billy na superosmu 2 a samolepky animal kingdoom
Mám celou sadu šmoulů, lesklé rio a křídla a vyměním za billa body nebo stikeez z lidlu ![]()
Dobrý den, chodíte někdo p, rosím do Billy a nebudete sbírat bodíky na šmoulíky a mohli by jste je prosím věnovat mým dvěma dcerkám na jednoho plyšáčka prosím?
kravička, samolepky animal kingdoom.
Děkujeme za každý věnovaný bodík pro dcerky.
Příspěvek upraven 08.11.14 v 21:18
Sháním billa bodiky na Superosmu 2
Nabizim: karticky, samolepky, magnetky z minulych akcich dale nabizim i STIKEEZ a mozna najfu i nejake ty smouly
Piste sz
Ahoj holky, chybí nám pořád ještě 9 stikeez z lidlu, kdo by je měl a nechtěl, ať napíše
na výměnu nabízím 9 nalepených bodů na plyšáky z billy nebo ještě 3 body na utěrky nebo ručníky z tesca. Pište SZ.
@martinka28
Sbíráme, ale máme teprve zelené jablíčko a 11 nálepek na hříbka. Víc jsme zatím nedali dohromady.
Za nákup máme vždycky s bídou 2 nálepky, bonusové výrobky jsou k ničemu, takže to jde pomalu
.
@martinka28
Jo a do Lidlu nechodíme, takže Stikeez nemáme. Ani pořádně nevím, co to je a jak to vypadá.
No nám už z lidlu chybí poslední paňdulák, tak doufám, že to tady ještě nějak vyčenžuju
kdybych nesehnala zbytek těch nálepek na plyšáky, chtěla byste ty co mám? Mám jich 9 nalepených a asi ještě 5 slíbených, takže to je pořád málo
a sušit to tady nechci.
@martinka28
To vám jich moc nechybí a ještě je přes měsíc čas, to určitě dáte dohromady ještě aspoň na jednoho.
Jako určitě bychom za nálepky byli rádi, ale za co byste je případně vyměnila?
@IvaB Dobrý den, pošlete mi adresu, já vám pošlu ty nálepky
jestli teda chcete.