Superosma z Billy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
8.12.14 19:32

Prosím kdyby měl někdo 6bodíku nanic, vyměním ta emco body nebo tesco disney karty nebo si řekněte. Pište do SZ. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
8.12.14 22:08

Ahoj. Nakonec máme nadbytek. Nabízím 7 nálepek do Billy na plyšáky. 83 Kč včetně poštovného. Piště SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.12.14 07:06

Chybí nám poslední bodík na Superosmu 2.Najde se někdo kdo má navíc prosím. Pište do sz. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10.12.14 23:32

Prosim nema nekdo 5billa bodu? pomozte mi dosbirat nez akce skonci prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.12.14 17:09

Ahoj, nebyla jsem 2 dny na PC, má nabídka výše stále platí. Jeslti má někdo zájem, napište. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
11.12.14 23:47

Prosim, nezbyly ještě někomu nálepky z billy, sháním posledních několik pro dceru… Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.12.14 17:22

Ahoj, v Bille mají dvd se Superosmou, nemáte někdo?
Zajímalo by mě, jestli jsou to stejné příběhy- 8 dílů jako je na netu…díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
13.12.14 21:27

Ahoj, zbyly mi 2 nálepky z Billy (superosma2). Už je nevyužiju (nedosbírám), nabízím zadarmo, nejlépe někde na Praze 9 nebo Praze 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.9.16 11:45

Superosma 3

Ahoj,
tak nám zase začala nová řada Billa Plyšáků Superosma 3. Kdyby někdo měl nevyužité bodíky rádi si vezmeme pro naše děcka. Děkuji Iva, Claudinka, Nikolas, Jessika a :dance: dvojčata Anežka a Anetka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
16.9.16 23:33

Přidávám se, koupím nepoužité Billa body na plyšáky ze série SuperOsma 3. Cena dohodou, pište SZ, díky.

• Citovat
  • Upravit
652
18.9.16 10:31

Superosma 3

Dobrý den, nechodíte někdo prosím do Billy nakupovat a nebudete sbírat bodíky na plyšáky Superosma 3 a mohli by jste nám věnovat prosím?
Chtěla bych dcerce pořídit melouna a květáka, ale billu tu bohužel nemáme.

Výměnou můžeme nabídnout:
samolepky, kartičky, figurky z penny, albertu, billy, tesca, intersparu, prázdné album animal kingdom, batoh animal kingdom-jedna velká kapsa, vylepené albumy se samolepkama, co se dávali v penny, albertu, bille, obaly od milka čokolády, nerozbalené balíčky se samolepkama z albertu, z penny.
Dále nabízme body kaufland, kaufland body, vyplněné album animal kingdom a animal junior-bez zadního listu s růžky, originál zabalené DVD z Albertu Toy Story 2.
Nebo kdyby někdo jen daroval pro mou dcerku, budeme rádi za každý darovaný bodík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
21.9.16 14:57

@moravanda mám zatím 2 nálepky, ale sbírat pro děti nebudu. dívala jsem se, že akce je skoro až do Vánoc. tak jestli chcete, můžu poslat ty 2 body, nebo můžu ještě „sbírat“ a poslat třeba až za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
21.9.16 16:33

Sháním Prosím body Billa na superosmu 3
Prosím koupím nebo vyměním
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
7.11.16 11:22

Billa - superosma 3

Dobrý den, nechodíte někdo prosím do Billy nakupovat a nebudete sbírat bodíky na plyšáky Superosma 3 a mohli by jste nám věnovat prosím?
Chtěla bych dcerce udělat na vánoce radost a chtěla bych pro ní plyšáka - květáka, ale billu tu bohužel nemáme, takže bychom potřebovali 25 bodíků, takže budeme rádi za každý bodík.

Výměnou můžeme nabídnout:10× albert body na plechy.
samolepky, kartičky, figurky z penny, albertu, billy, tesca, intersparu, prázdné album animal kingdom, prázdné album animal junior, batoh animal kingdom-jedna velká kapsa, vylepené albumy se samolepkama, co se dávali v penny, albertu, bille, obaly od milka čokolády, nerozbalené balíčky se samolepkama z albertu, z penny,
Dále nabízme body kaufland, kaufland body, vyplněné album animal kingdom a animal junior-bez zadního listu s růžky, originál zabalené DVD z Albertu Toy Story 2.

Nebo kdyby někdo jen daroval nebo za poštovné pro mou dcerku, budeme rádi za každý darovaný bodík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6698
23.11.16 20:38

Nabízím bodíky do Billy na Superosmu 3, momentálně jich mám k dispozici 14ks. Vyměním je za body EMCO nebo Bonavita. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí