Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím kdyby měl někdo 6bodíku nanic, vyměním ta emco body nebo tesco disney karty nebo si řekněte. Pište do SZ. díky
Ahoj. Nakonec máme nadbytek. Nabízím 7 nálepek do Billy na plyšáky. 83 Kč včetně poštovného. Piště SZ.
Chybí nám poslední bodík na Superosmu 2.Najde se někdo kdo má navíc prosím. Pište do sz. díky
Prosim nema nekdo 5billa bodu? pomozte mi dosbirat nez akce skonci prosim
Ahoj, nebyla jsem 2 dny na PC, má nabídka výše stále platí. Jeslti má někdo zájem, napište. ![]()
Prosim, nezbyly ještě někomu nálepky z billy, sháním posledních několik pro dceru… Děkuji.
Ahoj, v Bille mají dvd se Superosmou, nemáte někdo?
Zajímalo by mě, jestli jsou to stejné příběhy- 8 dílů jako je na netu…díky.
Ahoj, zbyly mi 2 nálepky z Billy (superosma2). Už je nevyužiju (nedosbírám), nabízím zadarmo, nejlépe někde na Praze 9 nebo Praze 2
Ahoj,
tak nám zase začala nová řada Billa Plyšáků Superosma 3. Kdyby někdo měl nevyužité bodíky rádi si vezmeme pro naše děcka. Děkuji Iva, Claudinka, Nikolas, Jessika a
dvojčata Anežka a Anetka
Přidávám se, koupím nepoužité Billa body na plyšáky ze série SuperOsma 3. Cena dohodou, pište SZ, díky.
Dobrý den, nechodíte někdo prosím do Billy nakupovat a nebudete sbírat bodíky na plyšáky Superosma 3 a mohli by jste nám věnovat prosím?
Chtěla bych dcerce pořídit melouna a květáka, ale billu tu bohužel nemáme.
Výměnou můžeme nabídnout:
samolepky, kartičky, figurky z penny, albertu, billy, tesca, intersparu, prázdné album animal kingdom, batoh animal kingdom-jedna velká kapsa, vylepené albumy se samolepkama, co se dávali v penny, albertu, bille, obaly od milka čokolády, nerozbalené balíčky se samolepkama z albertu, z penny.
Dále nabízme body kaufland, kaufland body, vyplněné album animal kingdom a animal junior-bez zadního listu s růžky, originál zabalené DVD z Albertu Toy Story 2.
Nebo kdyby někdo jen daroval pro mou dcerku, budeme rádi za každý darovaný bodík.
@moravanda mám zatím 2 nálepky, ale sbírat pro děti nebudu. dívala jsem se, že akce je skoro až do Vánoc. tak jestli chcete, můžu poslat ty 2 body, nebo můžu ještě „sbírat“ a poslat třeba až za měsíc.
Sháním Prosím body Billa na superosmu 3
Prosím koupím nebo vyměním
Děkuji moc
Dobrý den, nechodíte někdo prosím do Billy nakupovat a nebudete sbírat bodíky na plyšáky Superosma 3 a mohli by jste nám věnovat prosím?
Chtěla bych dcerce udělat na vánoce radost a chtěla bych pro ní plyšáka - květáka, ale billu tu bohužel nemáme, takže bychom potřebovali 25 bodíků, takže budeme rádi za každý bodík.
Výměnou můžeme nabídnout:10× albert body na plechy.
samolepky, kartičky, figurky z penny, albertu, billy, tesca, intersparu, prázdné album animal kingdom, prázdné album animal junior, batoh animal kingdom-jedna velká kapsa, vylepené albumy se samolepkama, co se dávali v penny, albertu, bille, obaly od milka čokolády, nerozbalené balíčky se samolepkama z albertu, z penny,
Dále nabízme body kaufland, kaufland body, vyplněné album animal kingdom a animal junior-bez zadního listu s růžky, originál zabalené DVD z Albertu Toy Story 2.
Nebo kdyby někdo jen daroval nebo za poštovné pro mou dcerku, budeme rádi za každý darovaný bodík.
Nabízím bodíky do Billy na Superosmu 3, momentálně jich mám k dispozici 14ks. Vyměním je za body EMCO nebo Bonavita. ![]()