Sušička LG postavená na pračce

7365
19.10.23 07:20

Sušička LG postavená na pračce

Máme pračku LG na 8kg, teď nevím tip přesně. Dneska mi dojde sušička LG RC91V9AVSN. Měla jsme za to, že je třeba mezikus…objednán. A teď čtu že u LG není třeba, že je nějaká spojovací sada… tak jak to je?? Kdo máte LG pračku sušička na sobě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
411
19.10.23 08:16

Mám pračku a sušičku LG, kupováno loni a samozřejmě tam mezikus musí být. Takže pokud to není nějaká letošní novinka nebo záležitost nějaké luxusní řady, tak mezikus ano. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
19.10.23 08:22
@Emmara píše:
Mám pračku a sušičku LG, kupováno loni a samozřejmě tam mezikus musí být. Takže pokud to není nějaká letošní novinka nebo záležitost nějaké luxusní řady, tak mezikus ano. :D

není to luxusní řada a nemusí tam být ten mezikus… zjištují co je teď lepší. Koukni tady do dotazu v odkazu… jde spojit jen tou sadou, bude součastí sušičky dokonce… u LG nemusíš ten mezikus mít… ale nevím v čem by to bylo lepší… zajímá mě zda má někdo bez toho mezikusu jen s tou spojovací sadou…

https://www.lgshop.cz/…ojovaci-sada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
19.10.23 09:04

Měla jsem několik let postavenou sušičku na pračce jen na dřevěné desce (protože pračka byla dozadu kratší než sušička) a pod i na desce byly silikonové protiskluzové podložky. Drželo to dobře. Je ale samozřejmě potřeba, aby pračka byla dobře vyvážená (pomocí šroubovacích nožiček), aby neskákala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
19.10.23 11:12

Za mě je ten mezikus praktický. Nedovedu si to představit bez něj. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
19.10.23 11:15
@Paní.Norrisová píše:
Za mě je ten mezikus praktický. Nedovedu si to představit bez něj. :lol:

https://www.lgshop.cz/…ojovaci-sada#…

bylo by to takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
19.10.23 11:16
@Paní.Norrisová píše:
Za mě je ten mezikus praktický. Nedovedu si to představit bez něj. :lol:

To mas asi mezikus s vysuvem. Jsou i mezikusy bez vysuvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
19.10.23 11:21
@KKK85 píše:
https://www.lgshop.cz/…ojovaci-sada#…bylo by to takto…

Díky za info. Tohle jsem ještě neviděla. :) I kamarádky nebo mamka mají právě jen ten výsuvný.

@Tarena píše:
To mas asi mezikus s vysuvem. Jsou i mezikusy bez vysuvu.

Jo jo, mám ten s výsuvem. Skvělá věc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
19.10.23 11:25
@Paní.Norrisová píše:

Já právě na to koukám.. a nevím právě vůbec… mám objednanou sušičku i s mezikusem… a zajímají mě zkušenosti zda někdo má jen s tou sadou, má být součastí balení sušičky a prostě teď nevím… zda mezikus, nebo jen ta sada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
19.10.23 11:28
@KKK85 píše:
Já právě na to koukám.. a nevím právě vůbec… mám objednanou sušičku i s mezikusem… a zajímají mě zkušenosti zda někdo má jen s tou sadou, má být součastí balení sušičky a prostě teď nevím… zda mezikus, nebo jen ta sada…

Jsem spokojená s výsuvným. Pokud bys to nevyužila nebo máte menší prostor, tak jen ta spojovací část. To si asi musíš rozmyslet, co se ti hodí do koupelny víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
19.10.23 11:39
@Paní.Norrisová píše:

Prave proto to pisu. Rozdil mezi mezikusem bez vysuvu a spojovaci sadou budou jen v estetice. Pokud by to slo vidět z boku, mezikus je hezci.
Cena mi prijde podobna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7365
19.10.23 11:43
@Tarena píše:
Prave proto to pisu. Rozdil mezi mezikusem bez vysuvu a spojovaci sadou budou jen v estetice. Pokud by to slo vidět z boku, mezikus je hezci.
Cena mi prijde podobna

ta sada je součast té sušičky co mám objednanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí