Sušička LG postavená na pračce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička LG postavená na pračce
Máme pračku LG na 8kg, teď nevím tip přesně. Dneska mi dojde sušička LG RC91V9AVSN. Měla jsme za to, že je třeba mezikus…objednán. A teď čtu že u LG není třeba, že je nějaká spojovací sada… tak jak to je?? Kdo máte LG pračku sušička na sobě???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám pračku a sušičku LG, kupováno loni a samozřejmě tam mezikus musí být. Takže pokud to není nějaká letošní novinka nebo záležitost nějaké luxusní řady, tak mezikus ano. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emmara píše:
Mám pračku a sušičku LG, kupováno loni a samozřejmě tam mezikus musí být. Takže pokud to není nějaká letošní novinka nebo záležitost nějaké luxusní řady, tak mezikus ano.
není to luxusní řada a nemusí tam být ten mezikus… zjištují co je teď lepší. Koukni tady do dotazu v odkazu… jde spojit jen tou sadou, bude součastí sušičky dokonce… u LG nemusíš ten mezikus mít… ale nevím v čem by to bylo lepší… zajímá mě zda má někdo bez toho mezikusu jen s tou spojovací sadou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem několik let postavenou sušičku na pračce jen na dřevěné desce (protože pračka byla dozadu kratší než sušička) a pod i na desce byly silikonové protiskluzové podložky. Drželo to dobře. Je ale samozřejmě potřeba, aby pračka byla dobře vyvážená (pomocí šroubovacích nožiček), aby neskákala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je ten mezikus praktický. Nedovedu si to představit bez něj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní.Norrisová píše:
Za mě je ten mezikus praktický. Nedovedu si to představit bez něj.
https://www.lgshop.cz/…ojovaci-sada#…
bylo by to takto…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní.Norrisová píše:
Za mě je ten mezikus praktický. Nedovedu si to představit bez něj.
To mas asi mezikus s vysuvem. Jsou i mezikusy bez vysuvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše:
https://www.lgshop.cz/…ojovaci-sada#…bylo by to takto…
Díky za info. Tohle jsem ještě neviděla.
I kamarádky nebo mamka mají právě jen ten výsuvný.
@Tarena píše:
To mas asi mezikus s vysuvem. Jsou i mezikusy bez vysuvu.
Jo jo, mám ten s výsuvem. Skvělá věc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní.Norrisová píše:
Jo jo, mám ten s výsuvem. Skvělá věc.
Já právě na to koukám.. a nevím právě vůbec… mám objednanou sušičku i s mezikusem… a zajímají mě zkušenosti zda někdo má jen s tou sadou, má být součastí balení sušičky a prostě teď nevím… zda mezikus, nebo jen ta sada…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KKK85 píše:
Já právě na to koukám.. a nevím právě vůbec… mám objednanou sušičku i s mezikusem… a zajímají mě zkušenosti zda někdo má jen s tou sadou, má být součastí balení sušičky a prostě teď nevím… zda mezikus, nebo jen ta sada…
Jsem spokojená s výsuvným. Pokud bys to nevyužila nebo máte menší prostor, tak jen ta spojovací část. To si asi musíš rozmyslet, co se ti hodí do koupelny víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paní.Norrisová píše:
Jo jo, mám ten s výsuvem. Skvělá věc.
Prave proto to pisu. Rozdil mezi mezikusem bez vysuvu a spojovaci sadou budou jen v estetice. Pokud by to slo vidět z boku, mezikus je hezci.
Cena mi prijde podobna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše:
Prave proto to pisu. Rozdil mezi mezikusem bez vysuvu a spojovaci sadou budou jen v estetice. Pokud by to slo vidět z boku, mezikus je hezci.
Cena mi prijde podobna
ta sada je součast té sušičky co mám objednanou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit