Sušička LG vs AEG

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
8.1.20 14:42

Můžu na sušičku postavit mikrovlnku? V koupelně nemam na ni misto, takže bych ji měla v kuchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.1.20 14:46

@Lamicka2016
A jsi s ní spokojená? Jak dlouho ji máš? To je taky jeden z novějších modelů, viď? Na tu jsem myslim taky koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
8.1.20 14:48

@Kitia1 Já jí mám čerstvě takže zatím neposoudím, ale jak už se tu psalo. Něco je zmuchlané více než ze sušáku. Trička například, ale super a stačí pak na ramínko. Každopádně my máme 5 psů takže co se týče odchlupení je to paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.1.20 14:50
@Lamicka2016 píše:
@Kitia1 Já jí mám čerstvě takže zatím neposoudím, ale jak už se tu psalo. Něco je zmuchlané více než ze sušáku. Trička například, ale super a stačí pak na ramínko. Každopádně my máme 5 psů takže co se týče odchlupení je to paráda :palec:

Tak to ráda slyším, s chlupy bojuji neustále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.1.20 14:54

@Kitia1 Myslím, že samočistící :think: Vylejvám jen vodu a vybírám filtr z bubnu, nic jiného to nechce. Já jsem tohle popravdě moc neřešila, šla jsem spíš po délce sušení, hluku a spotřebě. A četla jsem na ni moc dobrou recenzi.
Edit: Jo a s tím žehlením… S tím fakt neporadím, já na tohle citlivá nejsem. Většina mýho oblečení v sobě má nějakou umělotinu typu elastan, takže se moc nemuchlá, a pokud to vysloveně nevypadá jak sežvejkaný krávou, tak si to na sebe vezmu. Utěrky a kapesníky mi přijdou pomuchlaný tak nějak stejně jako ze sušáku. Utěrky se u nás nežehlí, kapesníky jo.

Ale když píšeš tu štrapác se sušením, tak si myslím, že Ti to hodně ulehčí. I kdyby Ti to žehlení zůstalo.

Příspěvek upraven 08.01.20 v 15:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
8.1.20 15:02
@Ba-stet píše:
@Kitia1 Myslím, že samočistící :think: Vylejvám jen vodu a vybírám filtr z bubnu, nic jiného to nechce. Já jsem tohle popravdě moc neřešila, šla jsem spíš po délce sušení, hluku a spotřebě. A četla jsem na ni moc dobrou recenzi.

Taky čtu recenze a zjišťuji vše kolem a právě ze tyhle dvě jsou relativně srovnatelné z recenzí na netu i cenou, akorát ta LG má menší spotřebu energie, navic koš na boty, je o piclík tišší, má funkci refresh a to u AEG psané nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
8.1.20 15:07

@Kitia1 Myslím, že chybu neuděláš ani s jednou. Jinak co se týče funkce refresh, to byl jeden z mých hlavních parametrů na seznamu mnoho let (po sušičce toužím asi 15 let :D ). Ta moje to nemá, ale když jsem nad tím uvažovala, vlastně už ji nepotřebuju - bylo by se mi to hodilo, když se ještě v hospodách a kavárnách kouřilo, a nebo když sedíme u ohně (což je 3× do roka). Víc bych ocenila funkci, kdy se po skončení programu jednou za čas pootočí buben a udržuje prádlo nezmuchlané dalších pár hodin. To ta moje taky nemá, obětovala jsem to programu na běžné oblečení, který trvá 1:10 a suší dokonale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
8.1.20 15:13

My máme jak pračku, tak sušičku AEG a za mne veliká spokojenost. Já tedy suším na program do skříně, kdy někdy to prádlo má právě né úplně suché části věcí, kde je silná guma, apod, ale to mi nevadí. Sušička si sama zkracuje dobu sušení. Já žehlím veškeré prádlo (kromě spodního), ale jen z jedné strany, a super :palec: :palec: :palec:.
Máme ji napojenou na odpad, takže vodu nemusím vylévat, filtr spodní čistím, když je potřeba, ale poslední dobou ho otevírám po každém sušení a když vidím, že je zanešený, vyluxuji ho.
Sušička svítí, ale když suší, tak nesvítí, ale mne je to nějak jedno :mrgreen:.
Je pravda, že letos nám poprvé přišel větší nedoplatek elektřiny, ale nedám na ní dopustit :palec: :palec:. Za mne nejvíc pomocník v domácnosti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
8.1.20 17:58
@Kitia1 píše:
Aviváž prý zanáší sušičku a diky tomu může časem přestat fungovat.

Cože?? To jsem v životě neslyšela, že by se tam nemohlo dávat prádlo prané s aviváží? Šmarjá, bez aviváže ani ránu 8o Takže systematicky tam 6 let dávám prádlo prané s aviváží a nic se sušičce nestalo. Brrr, by to bylo jak prkno :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí