Sušička mlátí - mám ihned reklamovat?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ivašot. Tohle pravidelně bouchá…manžel chtěl spát po noční a sám vstal a vyppnul mi to.. fakt se to nedalo…prádlo sem dosusila ale… Poslouchat to byl pak balzám na usi když přestala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@humpio Tak nic neřeš a reklamuj ji, normální to určitě není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@humpio a kontrolovali jste vodováhou, jestli stojí rovně? Zprava doleva i zepředu dozadu? Ona klidně může stát pevně, ale to neznamená, že je to rovně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@humpio píše:
Dobrý den, pořídila sem si sušičku zerowatt c8lg-s ale při zapnutí mlátí v pravidelných intervalech jako když jede vlak.Je to neskutečný hluk..Je to normální nebo ji mám ihned reklamovat.?Stojí na dlažbě v kuchyni.Je volně stojící. diky za radu
a co jsi v ní sušila? Nemohlo mlátit něco uvnitř? Nějaká kovová spona na oblečení? Mlátí to od začátku nebo až později, až se víc zahřeje? A dělá to pokaždé nebo jen někdy? Normální to určitě není… některé jsou více hlučné (kamarádka takovou má a hučí dost), ale mlátit by v ní nic nemělo… nebo třeba jiná kámoška suší bundy a polštáře s tenisáky, tak to třeba může takový nějaký pravidelný rachot asi dělat taky… osobně to vyzkoušeno nemám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero píše:
a co jsi v ní sušila? Nemohlo mlátit něco uvnitř? Nějaká kovová spona na oblečení? Mlátí to od začátku nebo až později, až se víc zahřeje? A dělá to pokaždé nebo jen někdy? Normální to určitě není… některé jsou více hlučné (kamarádka takovou má a hučí dost), ale mlátit by v ní nic nemělo… nebo třeba jiná kámoška suší bundy a polštáře s tenisáky, tak to třeba může takový nějaký pravidelný rachot asi dělat taky… osobně to vyzkoušeno nemám…
Omlouvám sebe nebyla sem tady..ne ne to mlátilo i i když si vzala za buben rukou nebo tam byly jen trička..Reklamovali SME ji a dovezli novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit