Sušička mlátí - mám ihned reklamovat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
12.11.18 22:12

@ivašot. Tohle pravidelně bouchá…manžel chtěl spát po noční a sám vstal a vyppnul mi to.. fakt se to nedalo…prádlo sem dosusila ale… Poslouchat to byl pak balzám na usi když přestala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
12.11.18 22:33

@humpio Tak nic neřeš a reklamuj ji, normální to určitě není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
12.11.18 22:48

@ivašot. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
12.11.18 23:01

@humpio a kontrolovali jste vodováhou, jestli stojí rovně? Zprava doleva i zepředu dozadu? Ona klidně může stát pevně, ale to neznamená, že je to rovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
12.11.18 23:42
@humpio píše:
Dobrý den, pořídila sem si sušičku zerowatt c8lg-s ale při zapnutí mlátí v pravidelných intervalech jako když jede vlak.Je to neskutečný hluk..Je to normální nebo ji mám ihned reklamovat.?Stojí na dlažbě v kuchyni.Je volně stojící. diky za radu

a co jsi v ní sušila? Nemohlo mlátit něco uvnitř? Nějaká kovová spona na oblečení? Mlátí to od začátku nebo až později, až se víc zahřeje? A dělá to pokaždé nebo jen někdy? Normální to určitě není… některé jsou více hlučné (kamarádka takovou má a hučí dost), ale mlátit by v ní nic nemělo… nebo třeba jiná kámoška suší bundy a polštáře s tenisáky, tak to třeba může takový nějaký pravidelný rachot asi dělat taky… osobně to vyzkoušeno nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
25.11.18 17:10
@Regina Hero píše:
a co jsi v ní sušila? Nemohlo mlátit něco uvnitř? Nějaká kovová spona na oblečení? Mlátí to od začátku nebo až později, až se víc zahřeje? A dělá to pokaždé nebo jen někdy? Normální to určitě není… některé jsou více hlučné (kamarádka takovou má a hučí dost), ale mlátit by v ní nic nemělo… nebo třeba jiná kámoška suší bundy a polštáře s tenisáky, tak to třeba může takový nějaký pravidelný rachot asi dělat taky… osobně to vyzkoušeno nemám…

Omlouvám sebe nebyla sem tady..ne ne to mlátilo i i když si vzala za buben rukou nebo tam byly jen trička..Reklamovali SME ji a dovezli novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí