Sušička mlátí - mám ihned reklamovat?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@humpio mlátí přímo ona? Něco vevnitř? Nebo o ty dlaždičky? Možná bude chtít jen vyrovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přesně, chce to zjistit, co způsobuje mlácení, a pak je o tázka zda jste se při instalaci drželi návodu a na něco nezapoměli, třeba oddělat zezadu šrouby držící buben, nebo ji vyrovnat nožičky tak, aby byla vodorovně a stabilní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamkam právě že stojí jak přikovana.Sahala sem i na buben.Nic se ani nehne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@humpio jestli v návodu nic není, tak je to samozřejmě můj špatný úsudek, jen , mě to napadlo, vím že to některé ze zadu mají stejně jako pračky. Takobé šrouby, ketré tam jsou jen pro přepravu právě, aby se nic nehlo a při zapojení se musí vymontovat, aby vše fungovalo.
Zkuste ještě projít příručku, jestli jste udělali před zapojením vše a na nic nezapomněli. Pokud jste vše udělali v souladu návodem a furt bouchá, tak určitě reklamovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě podobně mlátila sušička, ale neřešila jsem to, uź nebyla nejnovější. Pak jsem volala servisáka kvůli něčemu jinému a on říkal, že je dost hlučná a že něco vymění a zase bude běhat potichu. Ale kdybys mě zabila, tak nevím, co to v ní měnil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elath díky tak ji raději reklamuji..Na autorizovaný servis se nelze dovolat .Na mall.cz mi nebyly schopny poradit zda je to normální nebo ne..Vše jinak pracuje jak má ale to bouchání je hrozný..Sousedka říkala skusit tu podložku jak je pod pračky ale stejně si myslím že by to dělat neměla ale zkušenosti nemám tak se raději ptám..díky za rady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@humpio píše:
@ivašot. Skvělé já ji mam dva dny..
tak to naše byly vadný uhlíky v motoru, ale dělat to začalo až tak po 10 letech. Bylo to takové jako drhnutí kombinované s pravidelnými ranami, přesně jako když jede vlak. Ale u nový to bude určitě něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. My uz na mallu nikdy vic.. Nejdriv nam prisla dvakrat rozmlacena lednicka. Potreti jsme chteli penize zpet. A nedavno nam prisla rozbita pracka. Reklamace trvala pres mesic. Strasny. Uz odtamtud nic nechci.
@humpio
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mayunka neee… No tak to zítra obvolam… Čekala sem skoro dva týdny než ji dovezli..to už mě naštvalo..teď zas tohle…díky za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivašot. Tohle pravidelně bouchá…manžel chtěl spát po noční a sám vstal a vyppnul mi to.. fakt se to nedalo…prádlo sem dosusila ale… Poslouchat to byl pak balzám na usi když přestala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit