Sušička ovoce a bylinek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Sušička ovoce a bylinek
Prosím, kdo máte doma sušičku na ovoce a bylinky. S jakou jste spokojené? Prolézám je nějakou dobu na internetu a nějak z nich nejsem moudrá. Hlavně potřebuji sušit bylinky co nasbíráme s dětmi a nebo co na vyrostou na zahrádce. Pokud se urodí, tak jablka, hrušky, švestky atd. Koukala jsem na různé cenové relace, vím, že je dobrá ezidri, ale za 4000Kč základ a k tomu co 600Kč 2 plata mě přijde až dost. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Aspera mám concept, ale nedohlednu na číslo a nechce se mi vstát
ale ne, vážně.. Stala si 2500 Kč, má v základu 9 kulatých plat a za mě boží věc. V sezóně jede skoro pořád, ovoce, zelenina, houby, bylinky, maso atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušičku jsme pořídili, ale nějak jsme nezjistili, jak správně sušit, třeba meruňky ani křížaly jsme nedali. Máma na ní hodně suší houby (zjistím značku),bylinky nakonec sušíme doma, na pečícím papíře položeném nahoře na kuchyňské lince
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme právě ezidri a maximální spokojenost. Kupovala jsem ji cca před 5-7 lety, tenkrát za 5000, vybírala jsem dlouho na základě recenzí, které rozhodně nelhaly. Sice mi taky bylo líto těch peněz, ale ta kvalita za to opravdu stojí. Plata v základu nám stačí, sušíme hlavně rajčata, meruňky, jablka. Měla jsem předtím od známých půjčenou nějakou za cca 2500 na vyzkoušení a ta byla úplně k ničemu. Ezidri suší rovnoměrně v celém prostoru plata, na všech platech stejně (jsou celá perforovaná), nemusí se nic přehazovat. Jediné, co mi přijde trochu zvláštní, je to, že nemá vypínač, ale zapíná/vypíná se vytažením ze zásuvky a nejdou nastavit přímo stupně, ale jsou tam 3 úrovně sušení - používáme pouze medium (ale nevím, jestli třeba neproběhla nějaká inovace, tohle platí o té naší). Za celou dobu nebyl jediný problém, porucha žádná. Pokud bych měla kupovat sušičku znovu, tak bez přemýšlení beru opět tuhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak čtu další přispěvatelku, tak k té mé musím dodat, že je rovnoměrné sušení, celoperforovana plata, mám ji cca 7 let.. Má regulaci teploty i vypínač.. Nemá časovač, to mi chybí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera vypadá úplně stejně, ale já nemám ten časovač.. Nějaká starší verze asi..
ale jo, jinak stejné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se ta se mi asi zamlouvá nejvíc, přeci jen proti ezidri je za poloviční cenu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera to ano.. Za mě super.. Mám ji o něco málo dyl, než mladšího syna.. Minulý rok jsem ji i pujcovala skoro všem kolegynim v práci kvůli houbám.. A drží pořád ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit