Sušička prádla: ano/ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pořídili jsme sušičku protože máme malý byt a v zimě jsme měli celou dobu sušák v obýváku. Takže sušička bezva pomocník, prádlo suché, měkké, během několika hodin zpátky ve skříni.
Máme tepelné čerpadlo, elektřinu nežere nijak dramaticky a vodu nepotřebuje. Věci asi trošku srazí, ale minimálně, jen ponožky synovi kupuju o číslo větší, abych nemusela pořád kupovat větší.
Takže bych neměnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se chtěla zeptat, jestli nevadí - jsme teď v pronajaté garsonce, je tu pračka (vestavěná)
Chtěli bychom si pořídit i sušičku. Ovšem říkám si, že tu budeme jen tak rok, a v případě, že bychom se pak stěhovali do nového, kde nebude pračka, budeme chtít raději pračku se sušičkou v jednom.
Takže mám dilema, jestli kupovat teď samostatně nějakou obyčejnější sušičku, třeba za 9000… ale s rizikem, že ji třeba za rok nebudeme potřebovat (jestli by ji pak šlo vůbec za nějakou rozumnou cenu udat). Nebo jestli ten rok počkat.
Byt je malý, garsonka, a to sušení tady není moc příjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušička je hned po myčce moje nejlepší kámoška
Prostor na sušení v létě máme, ale v zimě jsem sušila v bytě, takže pořád větrat, aby nebyla plíseň. Tři děti, takže dva sušáky prádla, které dlouho schlo téměř pořád. Mně se žádné prádlo nesrazilo, nedávám dětské oblečení s obrázky, jinak vše. Vyndávám teplé, hned skládám a uklízím. Většinou suším v nízkém tarifu, takže spotřeba elektřiny nestoupla, ušetříme za žehlení. Máme pračkosušičku takže večer můžu naplnit špinavé prádlo a ráno vyndavám teplé usušené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má čerstvá zkušenost, sušičku mám týden, a je to paráda, pořád jsem si říkala, ještě né,… A je to fakt skvělý pomocník, měla jsem ji koupit dřív, prádlo načachrané, jemné,…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KimL píše:
Já bych se chtěla zeptat, jestli nevadí - jsme teď v pronajaté garsonce, je tu pračka (vestavěná)Chtěli bychom si pořídit i sušičku. Ovšem říkám si, že tu budeme jen tak rok, a v případě, že bychom se pak stěhovali do nového, kde nebude pračka, budeme chtít raději pračku se sušičkou v jednom.
Takže mám dilema, jestli kupovat teď samostatně nějakou obyčejnější sušičku, třeba za 9000… ale s rizikem, že ji třeba za rok nebudeme potřebovat (jestli by ji pak šlo vůbec za nějakou rozumnou cenu udat). Nebo jestli ten rok počkat.
Byt je malý, garsonka, a to sušení tady není moc příjemné.
Já bych tedy dobrovolně 2v1 nechtěla. To v nejnutnějším případě. Spíš bych počítala s tím, že si sušičku nechám a postavím ji v novém třeba na novou pračku, pokud to půjde prostorově. A počítala bych s ní takhle i v novém bytě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete mi napsat jakou máte značku sušičky? Taky o ní uvažuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučení
Doporučíte mi prosím sušičku do cca 12 tisíc? Děkuji moc za rady a poznatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se rozhodla pro Beko DS 7534 CSRX 2,líbí se mi a cenově taky fajn, recenze dobrý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@toma0105 píše:
Tak jsem se rozhodla pro Beko DS 7534 CSRX 2,líbí se mi a cenově taky fajn, recenze dobrý.
Mamka Beko má. Ale odešly uhlíky a najít opraváře a hlavně se dovolat na servis byl boj. Protoze přece mají 30 dnů na řešení reklamace. Nakonec uhlíky objednala sama a brácha vyměnil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SonaHanus píše:
Doporučíte mi prosím sušičku do cca 12 tisíc? Děkuji moc za rady a poznatky.
Vybiral bych mezi bosch, aeg a elektrolux. Dulezite je aby se dal cistit kondenzator. Neco jako samocistici kondezator apod. Druhotny parametr, co nejvetsi objem bubnu. Kdyz mas pracku na 6kg pradla, tak susicku na 10kg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlik Morozov píše:
Vybiral bych mezi bosch, aeg a elektrolux. Dulezite je aby se dal cistit kondenzator. Neco jako samocistici kondezator apod. Druhotny parametr, co nejvetsi objem bubnu. Kdyz mas pracku na 6kg pradla, tak susicku na 10kg
Moc děkuji za tip! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SonaHanus píše:
Moc děkuji za tip!
Hlavne ten samocistici kondenzator. Na to se zamer a klidne pust nejakou korunu navic. Ono se ti to vrati, pokud neplanujes mit spotrebic dva roky a pote koupit novy. Nemas zac.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlik Morozov píše:
Hlavne ten samocistici kondenzator. Na to se zamer a klidne pust nejakou korunu navic. Ono se ti to vrati, pokud neplanujes mit spotrebic dva roky a pote koupit novy. Nemas zac.
Doufám, že mi vydrží co nejdéle
Člověk zjišťuje, že na mateřské potřebuješ co nejvíc spotřebičů a věcí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SonaHanus píše:
Doufám, že mi vydrží co nejdéleČlověk zjišťuje, že na mateřské potřebuješ co nejvíc spotřebičů a věcí
Susicka je dobra vec. Pri vyberu se vubec nedivej na energetickou tridu. Nehraje to roli. Kdyby te jeste neco zajimalo ohledne vyberu, tak se zeptej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odstrojovali jste nekdo susicku nebo pracku od plechu, protoze se vam nevlezla pres futra? Mame bosch a zradil nas 1cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit