Sušička prádla Levio dryair
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička prádla Levio dryair
Holky prosim vás, chtěla bych poradit. Chceme koupit sušičku prádla a narazila jsem na tuhle. Máte sni prosim vás některá zkušenosti a jaké? děkuju
http://www.susickypradla.cz/cz/produkt/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hmm, to je fakt zajímavé, zkušenosti teda nemám, jen jsem našla tady levněji http://www.levneelektro.cz/…levio-dryair ale aby to nebyla nějaká kravina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, mě to tedy jako kravina přijde
nějak si nedovedu představit, že by se tam dalo nacpat prádlo z jedné pračky, plus tedy nevím, jak se tam věší běžné kusy prádla… a poslední věc - jako hlavní přednost sušičky vnímám to, že prádlo nemusím věšet, když už to udělám, tak mi je jedno, zda tam bude visel 1-3 hodiny nebo celý den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím tomu, ze by se to prádlo nesrazelo. Celkove se mi to nelíbí. Mám klasiku a nedám na ni dopustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky a za jak dlouho se usuší prádlo v normální sušičce? Ne teda v Miele, ta prý je dost rychlá, ale tu si fakt pořizovat nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plna pracka, prevazne bavlny, vyzdimana na 1000ot. je sucha za cca 50-60minut. Pri stehovani jsem za 1den stihla vyprat a ususit 4 varky, holt pracka je pomalejsi ![]()
@Gina108 píše:
Holky a za jak dlouho se usuší prádlo v normální sušičce? Ne teda v Miele, ta prý je dost rychlá, ale tu si fakt pořizovat nechci
Příspěvek upraven 12.01.13 v 17:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 Jak co… i když já tedy raději suším na tu menší teplotu a to píše nejdelší program 3 hodiny, ale ve skutečnosti to je o něco méně. Na druhou stranu, zas na tu menší teplotu tam jde hodit snad všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky mate nekdo susicku elektrolux? ja mam susicku asi 3 den, nejdriv jsem susila na tu minimalni suchost a pradlo bylo vlhke, ted na stred, ale ne vse je suche. susite jen na bavlnu? nebo co nejcasteji pouzivate? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovelytelle Já suším jen na ten nejdelší program - myslím, že silná bavlna k uskladnění, plus tlačítko na snížení teploty. A tu a tam se i tak najde vlhký kousek, ale jen když tam je něco výrazně silnějšího nebo méně vyždímaného než zbytek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovelytelle Mam jinou, susim vse dohromady, prevazne na program bavlna, vybiram jen stupen suchosti, otacky, citlivost, zehleni nebo detske pradlo nebo odlozeni startu a vzdy mam vse suche.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používám témeř na vse outdor, na rucniky a ložnici tzv. Suché do skříně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi budu susit na tu bavlnu do skrine, a stalo se vam ze se neco srazilo? nebo tam hazite vse i kdyz pisou, ze to do susicky jit nema? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lovelytelle Zatím ne, akorát se mi u jednoho trička oloupal potisk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit