Svačinka 6měsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
svačinka 6 měsíčního miminka
Ahoj maminky. Mám dotaz spíš na ty které už dávájí víceméně příkrmy. Mám doma 6m cácorku. od 1m je na UM a od 4m na příkrmech.
Ráno má mléko, svačinku ovoce, oběd maso-zelenina, odpo. svacina mléko a večer také mléko.
Odpolední mléko bych chtěla také už nahradit něčím jiným..mléko mi dost odmítá. Co bych jí ještě tak mohla dát??je to velkej jedlík..sní co vidí..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Večer můžeš dát kaši. Pak se dává na svačinu jogurt, ale to je ještě brzo, to bych dala až mezi 7. a 8. měsícem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 tak na to určitě mrknu jen co budu mít cestu..
@Temaho kaši dávám občas na noc ale poslední dobou ji nechce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janca.Nikca zkus sušenkovou od Nestlé od uk.6.měsíce. Je i víc hustá a víc zasytí. A je fakt výborná, ani náš už jiný nebere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 to by jsme mohli zkusit..mi měli od Nutrilonu tu měla nejradči..ta byla taky pěkně hustá. pak sme měli od hami a hipp a nic..žádnou do ní nedostanu..ochutna a vyplivne..tak kouknu a zkusíme i tu jak řikaš..třeba konečně uspějeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janca.Nikca zkus, je víc hustá jak ta od Nutrouše, taky jsme zkusili snad vše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 naše malá teda jí jak nezavřená ovoce, zelenina, maso, štavičky…s ničim problém nemá..jen ta kaše no..tak zkusim a uvidime..a i ty jogurty zkouknu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dávala jsem k dopo svačině mléčnou rýži s ovocem (rozvařit kulatozr. rýži, rozmixovat, přidat třeba banán a UM) a odpo ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíš zakladatelko závidím…my sníme max jeden rozmixovany banan s nutrilonem…plus půl té miny presnidavecky, že zeleniny jen mrkev…nic nechce…jsem z toho nešťastná..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamillka2 Tak to naše malá baští ráno 200ml mléka k dopolední svačince sní 190 ovocné přesnídávky..někdy s piškotem, k obědu má maso-zeleninu někdy přidám špagety na doporučení dr. toho sbaští 150 a ještě 100ml mléka,
odpolení svačina teda zatím mléko 160ml ale už to moc nechce tak chci zkusit něco jiného a večer má 180ml mléka a než usne tak ještě 60ml. a přes den ještě pije čajík nebo šťávičky a baští kukuřičné křupky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty brdo…já mám dietarku..:-D jsem ráda když mi vypije 120…s bananem toho vypije jen 80ml… a tu 120 vypije jen 4× za den… vůbec nevím co s tím:-( závidím…nějakou radu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamillka2 tak radu vám asi nedám..já s jídlem u malý nikdy problém neměla..od 4 měsíců baští zeleninku, ovoce s ničím problém neměla..akorát brokolici nechce..tak jí nenutím..jinak sbaštila vše a hned ve velkém
je prostě jedlík. Nevím jak máte staré dítě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamillka2 píše:
Ty brdo…já mám dietarku..:-D jsem ráda když mi vypije 120…s bananem toho vypije jen 80ml… a tu 120 vypije jen 4× za den… vůbec nevím co s tím:-( závidím…nějakou radu?
u nás je to stejný. no a co? aspon není tlustej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit