Svačinky do školy, zdravé a chutné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
8.9.19 07:57

@Evule44 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám dotaz. Jak docílíš toho, že takto kompikovaná svačina zachová ten tvar, i když s tím děti 1000 x hodí sem tam? Máš děti, nebo jde jen o reklamu na nějaký tvůj web? Ano, rejpu, ale přece jen mám už dlouholeté zkušenosti s chystáním svačinek a vezmi jed na to, že kdybys nachystala takovou krásně vypadající krabičku, že než dojde ke svačení, má z toho dítě sečku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.9.19 09:23
@Tiger-lily píše:
@Evule44 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám dotaz. Jak docílíš toho, že takto kompikovaná svačina zachová ten tvar, i když s tím děti 1000 x hodí sem tam? Máš děti, nebo jde jen o reklamu na nějaký tvůj web? Ano, rejpu, ale přece jen mám už dlouholeté zkušenosti s chystáním svačinek a vezmi jed na to, že kdybys nachystala takovou krásně vypadající krabičku, že než dojde ke svačení, má z toho dítě sečku. :nevim:

To už pak záleží na dítěti a na nás, jak mu to vysvětlíme a naucime ho zodpovědnosti. To se muže stát s jakoukoliv svacinou ;) jinak já používám krabičky kde jsou oddělené boxy a když to uzavres tak vše zůstane v těch oddělených boxech (napr jogurt dip atd se nevyleje do jiné části krabičky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
8.9.19 11:12

@Evule44 To není o zodpovědnosti, ale o tom, že dítě s tou svačinou v tašce jde, s taškou manipuluje a svačina je až o půl 10 ;). Máš odkaz na krabičku, která má tak oddělené boxy, že se dip nevyleje, ani když ji 3× otočíš vzhůru nohama? 8o A pochybuju, že nějaké dítě ponese denně krabičku jako svátost, třeba do autobusu, pěšky, do ranní družiny a pak do šatny a do třídy… :nevim: jak píšu, velmi pochybuji o realističnosti tohoto řešení svačinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.10.19 13:35

Vypsala ste sem snad vše, co jde na svačinky dávat :lol: na tu chvíli před obědem to úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí