Svačiny do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
28.5.15 11:13

Dělávala jsem kdysi dávno, pak mu nevyhovovalo že je to pořád to ssamé, pečivo s něčim a ovozel, tak jsem přestala ať si dělá sám, když nelíbí. Vydrželo mu to týden a od té doby si kupuje :mrgreen: Ovšem je to zase to samé, pečivo s něčím a ovozel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.5.15 11:13

Překvapuje mě, kolik lidí v práci svačí. Nezažila jsem, že by v práci byla přestávka na svačinu a pak ještě na oběd. Samozřejmě tím neříkám, že to tak nemůže být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
28.5.15 11:15

Když má ranni chystá si sám, jinak chystám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
28.5.15 11:16

@Livlin můj muž je osvč, doma nesnídá, dělá od 6. V 7 mají sváču a pak oběd ;)
i když jsem před lety dělala ve fabrice, byly dvě přestávky, jedna kraťoučká stihla sem akorát na záchod a kousnout 3× :-) pak klasika půl hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
28.5.15 11:16
@Susan23 píše:
Ahoj všem, je to spíše pro odlehčení, ale přítel říkal (což nedělá často) ať se zeptám na emiminu.
Takže otázka zní, děláte partnerům svačinu do práce a nebo si ji dělají sami? Přítel mi v legraci včera nadhodil, že jsem mu zase neudělala svačinu, tak jsem mu vysvětlila, že si jídlo do práce taky chystám sama, že to zvládne. Do práce chodíme oba, nakupuje on, protože má auto, já vařím a uklízím. Tak mě zajímá, zvládají to vaši chlapi sami a nebo jim svačinu připravujete vy? Díky :)

Nechystam. Ale kdyz varim myslim i na neho a pripravim mu obed do prace, nebo je vetsinou neco upeceno, a v lednici je toho taky dost, vezme si na to ma chut:-))

• Citovat
  • Upravit
15659
28.5.15 11:17
@Livlin píše:
Překvapuje mě, kolik lidí v práci svačí. Nezažila jsem, že by v práci byla přestávka na svačinu a pak ještě na oběd. Samozřejmě tím neříkám, že to tak nemůže být.

Dost lidí dělá dvanáctky, ne osmičky. A šest hodin bez jídla není optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
28.5.15 11:18

@Livlin Manžel pracuje od 5:30, o půl 8 maji pauzu čtvrt hodiny-to svačí jogurt+ovoce nebo buchtu a oběd mají o půl 12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59515
28.5.15 11:19

@Susan23 dělam ale jen když má noční, jinak jí v práci. Dělam většinou plněnou bagetu v době kdy jde vyvenčit psa před odchodem, práce na pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
28.5.15 11:19

Dělávala jsem svačinky manželovi každý den, už jsem přestala :mrgreen: Má natolik hektickou práci, že přes den nemá na jídlo ani pomyšlení.. Nacpe se až večer, takže večeře musí být vydatné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
28.5.15 11:21

Nikdy bych nechtěl, aby mi někdo dělat snidani. Protože nejlepší snídaně na světě dělám já sám, přesto nejde vlak :D :D. A svačinu si dělám taky já ráno, protože to žena ještě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.5.15 11:25
@Jaji77 píše:
Dost lidí dělá dvanáctky, ne osmičky. A šest hodin bez jídla není optimální.

Což je některým zaměstnavatelům jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
28.5.15 11:26
@Susan23 píše:
Ahoj všem, je to spíše pro odlehčení, ale přítel říkal (což nedělá často) ať se zeptám na emiminu.
Takže otázka zní, děláte partnerům svačinu do práce a nebo si ji dělají sami? Přítel mi v legraci včera nadhodil, že jsem mu zase neudělala svačinu, tak jsem mu vysvětlila, že si jídlo do práce taky chystám sama, že to zvládne. Do práce chodíme oba, nakupuje on, protože má auto, já vařím a uklízím. Tak mě zajímá, zvládají to vaši chlapi sami a nebo jim svačinu připravujete vy? Díky :)

Asi mi nepoděkuješ. :mrgreen: Vařím manželovi na každý den do práce teplý oběd. + krájím misku ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.5.15 11:38
@Livlin píše:
Překvapuje mě, kolik lidí v práci svačí. Nezažila jsem, že by v práci byla přestávka na svačinu a pak ještě na oběd. Samozřejmě tím neříkám, že to tak nemůže být.

tak jsou zaměstnání, kdy si uděláš přestávku víceméně kdy potřebuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
28.5.15 11:40

@Livlin no a taky jsou zaměstnání, kdy můžeš úplně v klidu svařit i při práci (ne všichni dělají rukama) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.5.15 12:02
@alenka84 píše:
@Livlin no a taky jsou zaměstnání, kdy můžeš úplně v klidu svařit i při práci (ne všichni dělají rukama) ;)

To jsem chtěla napsat. V kanceláři jíme při práci, dost často i ten oběd, takže přestávka není. Já bych bez svačiny měla problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí