Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj všem, je to spíše pro odlehčení, ale přítel říkal (což nedělá často) ať se zeptám na emiminu.
Takže otázka zní, děláte partnerům svačinu do práce a nebo si ji dělají sami? Přítel mi v legraci včera nadhodil, že jsem mu zase neudělala svačinu, tak jsem mu vysvětlila, že si jídlo do práce taky chystám sama, že to zvládne. Do práce chodíme oba, nakupuje on, protože má auto, já vařím a uklízím. Tak mě zajímá, zvládají to vaši chlapi sami a nebo jim svačinu připravujete vy? Díky ![]()
Tak já svačinu do práce chystám a to na celý den..což ani nevím co už mám chystat..je to pořád dokola, rohlík, chleba s něčím namazaný, jogurty, vaječné řízky, zeleninu k tomu a pořád jen slyším, samé pečivo.. A když mu chci zabalit oběd, tak si to nemá kde ohřát, takže asi tak. Chystám a chlap už neví co by jedl.. Když přijde z práce dom, má vždy teplý oběd.
Tri deti. Manzel. Pracujeme oba. Ja s miminem. Svaciny delam denně tri. Bavi me to. Delam to ráda.
@Susan23 nepřipravuji, už je dospělý a zvládá to sám (resp. on si svačinu cestou do práce kupuje)
Podla hladiny zdechnutosti raz jeden, raz druhy, a vzdy pre oboch.
@LLenule111 najkrajsie dni su, ked zvysi buchta, a rano sa len prelozi do krabicky na cestu ![]()
Chystám obědy, z firemní kantýny měl muž zažívací potíže, plus něco sladkého - koláče, apod. a chystám je ráda. ![]()
Já do práce vařím, takže chystám. Když chce jednou za čas pečivo s něčím místo teplého jídla, tak je to tak 50 na 50, někdy si maže sám, někdy třeba mažu dítěti večeři a vezmu to jedním vrzem já.
Muj nechce ma moznost si kupit v praci, ale kdyz ho chytne obdobi " domaci svaciny" tak mu je rada pripravim.
Svačinu nedělám. Někdy (třeba dvakrát do měsíce) mu strčím krabičku s obědem, když mám navařeno. Jinak si jídlo obstarává sám ![]()
@Klapeto píše:
Chystám obědy, z firemní kantýny měl muž zažívací potíže, plus něco sladkého - koláče, apod. a chystám je ráda.
Nedelaj ti nasi v jedne firme?:-D ten muj z kantyny taky vyrizenej a mel problemy se zazivanim.
Chystala jsem, ale protože jsem se nedočkala sebemenšího vděku a pro mě taky on spontánně nic nedělá, tak jsem se na to vykašlala. Plnoletej je, svéprávnej taky, zvládl by to. A ejhle, od té doby svačiny nepotřebuje.