Svačiny do práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17311
28.5.15 12:03
@Livlin píše:
Překvapuje mě, kolik lidí v práci svačí. Nezažila jsem, že by v práci byla přestávka na svačinu a pak ještě na oběd. Samozřejmě tím neříkám, že to tak nemůže být.

No a spousta úřednic stíhá i kafíčko a zákusek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
28.5.15 12:08
@Livlin píše:
Překvapuje mě, kolik lidí v práci svačí. Nezažila jsem, že by v práci byla přestávka na svačinu a pak ještě na oběd. Samozřejmě tím neříkám, že to tak nemůže být.

Tak třeba v našem případě je to jídlo celodenní a máme až večeři. Někdy jdeme na oběd do restaurace, ale když není, jsme odkázání na sváču, nebo nějakou rychlovku v obchodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 12:15
@Livlin píše:

Ranajkuj ako kral, obeduj ako sedliak, veceraj ako zobrak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.5.15 12:21
@zoidberg píše:
No a spousta úřednic stíhá i kafíčko a zákusek :)

A v pracovní době :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
28.5.15 12:25
@Bábi Zlopočasná píše:
Ranajkuj ako kral, obeduj ako sedliak, veceraj ako zobrak ;)

To znám, ale tam se o svačinách ani nemluví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 12:30
@Livlin píše:
To znám, ale tam se o svačinách ani nemluví :lol:

Tak ja neviem, ale ked musime s muzom vypadnut z domu najneskor o siedmej, tak si ranajky cela rodina nesieme zabalene ako svacinu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.5.15 12:41
@Livlin píše:
A v pracovní době :mrgreen:

No, u počítače snad káva nebo zákusek není problém, ne? Já normálně u počítače obědvám - a u toho pracuji. Úředník tedy nejsem. Ale na obědy do restaurací nechodím - nechutnají mi. „Meníčka“ jsou většinou dost šizená a jídlo moc poctivé není. Tím, že jím při práci, neztrácím čas v nějakých jídelnách :nevim: Nechápu, komu vadí káva nebo čaj při práci :nevim:… všem škarohlídům - jdu si uvařit půl litru šípkového čaje, mám žízeň :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
28.5.15 13:14

@Susan23 nedělám, chtěla jsem, ale neprojevil zájem, takže se nebudu vnucovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
28.5.15 13:21

Chystám. I oběd když je zrovna mikrovlnka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
28.5.15 14:01

Svačinu nedělám, nemám komu, jsem sama ze dvěma čtyřletýma klukama a ti mají jídlo ve školce :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.5.15 14:03
@Livlin píše:

Tak svačinu nebo snídani si sním při práci na PC v kanclu, dělá to tam tak každý. Delší pauzu máme akorát na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.5.15 14:11
@bartsch píše:
Nechápu, komu vadí káva nebo čaj při práci :nevim:… všem škarohlídům - jdu si uvařit půl litru šípkového čaje, mám žízeň :jazyk:

U nás v práci nikomu a ještě máme kafe i čaj v kuchynce zdarma pro všechny zaměstnance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
28.5.15 14:37

Svačiny tedy rozhodně manželovi nechystám. Jednak vstává velmi brzo ráno. Jednak nevím, na co v ten den má chuť a jednak má tady dvě zdravý ruce…
Svačiny chystám jenom dětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 14:42

Mne teda ten argument - tiez ma ruky, je dospely, nech sa o seba postara - pride ako - kaslem nanho, nech sa stara sam :oops:

Ako, chapem preco chlapovi svacinu nerobit, od nechce, nezje, cez casovo nevychadza az po neoceni. Ale nechapem ono - nech sa postara sam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.5.15 14:47

Svačiny dělá muž sobě i mně, až začne v září syn chodit do školy, bude dělat muž svačiny tři. Ráno většinou moc nestíháme, takže připravuje všechno večer. Pokud zbyde něco upečeného, máme lepší sváču, ale pečivo a ovoce nebo zeleninu máme každý den do práce s sebou. Ani jeden nechodíme na obědy, jíme v práci, když se to zrovna dá. Pro jistotu mám v práci ještě šuplík plný sušenek a čokoládiček :oops: :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí