Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hasíš požár, který ještě ani nevznikl. Ještě ani nic neudělala, ještě to ani neví, ale ty už víš, jak tě bude pomlouvat, jak bude vzteklá kvůli dědictví a tak. Ano, je to přehnané z tvé strany.
Ano, jsi cvok
trosku hormóny,ne? Treba jeste budes za svagrovou rada, ze ti pomuze, vysvetli atd. Vase deti budou dedicove az po svagrove a partnerovi.
ja nevim, mě bylo vždycky jedno, co si o mě kdo mysli a co o mě říká
.....moc nechapu lidi jejichž životy se točí jen kolem techto řečí
není to jedno? ![]()
Vždyť to ještě ani neví a ty uz vytvaris černé scénáře. Řekni ji to co nejdřív, ať se tech představ zbavis
Mladí lidé uvažují o tom kdo co po kom zdědí? Jakože nechce aby její bratr měl děti aby po něm za 40let dědily její děti? Myslím že jsi malinko paranoidní.
@Oplatečka píše:
Mladí lidé uvažují o tom kdo co po kom zdědí? Jakože nechce aby její bratr měl děti aby po něm za 40let dědily její děti? Myslím že jsi malinko paranoidní.
spis dost… aby ve finale o to dedistvi neslo zakl.
navic ona myslim nepise, kolik je jemu, muze to byt deda nad hrobem ![]()
@Marhulinka píše:
Vsechny Vas zdravim.Je to tady muj uplne prvni prispevektak snad napisu vse srozumitelne
Je mi 28 let a jsem poprve tehotna(11tyden).Tehotenstvi bylo neplanovane, ale rychle jsem si na tu myslenku zvykla a zacalo se na miminko tesit. Obavy mam trochu z reakce okoli.Mam pritele se kterym spolecne bydlime uz rok. Problem je jeho sestra. O dva roky starsi. Bydli v domku vedle nas a je panovacna, dost nervozni, ve vsem chce byt nejlepsi, rekla bych ze je i dost zavistiva atd.
Sama ma tri male deti. A z nejakeho nepochopitelneho duvodu se bojim jeji reakce na me tehotestvi. Hraje v tom roli i dedictvi. Podle me si myslela ze pritel mit deti nebude a ze vse po nem zdedi jeji deti.(jde o barak, pozemky, atd)a nase dite by ji mohlo zhatit plany. Nevim, tuhle myslenku mam v hlave a nemuzu se ji zbavit.Vim,ze je to zvlastni. Navic jsem si jista, ze me bude pomlouvat, ze dite nezvladnu atd. protoze doposud jsem s detma zadne zkusenosti nemela. Treba mi napiste, ze jsem cvok, ale potrebovala jsem se z toho vypsat
No a? Jestli porodíš, jeho dítě bude dědit. Když jsem otěhotněla, myslela jsem fakt na úplně jiné věci. Kdo co zdědí mi bylo fuk.
@debra.morgan píše:
spis dost… aby ve finale o to dedistvi neslo zakl.navic ona myslim nepise, kolik je jemu, muze to byt deda nad hrobem
No..jedině tak..jinak si totiž neumím představit že někdo přemýšlí nad smrtí svého sourozence.
Jste oba s pritelem stastni, ze budete mit miminko? Tak neres, co si mysli jeho sestra a teste se na mimco
i kdyby ti sebevic zavidela, pomlouvala a nenavidela te (coz ani nemusi byt), tak ti muze byt nekde ![]()
Myslím, že trochu zbytečně a předčasně vyšiluješ.
Příspěvek upraven 25.01.19 v 10:44
@terinka4444 píše:
hasíš požár, který ještě ani nevznikl. Ještě ani nic neudělala, ještě to ani neví, ale ty už víš, jak tě bude pomlouvat, jak bude vzteklá kvůli dědictví a tak. Ano, je to přehnané z tvé strany.
A proč by si švagrová měla myslet,že její bratr nebude mít děti? Když spolu už rok žijete tak je asi jasný,že někdy na děti dojde ne? Nebo jí snad tvůj přítel říkal,že děti nechce?
@Marhulinka tak hlavně máš špatný přístup.. pokud si o ní myslíš toto, tak se tvé chování k ní v tom odráží… a jestli jí s touto myšlenkou oznámíte těhotenství, tak v její reakci uvidíš přesně to co ty chceš.. Každý jsme nějaký a já si naopak myslím, že by ti s miminkem mohla pomoct a poradit jako zkušená mamina a třeba vás to i sblíží…
![]()