Silný a hustý výtok týden před porodem

2293
24.1.19 18:39

@Jaruška 01 může jít o hlenovou zátku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1504
24.1.19 18:44

@Jaruška 01 taky mam par dni do terminu a uz asi tyden mam dost zluty vytok, ve vetsim mnozstvi a neustale vlhke kalhotky i pres intimku, ale plodovka to neni.. Vcera v poradne mi dr.rikala,ze jestli nepali, nesvedi, tak to proste muze byt normalni.. :nevim: a jsem uplne zavrena, takze se asi porad nic nechysta.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 18:52

@VeruMar no já dneska byla u doktora a prý jsem otevřená na jeden prst. No taky mám takový problém že mám vlhké kalhotky i přes intimku ale vůbec nevím co očekávat jestli za chvíli porod nebo je to normální? A do toho mi tvrdne břicho jako blázen ale nic nebolí ani nepálí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
24.1.19 19:34

@Jaruška 01 jo to ti asi nikdo nerekne.. Jestli nemas bolesti nejak pravidelne, tak asi zatim nic, ale muze se to za hodinu zmenit, ze jo.. Mne ani netvrdne bricho, jen me pobolivaji trisla, ale to je spis z namahy. Snazim se doma pochodovat, uklizet, myt nadobi, zehlit, abych to rozjela a nic, ani ty blby poslicky nemám :zed: . Termin mam v pondeli, ale pry se urcite uvidime ve stredu na dalsi kontrole. Jak ja uz bych rada rodila, tohle cekani je desny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 19:42

@VeruMar taky dělám co můžu ale pořád nic, mám první termín ve středu ale furt nic. Občas jen poboli břicho ale ne v podbřišku, tak vůbec nevím. No každopádně doufám že takový výtok neznamená nic hrozného, a i doktor mi napsal další kontrolu na příští týden ale také že se můžem klidně vidět i dřív kdyby to začlo tak doufám že už něco bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.1.19 19:43

@Jaruška 01 já byla vlhka cele těhotenství a poslední trimestr to byl úplný masakr… takže je to normální :) po porodu to hned ustalo. Rodila jsem 40+6 a otevřená na dva prsty jsem byla tři týdny, takže nemyslím si, ze to souvisí s vytokem. Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 19:55

@Verurizeckova děkuju moc😊 no tak doufám že rodit už budu brzo, ne že bych to chtěla mít už za sebou ale hrozně se na malého těším tak že ta nedockavost je hodně velika :nevim: no já právě měla výtok jen ze začátku a pak až teď ale je silnější než před tím tak že jsem si nebyla úplně tak jista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
24.1.19 20:40

@Jaruška 01 neboj, dočkáš se :) žádné mimino ještě v břiše nezůstalo :) a jen si užívej klídek, pak už moc klidu nebude, ještě si uzij krasne chvilky sama se sebou :) já poslední týden chodila po obědě spát, četla knížky, jej to byla nádhera :) teď ma malý 7M a rostou mu zuby a když mě budí 10× za noc, tak bych ho na chvíli do břicha vrátila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.19 20:46

@Verurizeckova no tak to já si užívám poslední dny volna pro sebe ale už se opravdu nemůžu dočkat :andel: no tak to chápu zoubky jsou zlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí