Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ap96 Ja myslim, ze spis vyhrajete eurojackpot, nez aby otehotnela timto zpusobem
spermie na vzduchu velmi rychle umiraji, navic sance ze by ti po dvou utrenich zustaly nejake oplodneni-schopne spermie na prstech je v podstate nulova. Test samozrejme udelat muzete, ale na 99,9% bude negativni
nebojte, neni duvod k panice ![]()
Tak prvně přestaň otírat sperma do povlečení
, za druhé by mě vážně zajímalo, kde bydlíte, že týden a půl neprojdete kolem drogerie, a za třetí ne, z toho neotěhotní.
@Kočičí duše Děkuji za radu, nikdy nevíš a jistota je jistota, díky ![]()
@Kaci89 píše:
Mile bravicko,je tu 18 let a vazne se na to ptas??ne
Ptám ![]()
@Ap96 píše:
@Čičorečka bydlíme od sebe 100kmdíky
Test si samozřejmě udělá jen ona, ty nemusíš.
Vzdálenost mezi vámi nehraje roli.
@Ap96 píše:
@Čičorečka bydlíme od sebe 100kmdíky
Ty budes taky curat na papirek??😱
@hapolda píše:
Ty budes taky curat na papirek??😱
Nebudu, akorát ona je vystresovaná z toho kupovat si test, cize bych ho kupoval já až budeme spolu, tohle není podstatou diskuse, ptal jsem se na něco jiného ![]()
@Kočičí duše píše:
@Ap96 Ja myslim, ze spis vyhrajete eurojackpot, nez aby otehotnela timto zpusobemspermie na vzduchu velmi rychle umiraji, navic sance ze by ti po dvou utrenich zustaly nejake oplodneni-schopne spermie na prstech je v podstate nulova. Test samozrejme udelat muzete, ale na 99,9% bude negativni
nebojte, neni duvod k panice
Navíc jsem někde četl, že to, že spermie na vzduchu rychle umírají jen mýtus a tak jsem si nebyl jistý
@Ap96 píše:
Zdravím, napřed povím že je mi 18 a přítelkyni 17 let, přikládám jeden z těch debilních dotazů, ale nikde nemohu najít nějaké slušné vysvětlení mého problémů, takže prosím o radu. Věc se má takhle, s přítelkyní spíme pouze s ochranou, avšak posledně jsem se udělal již při masturbaci, utřel to levou rukou do kapesníku a pravou vzal a položil ho na stoleček, pravačku jsem otřel do povlečení a ještě si ji naslinil a následně přítelkyni prstil, takže se ptám, je možné takovým způsobem otěhotnět? Má nepravidelnou menstruaci a takhle to moc nepoznáme, pro test jdeme za týden a půl, dřív nemůžeme, prosím o odpověď děkuji.
Ne nebude těhotná, šance je opravdu srovnatelná s tím, že v pátek vyhrajete eurojackpot ![]()
A pro ostatní rypaly co maj blbé poznámky k dotazu, případ autora z trochu přehnanou obavou je lepší, než opak, tedy kdyby na ochranu kaslali a brali to na lehkou váhu.