Nechtěné otěhotnění

23.1.19 15:13

@Ap96 Ja myslim, ze spis vyhrajete eurojackpot, nez aby otehotnela timto zpusobem :think: spermie na vzduchu velmi rychle umiraji, navic sance ze by ti po dvou utrenich zustaly nejake oplodneni-schopne spermie na prstech je v podstate nulova. Test samozrejme udelat muzete, ale na 99,9% bude negativni ;) nebojte, neni duvod k panice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
23.1.19 15:14

Mile bravicko,je tu 18 let a vazne se na to ptas??ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.1.19 15:15

Myslím, že je to dost nepravděpodobné ;)

• Citovat
  • Upravit
1299
23.1.19 15:18

Uci se ve skole jeste biologie? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
23.1.19 15:21

Tak prvně přestaň otírat sperma do povlečení :poblion: , za druhé by mě vážně zajímalo, kde bydlíte, že týden a půl neprojdete kolem drogerie, a za třetí ne, z toho neotěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.1.19 15:22

@Kočičí duše Děkuji za radu, nikdy nevíš a jistota je jistota, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.1.19 15:23
@Kočičí duše Děkuji za radu, nikdy nevíš a jistota je jistota, díky :palec:
@Kaci89 píše:
Mile bravicko,je tu 18 let a vazne se na to ptas??ne

Ptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
23.1.19 15:24

Ne, takto opravdu nelze otěhotnět, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13

@Čičorečka bydlíme od sebe 100km :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
@Nerine píše:
Ne, takto opravdu nelze otěhotnět, neboj ;)

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
23.1.19 15:26
@Ap96 píše:

Test si samozřejmě udělá jen ona, ty nemusíš. :lol: Vzdálenost mezi vámi nehraje roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
23.1.19 15:29
@Ap96 píše:

Ty budes taky curat na papirek??😱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.1.19 15:30
@hapolda píše:
Ty budes taky curat na papirek??😱

Nebudu, akorát ona je vystresovaná z toho kupovat si test, cize bych ho kupoval já až budeme spolu, tohle není podstatou diskuse, ptal jsem se na něco jiného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.1.19 15:35
@Kočičí duše píše:
@Ap96 Ja myslim, ze spis vyhrajete eurojackpot, nez aby otehotnela timto zpusobem :think: spermie na vzduchu velmi rychle umiraji, navic sance ze by ti po dvou utrenich zustaly nejake oplodneni-schopne spermie na prstech je v podstate nulova. Test samozrejme udelat muzete, ale na 99,9% bude negativni ;) nebojte, neni duvod k panice :kytka:

Navíc jsem někde četl, že to, že spermie na vzduchu rychle umírají jen mýtus a tak jsem si nebyl jistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
23.1.19 15:38
@Ap96 píše:
Zdravím, napřed povím že je mi 18 a přítelkyni 17 let, přikládám jeden z těch debilních dotazů, ale nikde nemohu najít nějaké slušné vysvětlení mého problémů, takže prosím o radu. Věc se má takhle, s přítelkyní spíme pouze s ochranou, avšak posledně jsem se udělal již při masturbaci, utřel to levou rukou do kapesníku a pravou vzal a položil ho na stoleček, pravačku jsem otřel do povlečení a ještě si ji naslinil a následně přítelkyni prstil, takže se ptám, je možné takovým způsobem otěhotnět? Má nepravidelnou menstruaci a takhle to moc nepoznáme, pro test jdeme za týden a půl, dřív nemůžeme, prosím o odpověď děkuji.

Ne nebude těhotná, šance je opravdu srovnatelná s tím, že v pátek vyhrajete eurojackpot :mrgreen:
A pro ostatní rypaly co maj blbé poznámky k dotazu, případ autora z trochu přehnanou obavou je lepší, než opak, tedy kdyby na ochranu kaslali a brali to na lehkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí