Těhotná samoživitelka, jakou můžu dítěti nabídnout budoucnost?

564
23.1.19 10:39

Ahojky, jsi ve velmi těžké situaci…opravdu těžko „poradit“. Ale ze zkušenosti, že jsem byla s mámou sama (a ta se sakra otáčela, aby mě uživila a dopřála mi pěkné dětství s výlety a tak), tak bych si, být v tvé situaci ,to druhý opravdu nenechala…ale rozhodnout se musíš sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
23.1.19 10:42

Já bych volila potrat. Nechápu teda jak můžeš být takhle nezodpovědná, upíchnout si dítě s prvním kre.tenem který projde okolo, navíc v tvé situaci, ale to už teď nezměnis. Postoji tvé mámy se nedivím, být to moje dcera tak ji snad přerazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:42

Dekuju moc Charlie, ujistuje me to o tom co musim udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
23.1.19 10:43

Na tuto palčivou otázku nedostaneš adekvátní odpověď, protože je to tak šílený příběh, že 90% uživatelek e-mimina bude považovat za fake. 2krát otěhotnět s různými kretény? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
23.1.19 10:44

@karolinavit myslím, že jsi se rozhodla správně. Jen se s tím sama musíš vnitřně vyrovnat, aby ses netrápila. Ale věř mi, že pokud se s tím dokážeš srovnat než pojedeš do nemocnice tak to bude ok. Věř mi (jsem po UPT taky - byla jsem mladounka a studovala jsem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
23.1.19 10:45

Ahoj, miminko bych si být tebou nechala. Pár let se ještě s dcerou uskromníte,ale teď žijete asi také skromně,tak už to takový rozdíl nebude.
Rozhodně bych na potrat nešla. Máš poslední šanci mít miminko. Za pár let oceníš, že máš dvě děti. Nech si ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
23.1.19 10:45

:hug: :hug: Moc mě to mrzí, že jsi v tak špatné situaci. A je potřeba oddělit to, co jsou emoce a obavy od reality. Napiš si své reálné možnosti. Třeba to, že můžeš si přivydělávat tetováním, domluvit se s nějakým tatérem, který vybavení a salon má (obor neznám, takže konkrétně neporadím). Že jsi ze severu, je úplně jedno, nesváděj zase problémy na světovou stranu, ta je v tom fakt nevinně. Co ta máma? Jak s ní jinak vycházíš? Její pomoc by se s dětmi určitě hodila, není její momentální tvrzení jen jakési rozhořčení z tvého neutěšeného života a nepřejde ji to? Ty ji znáš nejlíp. Za další je fakt, že pokud si dítě přeješ, tak ve tvém věku, kdybys šla na potrat, než si najdeš nějakého nového partnera a pak se budete pokoušet o další dítě, tak už se to ani nemusí podařit. No a v neposlední řadě bych asi omrkla možnosti sociálního bydlení ve vaší lokalitě a možná si i popovídala s nějakým psychologem, ufňukaná nebuď, problémy jsou od toho, aby se řešily, ne aby se nad nimi fňukalo. No a nakonec nějaké povzbuzení - zůstala jsem sama, když jsem měla tříleté a roční dítě a třetí jsem čekala. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:46

Můžu se zeptat, jak dlouho si byla s tím alkacem a už ses nechranila? Tohle já prostě nechapu, když nechci dítě, tak se chránim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:46

terien dekuju, myslela jsem ze budem erodina s tim druhym a decko chteli i on rok spolecnyho spani anic az po rozchode tehotenstvi, vybarvil se az ke konci rocniho vztahu kdy jen sliboval, dobreme tak. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:48

Charlie dekuju moc za podporu, jak se s tim jen vyrovnat ,vim ze jsem krava najivni a zabiji zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.19 10:48
@suwari píše:
Ahoj, miminko bych si být tebou nechala. Pár let se ještě s dcerou uskromníte,ale teď žijete asi také skromně,tak už to takový rozdíl nebude.
Rozhodně bych na potrat nešla. Máš poslední šanci mít miminko. Za pár let oceníš, že máš dvě děti. Nech si ho :srdce:

A můžu vědět, z čeho bys ty děti živila? Pár let se uskromni, a jak když nemá práci a přibude další dítě? A to se vůbec nebavím o tom, že dítě nemusí být zdravé, stačí hloupá bezlepkova dieta a bude v prd.eli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:49

suwari, tady neni smajlik pro pláččččč :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.19 10:52
@Sasanka jarní píše:
Můžu se zeptat, jak dlouho si byla s tím alkacem a už ses nechranila? Tohle já prostě nechapu, když nechci dítě, tak se chránim :nevim:

rok jsme spolu byli planovali rodinu, jezdil za náma, po pulr oce jsem to zjistila ze pije a to uzsemmelaskoncit ,ale ja byla krava blba najivni dobre me tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.1.19 10:52
@karolinavit píše:
terien dekuju, myslela jsem ze budem erodina s tim druhym a decko chteli i on rok spolecnyho spani anic az po rozchode tehotenstvi, vybarvil se az ke konci rocniho vztahu kdy jen sliboval, dobreme tak. Dekuju

Njn, dopadlo to jak to dopadlo, teď to musíš nějak vyřešit. K rodičům jít bydlet nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
23.1.19 10:53
@suwari píše:
Rozhodně bych na potrat nešla. Máš poslední šanci mít miminko. Za pár let oceníš, že máš dvě děti. Nech si ho :srdce:

No, sice pěkně radíš. Ale z čeho budou žít?? Bez stálé práce. Podpory rodiny, bratra ?? Tohle zavání tak akorát dluhy a průšvihem. Nvm, nedovedu si představit jít na potrat, ale v téhle situaci mně fakt jiné řešení nenapadá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí