Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja na stavbe, nemohla uz jsem tahat tezky cihly
ale muj plan byl koupit fixy na textil a bile tricko a nejak vtipne to tam napsat nebo nakreslit, oblect a pak v nem jen tak chodit a cekat, az si vsimne ![]()
My jsme se snažili pár měsíců a když jsem si tehdy udělala test, byla jsem z toho tak vypleskla, že jsem ho volala do koupelny, ať se jde rychle podívat, že jsem asi těhotná..bála jsem se, že ta čárka zmizí a on to pak neuvidi
ale plány jsem měla..mela jsem koupené tričko, na kterém byl meloun a napis „Přinesla jsem meloun“.. ![]()
Mě vyšel na normálním testu takový silnější duch, takže jsem letěla do ložnice, manžela vytrhla ze spánku a strkala mu pod nos počuranej papírek jestli to taky vidí ![]()
Poslala mu fotku do práce xD… Furt mě přesvědčoval, že nejsem tehotna
![]()
vydrž do toho 12 týdne…ty začátky jsou všelijkaý , říkala bych to až potom radši… tím nechci malovat čerta na zed ale spíš aby jsi nebyla zklamana třebas ![]()
@axelina tak pritelovi sem to taky hned rekla jak jsem to zjistila,chapu nerikat to nikam dal,ale chlap si myslim by to mel vedet
@axelina ja teda neznam zadnou, ktera by vydrzela to nastavajicimu otci rict az treba po mesici a pul… navic napriklad u me by to ani kvuli celodennimu 3 mesicnimu zvraceni hned od zacatku ani nebyli mozny. Vy jste to tak dlouho vydrzela?
@axelina píše:
vydrž do toho 12 týdne…ty začátky jsou všelijkaý , říkala bych to až potom radši… tím nechci malovat čerta na zed ale spíš aby jsi nebyla zklamana třebas
Jako že by před manželem tajila těhotenství do 12tt? To nemyslíš vážně, že ne… ![]()
@axelina pridavam se k ostatním, které to nechápou..neřekne mu to a kdyby se něco stalo, taky by mlcela? Byla by na to sama??..my jsme to nikomu neřekli, ale manželovi prostě říkám vše důležité… ![]()
@axelina to je teda nesmysl. A pokud by potratila, tak by na to měla být sama? Nebo pokud ji bude zle? ![]()
@axelina píše:
vydrž do toho 12 týdne…ty začátky jsou všelijkaý , říkala bych to až potom radši… tím nechci malovat čerta na zed ale spíš aby jsi nebyla zklamana třebas
Coooo????
jako chapu nejakym pratelum, popriade i rodicum, ale partnerovi? Bude to rodic stejne jako ona, takze moc tohle nechapu teda…mymu manzelovi bych to neudelala, bylo by mu to lito…a kdyz to vezmu naopak, mne teda taky ![]()
Ja zabalila do krabice dudlik a na nem byl listecek" na ucpani pusinky", kolicek na pradlo-na prebalovani,spunty do usi-na chvilku klidu,orisky-na nervy,rivotril-v pripade nouze nejvetsi, na bily bodycko jsem napsala kam patri nozicky,rucicky…a dospod dala tehotensky test ![]()
A teda neřekla jsem mu to hned,ale asi az po 14 dnech
chtela jsem az po prvni kontrole na gynde,sama jsem tomu neverila, ze po dvou letech se nam to trite podarilo ![]()
Ánó!!! Dnes jsem zjistila ze jsem těhotná!! Mám to potvrzené i testem clearblue! Je to nade první mimčo❤️Chtěla bych se zeptat jak jste partnerovi tuto nádhernou věc sdelily???????? vím ze se manžel na miminko strašně těší takže bude mít určitě radost, ale já bych mu to chtěla netradičně sdělit a samozřejmě co nejdřív ???? nějaké tipy??❤️