Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vladusxx píše:
@martina.se u nás taky právěno šok to byl..ale druhý den už obvolával snad všechny na koho měl číslo aby se pochlubil že bude tata…to sem. myslela že ho utlucu když sem to ještě neměla ani od doktora potvrzené…navíc jsem šla do práce takže jsem tomu ani nemohla zabránit…jen mi celý den chodily gratulace…
Jeeee
.. můj to stále rozdychava a nějak se s tim snaží srovnat.. myslím, že v okolí to budeme tajit, co to půjde ![]()
@martina.se
jo on to rozdychal celkem dobře…teď je dceři rok a je to tatínkovi princezna největší ![]()
@Vladusxx píše:
@martina.sejo on to rozdychal celkem dobře…teď je dceři rok a je to tatínkovi princezna největší
Tak to je moc fajn ![]()
@Petája píše:
Joooo devce, tady sis nabehla, jak nebezis s pocuranym testem v ruce a rovnou ze zachoda, tak je zle…
Pockala bych taky na srdicko. No a kdyz ma narozky, co mu dat nejaky darcek, ktery si rozbali a v nem bude nejaky symbol ditete..
Uz je to dyl, ale nekde jsem videla video myslim O. Koktove, ta oznamovala Pepovi, ze cekaji holcicku, ze mu dala male ruzove bodynko pod stromecek…
Tak treba dat maly oblecek v neutralni barve…ale nekteri chlapi jsou natvrdli, tak aby to pochopil…
Gratuluju k tehotenstvi a drzte se
No přesně, úplně mi tady z těch odpovědí je blbě. Nejen v téhle diskuzi, ale kdekoliv jinde, když se někdo na něco zeptá, tak k tomu dostane přednášku, ale odpověď na otázku ne. Opravdu nechápu, proč jsou tady ty ženské takové. Hlavně když lak dostávají nevyžádané rady ony a to je pak také oheň na střeše že, ale ony to dělat mohou. ![]()
V týdnu jdu na kontrolu, takže pokud mi doktor potvrdí, že aspoň fazole roste, tak to pritelovi řeknu, protože se mě fakt denně ptá. Asi šok taky pro ty chytré rádkyně, ale ikdyz jde o druhé dítě, tak se mě opravdu denně ptá, jestli červená nebo jestli se to povedlo. 🙂 Dneska taky na to zavedl debatu a já měla co dělat se nezačít smát a nerict mu to. Nakonec z toho nebudu dělat úplnou vědu, přijedeme pro něj s dcerou do práce, koupím nám pizzu a bude to fajn. 🙂Úplně nechápu pak tady ty kecy, že „a co když se něco pokazí, to mu to taky neřekneš?“, zaprvé nechápu proč se na tohle vůbec někdo ptá, docela drzost, ikdyz se to samozřejmě stává. A zadruhé nevím, proč bych mu něco takového měla tajit. 🤦♀️
@Anonymní píše:
No přesně, úplně mi tady z těch odpovědí je blbě. Nejen v téhle diskuzi, ale kdekoliv jinde, když se někdo na něco zeptá, tak k tomu dostane přednášku, ale odpověď na otázku ne. Opravdu nechápu, proč jsou tady ty ženské takové. Hlavně když lak dostávají nevyžádané rady ony a to je pak také oheň na střeše že, ale ony to dělat mohou.
V týdnu jdu na kontrolu, takže pokud mi doktor potvrdí, že aspoň fazole roste, tak to pritelovi řeknu, protože se mě fakt denně ptá. Asi šok taky pro ty chytré rádkyně, ale ikdyz jde o druhé dítě, tak se mě opravdu denně ptá, jestli červená nebo jestli se to povedlo. 🙂 Dneska taky na to zavedl debatu a já měla co dělat se nezačít smát a nerict mu to. Nakonec z toho nebudu dělat úplnou vědu, přijedeme pro něj s dcerou do práce, koupím nám pizzu a bude to fajn. 🙂Úplně nechápu pak tady ty kecy, že „a co když se něco pokazí, to mu to taky neřekneš?“, zaprvé nechápu proč se na tohle vůbec někdo ptá, docela drzost, ikdyz se to samozřejmě stává. A zadruhé nevím, proč bych mu něco takového měla tajit. 🤦♀️
Vzdyt si to udelej podle sveho.
Klidne si ten vztah podelej, tvuj problem
.
Pak ti treba dojde, ze tady ty komentare nejsou proto, ze ti to chteji vsichni nandat, ale proto, ze se ti snazi pomoct neudelat megabotu.
@Anonymní píše:
Tak to prožívat bude i pak, ale prostě má tak blbou práci a zrovna tam je teď takové období, kdy tam má spoustu stresu a má toho na sobě fakt dost, takže mu chci od dalšího stresu prostě trochu odlehčit.
Třeba by to bylo naopak, měl by do toho stresu, který má v práci něco, co by ho těšilo a z čeho by měl radost. Sdíleli byste to spolu. Já bych tohle netajila, mohl by se pak cítit dost špatně, že ty už to měsíc víš a jemu jsi to neřekla. Podle mě se tohle nedělá.
@Anonymní píše:
No přesně, úplně mi tady z těch odpovědí je blbě. Nejen v téhle diskuzi, ale kdekoliv jinde, když se někdo na něco zeptá, tak k tomu dostane přednášku, ale odpověď na otázku ne. Opravdu nechápu, proč jsou tady ty ženské takové. Hlavně když lak dostávají nevyžádané rady ony a to je pak také oheň na střeše že, ale ony to dělat mohou.
A proč mu lžeš? očividně ho ti zajímá a ty zapiras… Smutný…
@Denisa56 píše:
Třeba by to bylo naopak, měl by do toho stresu, který má v práci něco, co by ho těšilo a z čeho by měl radost. Sdíleli byste to spolu. Já bych tohle netajila, mohl by se pak cítit dost špatně, že ty už to měsíc víš a jemu jsi to neřekla. Podle mě se tohle nedělá.
On stačí ten stres, že neví co se děje… Je to detinsky… Ale kdo chce kam… Manželovi jsem nic netajila… Miminko si moc přál, tak hned jak jsem to věděla (ano pocurany test), tak ti hned věděl…
@Pidulka1991 píše:
On stačí ten stres, že neví co se děje… Je to detinsky… Ale kdo chce kam… Manželovi jsem nic netajila… Miminko si moc přál, tak hned jak jsem to věděla (ano pocurany test), tak ti hned věděl…
Přesně, otec dítěte by to měl vědět hned. Já tyhlety tanečky a tajnustkareni ve vztahu dvou lidí, kteří jsou si nejbližší, nechápu. Ona na to podle mě dojede, na místě toho chlapa bych to rozdychavala hodně těžko, brala bych to tak, že mi v tak důležité a zásadní věci lhala a vodila mě za nos. Nechápu, proč má ona potřebu to pro ně oba tak dramatizovat. Nejsem příznivec nějakých promyšlených a originálních způsobu, jak to tomu druhému sdělit, úplně by stačilo uvařit kafe, sednout si a říct mu, že pro něj mám velkou novinu, že z něj bude táta.
@Tichošlápek píše:
Je to chlap, nebude na to myslet nonstop jako ty
Tímhle bych si tak jistá nebyla. Mám manžela, který to těhotenství prožívá se mnou. Z práce mi volá, jak se cítím, zda něco nepotřebuju, jestli mě nebolí bříško. Někdy se mi i svěří, že se o mě a o malé bojí, že je to náš malý vymodlený zázrak ![]()
@Anonymní píše:
Chápu tě, jestli to takhle cítíš tak je to naprosto jen tvé rozhodnutí a lidem tady v diskuzi je do toho šumafuk. Já jsem to teda nevydržela a hned ten den oznámila manželovi, ale každá to máme jinak ![]()
Držím palce ![]()