Jak oznámit těhotenství partnerovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13975
23.1.19 20:43
@axelina píše:
vydrž do toho 12 týdne…ty začátky jsou všelijkaý , říkala bych to až potom radši… tím nechci malovat čerta na zed ale spíš aby jsi nebyla zklamana třebas :hug:

Tak to nevím :nevim:, jak bych manželovi do 12 týdne vysvětlovala, že jídlo které miluju mi smrdí a furt :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
23.1.19 20:46

Moc nechapu takove dotazy jak/kdy/netradicne sdelit partnerovi tehotenstvi. Snazite se snad oba, ma pravo to taky vedet hned. Ja to manzelovi rekla hned, proc mu to tajit, natoz 12 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.1.19 20:48
@hani28 píše:
Moc nechapu takove dotazy jak/kdy/netradicne sdelit partnerovi tehotenstvi. Snazite se snad oba, ma pravo to taky vedet hned. Ja to manzelovi rekla hned, proc mu to tajit, natoz 12 tydnu.
:palec:

Treba muj manzel i vedel, ze mam zpozdeni a test jsem si delala, kdyz byl doma, takze jsme cekali spolu, zda se // objevi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
23.1.19 20:56
@Kukacka123 píše: :palec:Treba muj manzel i vedel, ze mam zpozdeni a test jsem si delala, kdyz byl doma, takze jsme cekali spolu, zda se // objevi :lol:

Muj taky :) bud jsme cekali spolu nebo pokud jeste spal, tak jsem ho pak hned vzbudila :lol: vubec si nedovedu predstavit nerict mu to hned, vzdyt pak musi ten chlap byt zklamany/nastvany ze mu to nerekne hned, kdyz se prece snazi spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
23.1.19 20:56
@axelina píše:
vydrž do toho 12 týdne…ty začátky jsou všelijkaý , říkala bych to až potom radši… tím nechci malovat čerta na zed ale spíš aby jsi nebyla zklamana třebas :hug:

Jako příbuzenstvu bych to dřív neoznamovala (já nejsem ta co je ted těhu) ale chlapovi bych to asi řekla hned, maximálně vydržela do první návštěvy na gyndě abych měla fotku aspoň s netlukoucí tečkou :-D

@Anonymní píše: Ánó!!! Dnes jsem zjistila ze jsem těhotná!! Mám to potvrzené i testem clearblue! Je to nade první mimčo❤️️Chtěla bych se zeptat jak jste partnerovi tuto nádhernou věc sdelily???????? vím ze se manžel na miminko strašně těší takže bude mít určitě radost, ale já bych mu to chtěla netradičně sdělit a samozřejmě co nejdřív ???? nějaké tipy??❤️️

Já bych zabalila jako dáreček malé bodyčko nebo ponožky, ktomu třeba i fotku z ultrazvuku, možná je to klasika, ale mě se to líbí :) nebo bych dala pánské triko s nějakým tím nápisem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
23.1.19 20:59
@Pidulka1991 píše:
Tak to nevím :nevim:, jak bych manželovi do 12 týdne vysvětlovala, že jídlo které miluju mi smrdí a furt :poblion:

To je fakt, navíc můj třeba ví kdy mám dostat MS, navíc si značím do kalendáře puntík kdy to dostanu takže on si všímá, a při zpoždění se ptá. tajit a předstírat že jsem to dostala to bych nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
23.1.19 21:09
@hani28 píše:
Muj taky :) bud jsme cekali spolu nebo pokud jeste spal, tak jsem ho pak hned vzbudila :lol: vubec si nedovedu predstavit nerict mu to hned, vzdyt pak musi ten chlap byt zklamany/nastvany ze mu to nerekne hned, kdyz se prece snazi spolu.

Presne tak :mrgreen: no manzel vedel, kdy to mam dostat a kdy tak budu testovat, takze byl vzhuru a testoval se mnou (cekal na carku) :P ja mela prvni SP, potom ZT v 17tt, takze jsme to dost prozivali…a jak rikas, ja bych mu to neudelala, jsme v tom spolu a oba jsme rovnocenni rodice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.1.19 01:56
@Lekninka91 píše:
ty vole, pojď se na něco podívat…

Tak takhle jsem to oznamila ja :mrgreen: Po dvou letech a IUI jsem myslela, ze mam halusky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
24.1.19 08:46

@Muminek2019 tak to je hustyyyy!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1152
24.1.19 09:01

Já se taky přidám. Určitě je lepší aby to věděl partner co nejdřív. U prvního už vlastně ani nevím jak, ale teď u druhýho jsem chtěla vydržet až na utz a přijít s fotkou a potvrzením. Nestalo se :D testovala jsem ráno před odpolední oslavou. Manžel se zeptal tak co? A já na to asi jo :D pak jsem studovali test a ono jo :palec: taková normálka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
21.2.20 07:33

Já vím, že už to bude zakladatelce k ničemu ale první dítě jsem oznámila stylem - hele jsem asi v tom ale dalšího potomka bych chtěla oznámit buď nebo buď… Koupit více obálek a do každé něco vložit - těhotenský test, fotka z ultrazvuku a tak… Odeslat na partnerovo jméno z jiného města a nebo udělat takový balíček do košíčku a ten bude obsahovat růžovou i modrou organzu, těhotenský test, obrázek z ultrazvuku, dudlík a botky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 22:28

Další nápady jak oznámit těhotenství? ????

Ahoj, obnovuji diskuzi
Jak jste oznamovaly partnerovi těhotenství vy? Držím to v sobě už týden, ještě tři týdny chci vydržet do manželovo narozenin, a tak přemýšlím, jak to originálněji oznámit. 😅

• Citovat
  • Upravit
34322
24.8.22 22:41
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi
Jak jste oznamovaly partnerovi těhotenství vy? Držím to v sobě už týden, ještě tři týdny chci vydržet do manželovo narozenin, a tak přemýšlím, jak to originálněji oznámit. 😅

Chudak, az se dozvi, zes mu to mesic tajila…

Co mu to uplne normalne rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.8.22 23:00

S prvním jsem za nim běžela s čerstvým testem (dite po dlouhém snažení a s pomoci lékařů) s druhým jsem mu volala do práce hned po testu (prekvapko po oznámení lékaře, ze již nebudu mít děti :lol: ) rozhodne bych nečekala az do narozenin, proč taky. Uvar dobrou večeři a řekni mu to. Mne tyhle oznámení apod připadají vazne trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
24.8.22 23:06

Já jsem to rekla hned jak jsem měla jasný těhotenský test. Žádné haló jsem z toho nedělala, jen jsem si počkala na nějakou milejší chvíli.
Manžel mi ležel na klíně a koukali jsme večer na film. Po chvilce jsem mu řekla, že čekáme miminko. I teď je to milá vzpomínka, :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí