Jak oznámit těhotenství partnerovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
24.8.22 23:56
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že mívám časté problémy s cyklem, kdy klidně menstruaci nemám tři čtyři měsíce, tak to překvapení je. :wink:

Ale ty mu vědomě lžeš. Když se te ptá, zda jsi měla pozitivní test. Tohle mi prijde fakt mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 23:56
@terien píše:
No, chudáček :lol: by si měl na stres začít zvykat. Nedělej z něj joudu a skleněnýho panáčka prosím tě, bude to táta od rodiny.

Už táta je. Stresu má teď prostě v práci až nad hlavu, tak sorry, že jsem ohleduplná, protože on byl vždy ve stresu i ze mě, jelikož mám s menstruačními cykly problémy už přes rok a půl a už jsem z toho byla taky dost otrávená. 💁‍♀️

• Citovat
  • Upravit
34322
24.8.22 23:57
@Anonymní píše:
Třeba mu to řeknu dřív, nikde nepíšu, že mu to musím říct až na narozeniny. Nicméně můj dotaz zněl úplně jinak, tak nechápu, proč se tady řeší úplně něco jiného. Ale to je klasika u ženských no. 🙃

Protoze si tim uplne zbytecne ponicis vztah a vzajemnou duveru.

On kazdy den ceka na pozitivni test, ty ho mas a jemu lzes, ze ne…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.22 23:57
@Tichošlápek píše:
Ale ty mu vědomě lžeš. Když se te ptá, zda jsi měla pozitivní test. Tohle mi prijde fakt mimo

Víš co znamená slovo překvapení? :zed:

• Citovat
  • Upravit
21311
24.8.22 23:59
@Anonymní píše:

Víš, co znamená slovo lež?

Když nekomu chystás překvapeni a on se tě na nej dva dny předem zeptá, tak mu ho taky zatajis? Proč? Aby ty sis užila okamžik odhalení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.8.22 00:01
@Anonymní píše:

Jen tak dal a to prekvapeni bude takove, ze nebudes stacit zirat… Ale pro tebe, ne pro nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.8.22 00:02
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že mívám časté problémy s cyklem, kdy klidně menstruaci nemám tři čtyři měsíce, tak to překvapení je. :wink:

Takže se tě čtyři měsíce každý den ptá, jestli jsi to dostala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.8.22 00:04
@Anonymní píše:
Už táta je. Stresu má teď prostě v práci až nad hlavu, tak sorry, že jsem ohleduplná, protože on byl vždy ve stresu i ze mě, jelikož mám s menstruačními cykly problémy už přes rok a půl a už jsem z toho byla taky dost otrávená. 💁‍♀️

Jestli už dítě má, tak si z toho na perdel nesedne. Určitě ne z fazole, co není ani vidět. Ušetři vás tyjatru ala Amerika a řekni mu to normálně, jak si tahle situace žádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.22 00:07
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi
Jak jste oznamovaly partnerovi těhotenství vy? Držím to v sobě už týden, ještě tři týdny chci vydržet do manželovo narozenin, a tak přemýšlím, jak to originálněji oznámit. 😅

Nic moc.. houstone, máme problém.. a test :mrgreen: :lol: a dala jsem mu klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
25.8.22 01:47
@martina.se píše:
Nic moc.. houstone, máme problém.. a test :mrgreen: :lol: a dala jsem mu klid

Stě byli u nás doma když sem mužovi oznamovala první těhotenství? :lol: já zlato máme problém… Jakej? Jsem v tom😅 Cooo?… 8o 8o Ty kecáš..že jo…ehm…ne…😅 Sakra…😂

• bylo to poněkud neplánovaný těhotenství :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
25.8.22 06:55

Nevim, jestli chlap dostatečně ocení nějaké teatrální překvapení. Jsou to jednoduchý, přímí tvorové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
25.8.22 07:16
@Anonymní píše:
@Tichošlápek @CucuretkaDokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈

A kdyby se nedejboze pokazilo, a tehotenstvi se potvrdilo a srdicko ne, tak budes lhat dal a nereknes mu to? Budes delat, ze nic nebylo? Snazite se spolu, mel by to vse prozivat od zacatku s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
25.8.22 07:27
@Anonymní píše:
@Tichošlápek @CucuretkaDokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈

Joooo devce, tady sis nabehla, jak nebezis s pocuranym testem v ruce a rovnou ze zachoda, tak je zle…
Pockala bych taky na srdicko. No a kdyz ma narozky, co mu dat nejaky darcek, ktery si rozbali a v nem bude nejaky symbol ditete..
Uz je to dyl, ale nekde jsem videla video myslim O. Koktove, ta oznamovala Pepovi, ze cekaji holcicku, ze mu dala male ruzove bodynko pod stromecek…
Tak treba dat maly oblecek v neutralni barve…ale nekteri chlapi jsou natvrdli, tak aby to pochopil :)
Gratuluju k tehotenstvi a drzte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.22 10:26
@Vladusxx píše:
Stě byli u nás doma když sem mužovi oznamovala první těhotenství? :lol: já zlato máme problém… Jakej? Jsem v tom😅 Cooo?… 8o 8o Ty kecáš..že jo…ehm…ne…😅 Sakra…😂
  • bylo to poněkud neplánovaný těhotenství :lol: :lol: :lol:

Jo, je to poněkud neplánované.. takže myslím yze to oznámení bylo na místě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11825
25.8.22 10:31

@martina.se u nás taky právě :lol: no šok to byl..ale druhý den už obvolával snad všechny na koho měl číslo aby se pochlubil že bude tata…to sem. myslela že ho utlucu když sem to ještě neměla ani od doktora potvrzené…navíc jsem šla do práce takže jsem tomu ani nemohla zabránit…jen mi celý den chodily gratulace… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí