Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že mívám časté problémy s cyklem, kdy klidně menstruaci nemám tři čtyři měsíce, tak to překvapení je.
Ale ty mu vědomě lžeš. Když se te ptá, zda jsi měla pozitivní test. Tohle mi prijde fakt mimo
@terien píše:
No, chudáčekby si měl na stres začít zvykat. Nedělej z něj joudu a skleněnýho panáčka prosím tě, bude to táta od rodiny.
Už táta je. Stresu má teď prostě v práci až nad hlavu, tak sorry, že jsem ohleduplná, protože on byl vždy ve stresu i ze mě, jelikož mám s menstruačními cykly problémy už přes rok a půl a už jsem z toho byla taky dost otrávená. 💁♀️
@Anonymní píše:
Třeba mu to řeknu dřív, nikde nepíšu, že mu to musím říct až na narozeniny. Nicméně můj dotaz zněl úplně jinak, tak nechápu, proč se tady řeší úplně něco jiného. Ale to je klasika u ženských no. 🙃
Protoze si tim uplne zbytecne ponicis vztah a vzajemnou duveru.
On kazdy den ceka na pozitivni test, ty ho mas a jemu lzes, ze ne…??
@Tichošlápek píše:
Ale ty mu vědomě lžeš. Když se te ptá, zda jsi měla pozitivní test. Tohle mi prijde fakt mimo
Víš co znamená slovo překvapení? ![]()
@Anonymní píše:
Víš co znamená slovo překvapení?
Víš, co znamená slovo lež?
Když nekomu chystás překvapeni a on se tě na nej dva dny předem zeptá, tak mu ho taky zatajis? Proč? Aby ty sis užila okamžik odhalení?
@Anonymní píše:
Víš co znamená slovo překvapení?
Jen tak dal a to prekvapeni bude takove, ze nebudes stacit zirat… Ale pro tebe, ne pro nej.
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že mívám časté problémy s cyklem, kdy klidně menstruaci nemám tři čtyři měsíce, tak to překvapení je.
Takže se tě čtyři měsíce každý den ptá, jestli jsi to dostala? ![]()
@Anonymní píše:
Už táta je. Stresu má teď prostě v práci až nad hlavu, tak sorry, že jsem ohleduplná, protože on byl vždy ve stresu i ze mě, jelikož mám s menstruačními cykly problémy už přes rok a půl a už jsem z toho byla taky dost otrávená. 💁♀️
Jestli už dítě má, tak si z toho na perdel nesedne. Určitě ne z fazole, co není ani vidět. Ušetři vás tyjatru ala Amerika a řekni mu to normálně, jak si tahle situace žádá.
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi
Jak jste oznamovaly partnerovi těhotenství vy? Držím to v sobě už týden, ještě tři týdny chci vydržet do manželovo narozenin, a tak přemýšlím, jak to originálněji oznámit. 😅
Nic moc.. houstone, máme problém.. a test
a dala jsem mu klid
@martina.se píše:
Nic moc.. houstone, máme problém.. a test![]()
a dala jsem mu klid
Stě byli u nás doma když sem mužovi oznamovala první těhotenství?
já zlato máme problém… Jakej? Jsem v tom😅 Cooo?…
Ty kecáš..že jo…ehm…ne…😅 Sakra…😂
Nevim, jestli chlap dostatečně ocení nějaké teatrální překvapení. Jsou to jednoduchý, přímí tvorové ![]()
@Anonymní píše:
@Tichošlápek @CucuretkaDokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈
A kdyby se nedejboze pokazilo, a tehotenstvi se potvrdilo a srdicko ne, tak budes lhat dal a nereknes mu to? Budes delat, ze nic nebylo? Snazite se spolu, mel by to vse prozivat od zacatku s tebou.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek @CucuretkaDokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈
Joooo devce, tady sis nabehla, jak nebezis s pocuranym testem v ruce a rovnou ze zachoda, tak je zle…
Pockala bych taky na srdicko. No a kdyz ma narozky, co mu dat nejaky darcek, ktery si rozbali a v nem bude nejaky symbol ditete..
Uz je to dyl, ale nekde jsem videla video myslim O. Koktove, ta oznamovala Pepovi, ze cekaji holcicku, ze mu dala male ruzove bodynko pod stromecek…
Tak treba dat maly oblecek v neutralni barve…ale nekteri chlapi jsou natvrdli, tak aby to pochopil
…
Gratuluju k tehotenstvi a drzte se ![]()
@Vladusxx píše:
Stě byli u nás doma když sem mužovi oznamovala první těhotenství?já zlato máme problém… Jakej? Jsem v tom😅 Cooo?…
![]()
Ty kecáš..že jo…ehm…ne…😅 Sakra…😂
- bylo to poněkud neplánovaný těhotenství
![]()
![]()
Jo, je to poněkud neplánované.. takže myslím yze to oznámení bylo na místě
@martina.se u nás taky právě
no šok to byl..ale druhý den už obvolával snad všechny na koho měl číslo aby se pochlubil že bude tata…to sem. myslela že ho utlucu když sem to ještě neměla ani od doktora potvrzené…navíc jsem šla do práce takže jsem tomu ani nemohla zabránit…jen mi celý den chodily gratulace… ![]()