Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi
Jak jste oznamovaly partnerovi těhotenství vy? Držím to v sobě už týden, ještě tři týdny chci vydržet do manželovo narozenin, a tak přemýšlím, jak to originálněji oznámit. 😅
Teda měsíc tohle partnerovi tajit mi prijde strašný. Aby pak nebyl jen poradně naštvaný. Dítě je vás obou. Jsi na začátku a můžeš kdykoliv potratit, takže by měl znat tvůj zdravotní stav. Chápu počkat třeba ten týden na výročí, ale cely měsíc
První jsem řekla hned po testu - jen jsem mu to ráno došla říct do koupelny když si cistil zuby. Další vždy mezi řeči: co s sebou vezmem za flasku na víkend?-co chceš, já teď stejne dost dlouho pit nebudu… další bylo jen zprava (po 3 potratech), ale na dovolenou od nás pojede víc. Se me ptal kdo se přidal…
@Lucie_Sx píše:
Chudak, az se dozvi, zes mu to mesic tajila…Co mu to uplne normalne rict?
Proč chudák? To, že jsem menstruaci nedostala ví. První těhotenství bylo nečekané, to jsem mu posílala fotku z wc, tak to chci teď udělat jinak, hezčí. 💁♀️ 🙂 Navíc ještě stejně nemám ani potvrzené, že bije srdíčko, takže do té doby si to prostě chci nechat pro sebe. 💁♀️
@Anonymní píše:
Proč chudák? To, že jsem menstruaci nedostala ví. První těhotenství bylo nečekané, to jsem mu posílala fotku z wc, tak to chci teď udělat jinak, hezčí. 💁♀️ 🙂 Navíc ještě stejně nemám ani potvrzené, že bije srdíčko, takže do té doby si to prostě chci nechat pro sebe. 💁♀️
Chudak proto, ze s nim takto vyznamnou udalost nesdilis a tajis to
Treba by se na to srdicko rad tesil s tebou.
Dokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈
@Anonymní píše:
@Tichošlápek @CucuretkaDokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈
Tohle by ale měl sdílet s tebou, tu nervozitu, teseni se, radost či zklamání
@Lucie_Sx píše:
Chudak proto, ze s nim takto vyznamnou udalost nesdilis a tajis to
Treba by se na to srdicko rad tesil s tebou.
Vzhledem k tomu, jakou má práci, chci, aby měl hlavu čistou a nestresoval se tím. 🙈
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, jakou má práci, chci, aby měl hlavu čistou a nestresoval se tím. 🙈
Je to chlap, nebude na to myslet nonstop jako ty
@Tichošlápek píše:
Tohle by ale měl sdílet s tebou, tu nervozitu, teseni se, radost či zklamání
Tak to prožívat bude i pak, ale prostě má tak blbou práci a zrovna tam je teď takové období, kdy tam má spoustu stresu a má toho na sobě fakt dost, takže mu chci od dalšího stresu prostě trochu odlehčit.
@Tichošlápek píše:
Je to chlap, nebude na to myslet nonstop jako ty
Jasně, proto se mě každý den ptá, jestli už jsem to dostala nebo jestli už mám pozitivní test. 😅
@Anonymní píše:
Jasně, proto se mě každý den ptá, jestli už jsem to dostala nebo jestli už mám pozitivní test. 😅
A proto mu to budeš dalsi tři týdny tajit a vlastně mu lhát. Jak myslíš, tohle mi prijde zbytecne.
Edit preklep
@Tichošlápek píše:
A proto mu to budeš dalsi tři týdny tajit a vlastně mu lhát. Jak myslíš, tohle mi prijde zbytecne.Edit preklep
Třeba mu to řeknu dřív, nikde nepíšu, že mu to musím říct až na narozeniny. Nicméně můj dotaz zněl úplně jinak, tak nechápu, proč se tady řeší úplně něco jiného. Ale to je klasika u ženských no. 🙃
@Anonymní píše:
Tak co to je za překvapení, když to stejně ví
všechno to tajení a kravoviny kolem toho mi přijdou trapný, normálně mu to řekni.
@Anonymní píše:
Tak to prožívat bude i pak, ale prostě má tak blbou práci a zrovna tam je teď takové období, kdy tam má spoustu stresu a má toho na sobě fakt dost, takže mu chci od dalšího stresu prostě trochu odlehčit.
No, chudáček
by si měl na stres začít zvykat. Nedělej z něj joudu a skleněnýho panáčka prosím tě, bude to táta od rodiny.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek @CucuretkaDokud nemám ještě potvrzené, že bije srdíčko, tak mu to prostě říkat nechci, protože už takhle o to bojujeme dlouhou dobu. Vím, že se pokazit může kdykoliv cokoliv, ale aspoň to potvrzené srdíčko chci mít. 🙈
Je to TATA toho ditete, ne tvoje matka
.
@terien píše:
Tak co to je za překvapení, když to stejně vívšechno to tajení a kravoviny kolem toho mi přijdou trapný, normálně mu to řekni.
Vzhledem k tomu, že mívám časté problémy s cyklem, kdy klidně menstruaci nemám tři čtyři měsíce, tak to překvapení je. ![]()