Švagrový a nenávist

224
8.6.24 23:27

Svagrovy a nenávist

Dobrý večer všem přeji :srdce: no jak jen začít …když jsme s přítelem začínali tak sem si myslela ze jeho segry budou fajn, bohužel tak to ale vůbec nebylo :) poprvé když sem je viděla tak se na mě dívali úplně skarede jak kdyby sem jim něco udělala ale to sem ještě neřešila myslela sem si ze proste poprvé nemusela sem udělat dojem, jenže s přítelem jsme 2 roky skoro spolu, a i po takové době jsou mi strasne nesympaticky, ( a minule léto v takové době sem zjistila ze mě pomlouvali i s pritelovou ex… :roll: pritelovi sem to bohužel nerekla a kašlala sem na to, ale po nějaké době mě to už začlo stvat a dělat pretvarky :roll: atd.. nechtěla sem totiž aby jsme se pak hadali nějak, bohužel já sem se snema nějak už ani nebavila nejevila sem žádný zájem o to se snema bavit… jenže stále na mě dělali svoje huby :) namysleny, takže sem vše pritelovi řekla a čekala ze se mě zastane atd nebo jim aspoň něco řekne nebo proste něco, za to mi šel ještě vynadat mě ze co si beru jeho sestry do pusy a takové že jsou o proti mě zeny 8o a ze je určitě nezajímá ze říkám na ne ze na mě dělají huby a takové což mě zamrzelo 8o nechtěla sem se hádat s jeho sestrami aby nebyl nějak smutný nebo tak, tak sem se držela ale tohle sem od neho vážně nečekala :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1823
8.6.24 23:57

Víš, všichni příbuzní si prostě nemusejí navzájem sednout. Každý jsme jiný, každý od druhých očekáváme něco jiného. Někdo je rád za vstřícnost a přátelská setkání, někdo se do příbuzenských oslav vysloveně musí nutit, někdo by byl nejradši, kdyby je nemusel vidět vůbec, jiný uvítá pomoc s dětmi, druhý je naopak nikomu svěřit nechce. Vy spolu dva roky chodíte, možná spolu už bydlíte, ale jelikož jste se nevzali, jeho rodina jsou pro tebe pouze lidi, které znáš. Nemusíš se snažit, aby tě měli rádi, nemáš povinnost vycházet jim vstříc, pokud od nich cítíš nevraživost nebo nepřátelství, nejlepší pro tebe bude, když je nebudeš řešit. Lidi, které nezajímáš, kteří ti dávají najevo lhostejnost či dokonce nepřátelství, aniž bys jim něco udělala, ti si přece vůbec nezaslouží, abys nad nimi přemýšlela, aby ses starala, co si o tobě myslí a snažila se být k nim přátelská. Přítel s nimi vychází a je na ně zvyklý, od něj nemůžeš čekat pochopení, pomoc, tohle si musíš vyřešit sama. Jednou z možností je, vůbec se s nimi nestýkat. Pokud ti ta setkání působí jen negativní pocity, já bych se k nim prostě necpala. Vykašli se na ně. Vybíráme si přátele. Nikoli příbuzné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
9.6.24 00:27

A proto nemám ráda zenske kolektivy..ona mi řekla, ona se na mě podívala. Kokokoko.. Řeší se koniny, dělají se naschvály, proč?
Zakladatelko, nesedíš pritelovym sestram (ne, svagrove to nejsou), nemusíš sedět každému.. ostatně z projevu se trochu tomu pnutí nedivím..
Chovej se slusne, ale nemá smysl se nějak snažit, lásku si nevynutis.

• Citovat
  • Upravit
1250
9.6.24 00:46

No, je pravda, že se všemi příbuznými si člověk nemusí sednout. Děje se to celkem často a člověk pak musí doslova přetrpět nějaké rodinné sedánky, než se namíchne a přestane se jich zúčastňovat. To že tě přítelovy sestry pomlouvají s jeho ex sice zamrzí, ale kašlala bych na to. Snažila bych se s nima nevídat. K ničemu je nepotřebuješ.

Ale tedy co by mi vadilo je reakce tvého přítele, když sis mu postěžovala. Aby ti vynadal, a že jsou oproti tobě ženy??? A ty jsi jako co? Čekala bych spíš nějakou podporu, ať si z toho nic neděláš, něco takového. Jestli se ve všem v životě míní zastávat ostatních na úkor tebe, tak to nebude dobrý partner. Já bych mu řekla, že tam jezdit nebudu, nechci mu trhat partu se sestřičkama.

Můj chlap by se mě zastal, alespoň by těm slečnám (paním) netuším, kolik jim je, řekl, ať se nechovaj jak slepice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
9.6.24 05:35
@Niki820 píše: Více

Nejprve bys měla řešit chlapa, potom jeho sestry. Z toho, co píšeš, podporu v něm nemáš. Ale může to být tím, že mu vadí, že útočíš na jeho rodinu, která je pro něho důležitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
9.6.24 06:47

Nenávist? Jako vážně?
Zbytečně dramatizuješ, zřejmě budeš i přecitlivělá viz jak se na tebe škaredě dívaly při prvním setkání…
Větší problém je tvůj milý, to bys měla řešit. Se ségrama se scházet nemusíš.
Sama píšeš, že ti jsou nesympatické, tak to mají ve vztahu k tobě asi stejně. A že tě pomlouvají? To dělá většina, že se někdy o někom baví aniž by u toho ten druhý byl. A nemusí jít vždy jen o pomluvy. Ty to nikdy neděláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
9.6.24 07:00

Někdo potřebuje neustále někoho soudit, hodnotit, rozebírat.. je mu pak lépe na světě, protože nemusí řešit svůj život. A jinak se s nimi v podstatě nedá bavit o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40420
9.6.24 07:11
@Niki820 píše: Více

Takže přítel ti vynadal…

To je ten, který ti dle jiné diskuse zakazuje oblečení, kamarádky?
Asi půjde o první vztah, že, opravdu ho nemáš přiděleného navždy a jestli ti už ted nevyhovuje, jak se k tobě chová, tak běž od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13758
9.6.24 07:29
@free333 píše: Více

Asi tak. Od tohoto přítele pryč, nic dobrého tě s ním nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.6.24 08:17

@Niki820 V celém tvém textu tři čárky?? 8o Kašli na to, kdo tě pomlouvá a začni číst knihy. Vím že v tvém etniku se to moc nedělá, ale uvidíš že ti to trochu zlepší život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.6.24 08:26

@Erinne ano to mě pravé taky zamrzelo jeho sestry už nějak neresim nebavím se snema nebo tak, ale pritelovi sem to musela říct :? ale teda jeho reakce úplně 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.6.24 08:31

@Pe.M.1 já na ne kašlu nebavím se snema, :) a ani nechci :D :D spis mě zarazila pritelova reakce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.6.24 08:45

@Magical-eyes ne nejsem přecitlivela, ale všimnu si snad ze se na mě někdo divá jak vrah :D coz já nemám rada přijde mi to zbytečně hlavně na prvním setkání ;) mě spíše zarazilo pritelova reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
9.6.24 08:51

@Vada ká já je neresim jen říkám svůj názor to spis oni mě řeší :D já sem jen o nich napsala pravdu jak to cítím…a jak se můj pritel k tomu zachoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21396
9.6.24 08:55
@Svetluska55 píše: Více

Prosimte takoveto veci jsme naposledy resily na zakladce. :D Zakladatelka bude z tech jednodussich. Jeste jsem neslysela, aby tohle resily vysokoskolacky treba. „Pani doktorko, včera jste na me u prezentace delala huby!“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová