Svatba kvůli dítěti.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15154
22.3.20 17:52
@Mystery-lady píše:
Podle mě, pokud půjdete s přítelem na matriku podepsat papíry o uznání otcovství nebo jak se tomu říká, tak by něměl být problém nebo ne? :nevim:

Ne, takhle to fakt nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
22.3.20 17:58

@karkarka proto můj příspěvek začíná slovy podle mě… a končí tak, jak končí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.3.20 18:09

Hele jednoduše nebio otci řekni, že pokud hodlá dělat problémy, tak ať nezapomene na to, že bude na dítě muset platit alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.3.20 18:21

@a12
Sním je to těžký, on to platit bude protože to dostane zpátky od Německa.
O to mu celou dobu jde, už ani na mě jako na Manželku za dob manželství bral peníze od Německa. Jen jen na peníze, a je mu jedno jak to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.3.20 18:23

@lleennttiillkkaa
To on si potom zazada o střídavou péči,
Kolikrát mi s tím už vyhrožoval. Že to tak udělá, a budu mít dítě od sene daleko 300km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.3.20 18:25

3 roky utrpení to sním bylo a to nepíšu jak mě ponizoval, psychicky a fyzicky tyral. Je to boj s ním i teď po rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.3.20 18:54

Prosím tě nikdo mu to dítě nedá, když dojde tvrdý na tvrdý a dojde k soudu, řekneš, že není otcem, udělají se testy a má po žížalkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.3.20 18:58
@kamčatk píše:
@lleennttiillkkaa
To on si potom zazada o střídavou péči,
Kolikrát mi s tím už vyhrožoval. Že to tak udělá, a budu mít dítě od sene daleko 300km

Jak by si mohl vzít dítě do střídavý péče když není jeho? :lol: to jako po porodu neuděláš žádný opatreni aby byl v rodným listě jeho skutečnej táta? :nevim:
Když máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.3.20 19:03

@a12
A co mám udělat?
Když jsem v zákoně lhůtě. Po rozvodu To neudělám nic. V zákoně je 300dni po rozvodu se automaticky píše bejvaly manžel. A nemůžu nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.20 19:04

Mamka je v zastupitelstvi a taky neooddavaji. Terminy jsou zruseny do konce dubna. Pokud je jeden z vas pokrten, tak se dohodnete s fararem, mel by mit v tydle dobe pochopeni :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19
22.3.20 19:08

@lleennttiillkkaa
Testy se udělají, ale zrovna já nejsem bohatá, abych na všechno měla, soud poplatek, a testy. A navíc se soud může táhnout, že by mě dítě nemělo jméno v rodným liště několik měsíců treba. Že by tam mělo nejmenovaný. A příjmení po tom… A proč by mu ho nedali? Když že zákona má něj právo. To on by mě dal hned k soudu aby ho dostal aspon do střídavě péče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.3.20 19:11
@Anonymní píše:
Mamka je v zastupitelstvi a taky neooddavaji. Terminy jsou zruseny do konce dubna. Pokud je jeden z vas pokrten, tak se dohodnete s fararem, mel by mit v tydle dobe pochopeni :kytka:

Bohužel ani jeden nejsme pokrteni, ale jinak děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
22.3.20 19:13
@kamčatk píše:
@lleennttiillkkaa
Testy se udělají, ale zrovna já nejsem bohatá, abych na všechno měla, soud poplatek, a testy. A navíc se soud může táhnout, že by mě dítě nemělo jméno v rodným liště několik měsíců treba. Že by tam mělo nejmenovaný. A příjmení po tom… A proč by mu ho nedali? Když že zákona má něj právo. To on by mě dal hned k soudu aby ho dostal aspon do střídavě péče.

Jako nezlob se na mě, ale ty bys několik let nechala v rodným listě dítěte exmanzela aby mel šanci žádat o střídavou péči? A jako tvýmu současným je to fuk? 8o
Ja jako tohle nikdy resit nemusela tak tomu nerozumím, ale tak snad jsou možnosti jak dostat do rodného listu pravyho tátu..

Kdy teda máš ten termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.3.20 19:20

@a12
Na konci Dubna mám termín, já s tím nic neudělám, tak je to v zákoně, já jsem se na to už informovala, jedině co mě řekli je svatba. Jinak to nejde, jinak je otec Bejvaly. A než by byl soud můžou být i roky to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76646
22.3.20 19:28

@a12 prosím, neraď když tomu nerozumíš, už tady bylo víc diskusí na toto téma

• jediná možnost opravdu je pouze svatba s bio otcem

v opačném případě je otec bývalý manžel - hotovo tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek