Svatba kvůli dítěti.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.3.20 08:37

@kamčatk máme taky naplanovanou svatbu na duben..Zatim bych nesilela a zeptala se az v polovině dubna. Treba vám vyhoví anebo přesunou obřad na květen…Doufám že se to zkrátka stihne. Takove že se ruší všechny svatby automaticky do dubna je mýtus. Zatim je omezení prostě do zítřka a pak se uvidí… :think:

• Citovat
  • Upravit
a12
61097
23.3.20 08:51
@Anonymní píše:
@kamčatk máme taky naplanovanou svatbu na duben..Zatim bych nesilela a zeptala se az v polovině dubna. Treba vám vyhoví anebo přesunou obřad na květen…Doufám že se to zkrátka stihne. Takove že se ruší všechny svatby automaticky do dubna je mýtus. Zatim je omezení prostě do zítřka a pak se uvidí… :think:

Do zítřka, ale uz Babiš říkal, že od zítra bude platit to samý tuším do 1.4. A pak se uvidí.. :nevim:
Ja si myslim, že tohle omezení bude minimálně do velikonoc a az po velikonocich zacnou zmírňovat opatření, protože o velikonocich by lidi courali..
Tak si myslim, že by zakadatelka aspoň svatbu jen se svědky stihnout mohlo když je az po velikonocich, ale obávám se, ze v rouškách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
23.3.20 09:03
@stinga píše:
@LD1 ale tam je háček s tím, že neotec chce být otcem
soud vůbec nemusí na testy DNA přistoupit

To by platilo v případě, že by nebyl nikde „jiný“ otec hlásící se o otcovství. Ale tady je. Státu jde především o to, aby dítě mělo v RL dva rodiče. Prostě se otcovství bývalého napadne a neumím si představit soudce, který by v tomhle případě nenařídil genetické testy. A zacvakat je bude muset pravděpodobně taky bývalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
23.3.20 09:05
@kamčatk píše:
@Simmcaa
Peníze máme, ale testy DNA nejsou nejlevnejsi. A soudní poplatky taky ne.

Když je máte, tak proč argumentuješ, že kvůli nim to přes soud nepůjde? Na co jiného by se měly ty peníze dát, než na tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6440
23.3.20 11:09

Po dobu nouzového stavu se oddávat nesmí. Protože ze zákona musí být obřad a to veřejný a to teď nejde. Nouzový stav bude pravděpodobně prodloužený do velikonoc. Lze však udělit výjimku, ale pochopila jsem, že se to vztahuje na snoubence, z nichž jeden například umírá. Ale rozhodně se zeptej na matrice, ať to zjistí, komu ta výjimka se může udělit. Možná by to u vás šlo. No a když ne, snad to stihnete… Já řeším něco podobného, chci se vdát, než se miminko narodí, ale bohužel teď to nějakou dobu nepůjde a potom už budu ke konci a nevím, jak mi bude, zatím totiž nic moc. Takže asi bude úřad a pak oběd v blízké restauraci a nějaké velké akce nebudeme hrotit. Chci jen, aby se miminko narodilo do manželství (trochu nás předběhlo :oops: :D ) a abych to mohla oslavit s blízkýma. Tvoje situace je dramatická, ale věřím, že to zvládnete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
23.3.20 12:11

@kamčatk A proč jsi mu řekla o těhotenství, vždyť to tvůj ex manžel vůbec nemusel vědět, to za prvé. Za druhé pokud určitě že dítě je přítele, tak se nemusíš bát, že by ti bývalý manžel dítě vezme.Hned po porodu by jsi podala popření odcovství, soud nařídí testy nemusíš mít strach že je budeš platit. Platil by je ten kdo by uváděl nepravdivé informace.Tak se neboj já jsem taky popírala otcovství a neplatila jsem ani korunu, protože všichni mluvili pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
23.3.20 20:19

Nesmí jen vás oddají pokud jeden z vás je v ohrožení života…
Kdy s sto zruší těžko říct také máme mít svatbu letos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
24.3.20 20:21

@kamčatk Dovolala ses na tu matriku? jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí