Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, slyšeli jste nekdy o svatbe na smlouvu? Moji mamky kamaradka ma dceru… je ji asi 17 a chce si sveho přítele pojistit či tak neco, jejimu priteli je neco pres 20 myslím, a oni si spolu chtějí sepsat smlouvu že až ji padne 18 tak se vezmou🤦🏽♀️ a pokud se nevezmou tak půjde k soudu? Mamka z toho byla v šoku když mi to řikala, je to hodne stupidní já holčině nechci nejak kazit iluze ale co si o tom myslite? Holčinu nechápu… v tomhle případě, není kam spěchat. Mě zajímá co s tímhle soud jako udela, mamka četla že může dostat nejakou pokutu nebo že musi uhradit nejakou škodu… coz myslim ze je hloupost.
@Cenarius Navíc o to přišla dobrovolně s pritelem jeji mámy ve 14 letech… jeji mama k nam prisla uplne ubrecena kdyz se to dozveděla a druhy den volala moji mamce a dělala jak se jeji dcera najednou svata a potrebuje nejake nove veci…
Tak smlouvu mezi dvemi stranami lze asi udelat na cokoli i vcetne pripadnych sankci, pokud to protistrana nedodrzi. K takove volovine musi byt ale dva…
@Avari78 hmm, uplne normalni rodinka. A mama s nim urco zustala, ze? Treba ji mlada pujci toho svyho hrebce, budou si kvit a zustane to v rodine. ![]()
@Avari78 píše: Více
Ocividne kvalitni bublina, ve ktere se pohybujes… ![]()
No ja si nejsem jista, jestli 17leta muze vubec nejakou smlouvu podepsat
Jinak teda kvalitni matros, by me zajimalo, kde na tohle chodi ![]()
Naštěstí už prázdniny končí. Se jenom nudíte, nebo potřebujete podklady pro seminarku nebo průzkum?
Svatba není vymahatelna ani povinná. To co si vymyslela je blbost
Má to asi takovou váhu, jako když napíšu na papír, že jsem Kim Kardashian a podepíše mi to obecní blázen ![]()
@RoseK No,tak to by snad obecni blazen poznal podle tveho pozadi, ze jsi fake, ne? ![]()
Tak u jistých spoluobčanů běžná praxe. Ale u soudu ČR s tím neuspějí.
@Avari78 píše: Více
To s tebou řešila máma takové věci, když vám bylo 14? Celý je to divný..