Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A budou to koktejlky nebo jaky styl?
Hele, blby je dat na obecne predstavy a neudelat si to podle sveho
.
Není, svatba je o tobě a o ženichovi, ty se máš cítit krásná a výjimečná a pokud se tak budeš cítit v modrých šatech, tak směle do toho ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mě váš názor.Nechci mít na svatbu bílé šaty, je blbé mít modré? sytě modré.
Je to blbé?
A ženich? šedé kalhoty, modrá košile a motýlek.
Díky
Proč by to mělo být blbe? Je to vaše svatba. Lidi se berou i v jeans atd.. Každý dle svého
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímal by mě váš názor.Nechci mít na svatbu bílé šaty, je blbé mít modré? sytě modré.
Je to blbé?
Díky
Neboj, ať na sobě budete mít cokoliv, vždy se najdou nějací dobráci, co ti vysvětlí, co děláš špatně
My jsme neměli kolače a babička se mohla zbláznit. Udělej si to podle sebe ![]()
Klidně si vezmi modré. Myslím, že v současné době to bude ohledně svatby ten nejmenší problém. ![]()
Mne naopak prijdou bile saty jako prezitek. Nevesta ma ctyri krizky za krkem, dve deti, kazde s jinym chlapem, ale svatbu jedine v dlouhych bilych. Pracovala jsem jako provozni v hotelu a restauraci. Techto vrcholu nevkusu tam bylo nekolik do roka.
@VitaminC píše:
Mne naopak prijdou bile saty jako prezitek. Nevesta ma ctyri krizky za krkem, dve deti, kazde s jinym chlapem, ale svatbu jedine v dlouhych bilych. Pracovala jsem jako provozni v hotelu a restauraci. Techto vrcholu nevkusu tam bylo nekolik do roka.
Se má vdát v pytli?
Když na to má postavu, může si klidně vzít dlouhé bílé šaty, nejsme ve viktoriánské Anglii.
Já bych taky nechtěla bílé. Hlavně ať tvoje modrá ladí s ženichovou modrou. Já třeba nesnáším vývary a když jsem řekla, že bych chtěla na svatbě fazolačku, tak bábrliny do čtvrtého kolene byly na vývrat. ![]()
@Xanderka píše:
Já bych taky nechtěla bílé. Hlavně ať tvoje modrá ladí s ženichovou modrou. Já třeba nesnáším vývary a když jsem řekla, že bych chtěla na svatbě fazolačku, tak bábrliny do čtvrtého kolene byly na vývrat.
Udělej si to jak chceš. Ta bílá stejně má symbolizovat panenství a rozšířilo se to jako trend až po svatbě královny Viktorie.
Ahoj, zajímal by mě váš názor.
Nechci mít na svatbu bílé šaty, je blbé mít modré? sytě modré.
Je to blbé?
Díky