Svatba s malým dítětem

178
13.3.13 13:42

Svatba s malým dítětem

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, jestli se některá z Vás vdávala s malým dítětem. Na konci léta plánujeme s přítelem svatbu a malýmu bude teprve 9 měsíců tak by mě zajímalo, jestli jste se některá vdávala když bylo vaše dítě tak malé. Mám obavy abychom si to vůbec užili :? Díky moc Kristýna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
13.3.13 13:46

My máme svatbu v červenci, malé budou 2 roky, myslím, že s menším prckem je to daleko lepší než se starším které rádo utíká kam nemá :-) Babičky, dědové, tetičky ti určitě malého ohlídají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.3.13 13:48

Ahoj, můj malý měl v té doma 13 měsíců…
My jsme měli domluvené hlídání - teta.. Přes noc byl u babičky já se ráno chystala, kadeřník, kosmetika atd.. a tchýně nám kluka dovezla dopolende, když jsem byla přichystaná a už jsme všichni společně jeli do kostela - nevím, jaký styl máš ty, a tam jsme byli domluvení s tetou, že si ho vzala a hrála se s ním před kostelem.. Jinak v sále se střídali babičky, my, ale když potřeboval jít spát, tak si vzala kočárek a šla s ním jezdit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
13.3.13 13:49

VVdávala jsem se, když malému byli přes dva roky. Byl to docela úlet, když oddávajícímu do toho neustále mluvil: máma, táta, a tam je bubák…a na hrající klavír za námi tancoval :D Takže myslím, že s 9-měsíčním to bude v pohodě :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
13.3.13 13:50

Ahojky, jo, malému bylo 8 měsíců :mrgreen: užili jsem si to bezvadně! A máme doživotní vzpomínky - dobré :mrgreen:

Dej pozor při plánování a pak se dá všechno! My jsme obřad naplánovali na 13 hod. aby byl malý už vyspinkaný po obědě… jinak taková veselá story se nám stala, že náš cvrček se prokakal skrz fešné bílé gatě na obřadu, ale toho si nikdo nevšiml :mrgreen: já jsem ho hned běžela po obřadu převléct a pak už všechno probíhalo suprově… šli jsem se fotit a pak jeli na oběd k nám domů… byla to svatba jen pro svědky a rodinu (15 lidí) a u nás doma… malý si šel ještě krásně dáchnout když jsem my obědvali, takže to byl klídeček a pak se u něj střídali babičky, dědové, my atd. Večer měl pravidelný režim a krásně nám v 19 hod šel spát… uvnitř domu ho nikdo nerušil, protože tam se klábosilo a grilování, fotbálek, hudba atd. bylo venku… vyšlo to fakt skvěle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.3.13 13:53

Já se budu vdávat v dubnu a mám roční dceru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
13.3.13 13:54

Jinak malého měl při obřadu na klíně děda a když se ptal oddávající na něco ve smyslu „jestli má někdo námitky“, tak se začal smát, takže úplně všichni se tam smáli a nemělo to bychu… já jsem uvažovala, že ho dáme někomu pohlídat, ale nakonec jsem říkala, že bych ho tam chtěla mít :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
13.3.13 13:55

Já se vdávala, když měla dcerka 9 měsíců. ;) Vše bylo super. :palec: Brzo ráno jsem ji nakojila a odjela ke kadeřnici, dcerka zůstala doma s nastávajícím a jeho rodiči. Já se připravovala u svých rodičů. Potom si pro mě přijeli a všichni jsme se vypravili do kostela. O dcerku se v průběhu svatby staraly babičky, moje sestry, švagrová, já ji jen chodila kojit. :mrgreen: Večer jsme ji dali do kočáru a na oplocenou uzavřenou terasu hospody, kde jsme měli hostinu. Spala tam jako dudek a my mohli tancovat a bavit se. Dveře byly pootevřené a každou chvíli ji šel někdo zkontrolovat. :) Myslím, že s takhle malým prckem je to v pohodě, šla z náruče do náruče a mámu ani nepotřebovala. :lol:

Příspěvek upraven 13.03.13 v 14:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
13.3.13 13:59

Já si dokonce myslím že je lepší mít tam menšího prcka než toho co už lítá a těžko ho udržet. takže bych se toho vůbec nebála! :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
13.3.13 13:59

Ahoj, s takhle malým to bude v pohodě…my měli na svatbě syna když mu bylo 21 měsíců :) při obřadu tancoval a při obědě jsem za ním obíhala stůl s obr břichem :mrgreen: ale my extra velkou svatbu a oslavu neměli, jen obřad, oběd a pak já s malým hurá domů spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.3.13 14:05

Ahoj, my měli svatbu, když malému byl bez týdne rok. My si to užili parádně, ale malý tedy ani omylem. Nikdy nebyl zvyklý být pouze na rukách nebo v sedačce, v té době ještě nechodil a nemohli jsme ho nechat tam lézt. Takže šel z ruky do ruky. Měli jsme velkou svatbu, každý si ho chtěl chvíli poňuňat, takže to nebylo jen na jednom člověku, což bylo fajn. Po 19té hodině s ním odjela prababička domu, kde ho měla i přes noc. Ráno v den svatby, kdy jsem měla kadeřnici a vizážistku, tak se o něj staral děda a pak babička…To se vše dalo zvládnout v pohodě…jen ten pohyb mu chyběl, chudáčkovi. Osobně bych to už tak neudělala. Nechala bych to aspoň na dobu 2 let. To by si to užil už i on. Ale to jsme měli tehdy strach, že by na měl byl třeba moc fixovaný, nechápal by, proč nemůže být pořád se mnou atd… Ale za nás, jako novomanžele můžu říct, že to byla bomba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
13.3.13 14:05

@tynuša301 Ahoj my se brali loni v srpnu, synovi bylo 16 mesicu. Uzili jsme si to pekne, kazdy se o nej postaral, a hlidal…A ja mohla tancovat apod. :potlesk: Pekne si hral, byl hodny…Vecer okolo 8 si ho vzala moje babicka na noc. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.3.13 14:07

@Dice přesně tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.3.13 14:09

My se budeme brát (ale jen soukromě a pak oslava) a synovi budou cca 2 měsíce :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1214
13.3.13 14:27

Já budu mít svatbu v květnu a dceři taky bude devět měsíců. Hlídat budou babičky a myslím, že si to užijeme všichni. U ž jsem jí na ebay koupila družičkovské šaty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný