Svatba s malým dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
581
13.3.13 14:36

Ahoj, jééé v první řadě gratluju, já bych se vdávala hned :mrgreen: podle mě je svatba s takovym prtětem krásná, úplně vidim ten dětskej slavnostní obleček, já bych se toho nebála, babičky, tetičky, dědečkové, kamarádi určitě s malym pomůžou, myslim si, že tam nenajdeš nikoho, komu by vadilo, chvli se s malym pošušňat, akorát ho pořádně uspěte, ať si pořádně užijete svatební noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.13 15:31

Mýmu klukovi bylo 16 měsíců.. na obřad šel s námi za ruku, pak si ho vzal děda a když ho to přestalo bavit, šli spolu před zámek pozorovat zvěř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.3.13 16:12

Holky, díky moc za odpovědi! Docela jste mě uklidnili :)Jen teda s tim chovanim si nejsem moc jista nema to rad kdyz ho porad nekdo nuhna :lol: Ale treba se to zmeni za tech 5 mesicu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
4.8.13 17:02

Ahoj holky, když si tady tak čtu některé příspěvky tak si připadám asi jak krkavčí matka… :-( v listopadu se budu vdavat, mám chlapečka kterému jsou dva roky, jenže malý je mi pořád za zadkem… Tak přemýšlím jak to udělat se svatbou.. U nikoho nevydrží když mě uvidí, tak mě napadlo že by byl celý den u babičky na hlídání, ale zase prostě nevím jestli je to dobrý nápad.. Měla jste to tak některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
4.8.13 20:14

@Misa12 já bych to neudělala, svatbu jsme měli teď v červenci, malá dva roky čerstvě, taky pěkný mamánek a zvládla to skvěle. Dopoledne byla s tatínkem, pak když přijeli na pension tak se jí ujala moje sestra s mámou a malými neteřinkami. Dcera byla naprosto v pohodě, u obřadu tedy chtěla skočit do jezírka ale tam jí odchytla koordinátorka :mrgreen: u hostiny jsem jí měla v jídelní židličce po svém boku a taky v pohodě, první tanec si dala s námi jelikož nechtěla abychom tančili jen my dva. Jinak tam řádila mezi dětmi, a dospělými, spát šla někdy kolem 23h a bylo to super. Nikdy bych svoji dceru z toho nevynechala, a mmch ona mě více méně ani jako nevěstu nepoznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
4.8.13 20:30

To by mě taky zajímalo jak se to zvládne s malým dítětem..my plánujeme svatbu na duben a malému bude 13 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.8.13 12:33

Já jsem se vdávala, když dceři bylo 14měsíců a byla to paráda, ale měla jsem z toho taky vítr. Svatbu jsme měli cca 100m od bytu, takže to byla velká výhoda poněvadž spinkat se šlo domu do postýlky a předem jsem byla domluvena se svou svědkyní a kamarádkou, že až bude malá spát po obědě, tak se u ní prostřídaji. A na večerní uspávání se obětoval můj taťka, ráno si prarodiče malou odvezli k sobě. Ale musim podotknout, že to chce vše dopodrobna naplánovat, kdo uspí prcka, kdo pohlídá u spaní, aby na oběd byla k dispozici jídelní židlička atd. Jinak přímo při obřadu si naše drobotina usmyslela, že se bude kakat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.14 21:43

Ahojky, měl prosím Vás někdo při obřadu dítě na rukách? Myslím třeba ženicha. Malá bude mít 18 m ale není moc hlídací typ a trochu se bojí lidí. Předpokládám, že bude nalepená na tátovi jinak bude řvát.

Díky

• Citovat
  • Upravit
27264
21.5.14 21:46
@Anonymní píše:
Ahojky, měl prosím Vás někdo při obřadu dítě na rukách? Myslím třeba ženicha. Malá bude mít 18 m ale není moc hlídací typ a trochu se bojí lidí. Předpokládám, že bude nalepená na tátovi jinak bude řvát.Díky

My měli po celou dobu obřadu u sebe. Pravda, že mu je už 5, ale patří k nám, takže se mě celou dobu držel za ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.14 21:57

@lleennttiillkkaa Děkuji, taky možnost ale asi bude chtít na ruce. Možná se domluvit na matrice ať to trochu zkrátí. Ať vydrží. Přesně tak, je naše, chceme jí tam :srdce:

• Citovat
  • Upravit
150
21.5.14 22:12

Naší byly v době svatby necelé 3měsíce, tak spinkala za námi v autosedačce ;-), ale kdyby byla hore, tak by se určitě chovala, na matrice byli moc ochotní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
21.5.14 22:23

Když jsme brali malému bylo 8 měsíců, obřad teda prospal..ale kdyby byl vzhůru, choval by ho manžel..měli jsme to i tak domluvené na matrice a byli moc ochotní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.5.14 22:49

Kamarádka se vdávala, jedno dítě za ruku a druhé půlroční v náručí celou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
21.5.14 22:55

Ahoj malé byli dva měsíce :-) měli jsme církevní snatek a i tak jsem byla připravená odběhnout k dítěti :-) druhý den jsme měli křtiny a jesttli jsme si to užily? :-D ne neužily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
21.5.14 23:15

Já se vdávám za necelé 2 týdny a máme půlroční dceru. To bude o nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie