Svatba v zimě - kde?

113
13.12.11 14:05

Svatba v zimě - kde?

Ahoj,
plánujeme svatbu v zimě (přelom února a března). Svatbu bychom rádi měli někde ve východních Čechách.
Měly byste v této lokalitě tip na nějaká místa, kde by byla zimní svatba hezká?
Zatím uvažujeme o Litomyšli a Kutné Hoře.
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
13.12.11 14:47

Tak místo neporadím,jukni na beremese.cz,snad tam najdeš tip…
jen že mám taky zimní svatbu :lol: hned zkraje roku 2012 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3447
13.12.11 16:00

Já budu mít jen v Litomyšli v zámeckém pivovaru hostinu + ubytování pro hosty… ale mají to tam hodně plné, budeme se brát v srpnu a už v říjnu to na ten srpen měli plné… Ale je pravda, že to je sezóna.

Litomyšl je perfektní… nevím, kde se chcete brát, jestli třeba na zámku (Litomyšl bezva), kostele (litomyšlské kostely jsou super), nebo treba v tom zámeckém pivovaru, je to přímo v areálu zámku, všude křížové klenby, nádhera, a tam jsou jak hostiny, tak i obřady, co mi paní říkala… taky záleží na počtu lidí.

Já teda přímo obřad mít v Litomyšli nebudu, hostinu jo. A v zimě by tam byla krásná stejně jako v létě… a nádherné jsou fotky z Klášterních zahrad, a to v zimě i létě.

A jinak opravdu doporučuju to beremese.cz.

Jo a v Litomyšli jdou i obřady v muzeu - taková ta klasická obřadní místnost místo na úřadě… a je to taky ihned u zámku, zámeckého pivovaru i zahrad… Případně jde oslava ještě v zahradách, jak je tam hotel Aplaus, ten je hodně známý teďka. Architekt Pleskot to udělal moc pěkně, moderně, a kuchyň je veeelmi dobrá… :-)

Ale jak jsem psala, záleží to na počtu lidí i případném rozpočtu.

Celkem levnou a hooodně pěknou výzdobu v Litomyšli udělají i holky studentky - květinářky, protože je tam střední zahradnická. My budeme mít výzdobu od nich, kytky, výzdobu sálu i kostela, auta, všechno. Záleží co zvolíte, my to máme docela drahé, protože jsem si toho navymýšleli hodně, ale vážně jsou tam moc milé, šikovné slečny! A vyhrávají i republikové soutěže v aranžování a vázání kytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí