Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
lleennttiillkkaa píše:Angua píše:Bavila jsem se na podobný téma s kamarádčinýma rodičema, kteří letos měli dovolenou stylem ,,každý den jidne v rámci čr" a říkali, že minimálně 20 let potrvá než se na takovou dovolenou dostanu, záleží prý na počtu dětí a věkovém rozpětí
No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu očiZa 10 let? 15?
![]()
Tak my jsme tak jezdili s našima, poprvé, když měl brácha asi 3 roky, já 7. Později se to změnilo na „každý den jinde v rámci Chorvatska“
Spali jsme ve stanu, někdy v autě, když jsme nenašli kemp… A dobré, pohoda ![]()
Letos jsme byli „každý den jinde v rámci Maďarska“ - 2 noci penzion, 2 stan a taky v pohodě, v tomto problém nebyl - spíš mi jde o to, se někde vyvalit a mít svatý klid ![]()
Teď, když nad tím přemýšlím, bylo to naše cestování lepší v tom, že jsem si ty oči zavřela aspoň když jsme někam přejížděli autem nebo se v klidu kochala krajinou
![]()
U nás ted akutální,svatbu máme za 11dní ![]()
letíme na 4dny do Říma,a jsem za to úplně štastná,těším se,jak se vyspím,odpočinu,budu si vysedávat po kavárnách a nebudu řešit chvíli toho našeho vzteklounka
Ale bude se mi o ní stýskat.